Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Az viszont a PS divízió veszte lehet, ha ezt is masszív veszteséggel árulják. Néhány évig ezt lehet játszani, de pozitív egyenleg nélkül a Sony sem tudja a végtelenségig víz felett tartani. Iwata jelentette be, hogy a Wii U is minimális veszteséggel fut, de nekik legalább megy a szekerük. Az elmúlt évben voltak csak veszteségesek, valószínűleg a 3DS masszív árvágása miatt. A Sony vesszőfutása viszont már évek óta tart, nagy az esély rá, hogy stratégia váltásra kényszerülnek az árképzésüket illetően (ha már az 'izomgép'-koncepcióhoz jól láthatóan ragaszkodnak).
-
Peat;)
veterán
Nem az ár volt a veszte, de szerintem sem lesz sokkal 100 felett a ps4 alapkiszerelés (egy szál kontrollerrel önmagában). A ps3-at az cseszte el hogy felhasználták a blu ray csatában, nem voltak jó fejlesztőeszközök rá, így a korábban megjelent konkurenciához képest az ég világon semmit nem tudott felmutatni, az elején kevesebb exkluzív is volt rá. Én ezért örülök hogy a ps4-nél már alapból új címeket jelentettek be a gépre, szimpatikusabb az irányvonal amit most követ a sony és végre nincs cell/blu ray ökörködés így tényleg csak a konzolra kell figyelniük. A fejlesztőeszközöket sem kellett nekik összedobni, gondolom amd megoldotta. Tehát nekik erre az új közösségi (szerintem erőltetett) irányra és a játékok megfelelő minőségére kell koncentrálniuk, ez azért jobb kínálatot vetít előre.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Itteni idő szerint tegnap éjfélkor mutatták be New Yorkban a Sony legújabb konzolját, melynek neve immár hivatalosan is PlayStation 4 lett.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest