Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
Az Android berkein belül is vannak már bőven gyártók, akik tovább támogatják a készülékeiket, lásd. pl. Samsung, csak ugye, ha az árazást nézzük, ott másképp fog a ceruza... A Poco szerintem kimondottan jó ajánlat volt a vétele korában, pláne azért az árért, de tény, hogy manapság már tovább is támogathatnák a készülékeiket...
-
Pityu.
nagyúr
Nyugi sokan az iphone telefonokat is idő előtt cserélik,hiába a hosszú támogatási idő fogyasztói társadalom van.De amúgy tényleg szomorú,hogy évről évre többet kell fizetni akár egy telefonért akár másért.Mondjuk magyarországon a 27%-os áfa meg a pénzéhség is hozzájárul keményen.Most a neten találtam egy makita szerszámkészletet kint 26EFt itthon 39EFt ez szerintem elmond mindent.
-
v.attis
őstag
-
v.attis
őstag
Egyébként ahogy Szaraz javasolta valóban ég és föld egy nem miui rom. Én a K&H miatt Arrow OS-re váltottam. Villámgyors és nem zabálja az aksit. Ma utaztam 300Km-t nagy részét gps-el, amikor nem kellett navigálni, akkor meg nem vezettem, tehát tudtam nyomkodni. 11%-ot merült a fenti használat mellett kb 8 óra alatt. Összehasonlíthatatlan a miui-val.
-
zsiz
őstag
Nálam is van ilyen. Sokszor csak akkor kapok értesítést fél-egy órával korábbi üzenetről, mikor bekapcsolom a kijelzőt. (Lakat rajta, Akkukímélőnél pedig nincs korlátozás.) Plusz ha kikapcsolom a fejlesztői beállításokban a MIUI optimalizációt, akkor nem működnek a klónozott alkalmazások.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem ügyeskedtek túl sokat a Poco X3 NFC-vel, tettek bele egy frissebb lapkakészletet, illetve több és gyorsabb memóriát. És ennyi pont elég ahhoz, hogy a szerényebb kamerák ellenére még mindig kiemelkedő ajánlat legyen a kategóriában.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Jelszókezelők
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest