Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
viszont az árverseny max 2-3 nagy disztribútort érint. részemről jobban örülök, h a magyar boltok főnek a levükben a 10k+ PS3 játékárakkal én meg megrendelhetem kevesebb, mint a feléért Angliából.
off a konzol miatt[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Wolverine
félisten
-
-
Apollyon
Korrektor
Csakúgy mint a filmeknél is, szerintem sokkal jobb érzés amikor "fizikálisan" is megvan egy játék. Azt, hogy egy díszes lemezen van, egy borítóban booklettel. Így azért több eszmei értéke van, legalábbis később az lesz, feltéve hogy jó játék. Például nekem az Unreal Tournament 1. része kéne bontatlan csomagolásban (nem egy all-in packban), nah annak már tényleg van egy értéke, pedig ezeréves játék.
Az persze biztos hogy digitális formában olcsóbb, nem "szennyezi" a környezetet stb. Mondjuk a nagy sikerű játékokat kéne csak kiadni lemezen gyűjtőknek vagy fanatikusoknak, és akkor probléma megoldva
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
h-yle
addikt
Ki a csecset érdekel mennyire kreatív egy játék borítója? Max a marketingosztályt...
A játék viszont, ha nincs DVD méretkorlátok közé szorítva sokkal szabadabban bánhat a tárhellyel. Se kitölteni nem kell a DVD-t se attól félni, hogy nem fér rá valami.
Egyébként a Paradox tényleg nem az a nagyágyú kiadó, aki mérvadó lenne az iparág legjelentősebb szereplőinek szempontjából.
Ennek ellenére a Steam PC-n biztos kiteszi az eladások legalább 30-40%-át ha egy AAA játékról van szó, és ez a szám csak nőni fog. Konzolokon nyilván más a helyzet, de ez annak is köszönhető, hogy a dobozos játékok nem érhetőek el online a megjelenés napján ,csak jóval később.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
elithun
őstag
Pont a dobozos verzió szab gátat a kreativitásnak? Hiszen épp ott lehet nagyot alkotni a borítóval akár. Elég lenne annyi indoknak, hogy jobban megéri nekik digitálisan értékesíteni.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
válasz GegeWarrior #2 üzenetére
Pedig megfognak.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
GegeWarrior
senior tag
Remélem azért a dobozos verzsön sem szűnik meg, mert nem szeretem a digitális cuccokat, valszeg egy őskövület vagyok
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
Hiftu
senior tag
Ez nem lehet a blockbuster cimek hiánya miatt?
Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest