- NVIDIA® driverek topikja
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- OLED monitor topik
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Mint ahogy írtam nekem is kb csak ez hiányzik a játékból, valami randomizált tartalom meg esetleg 1-2 vállalható Raid mint végleges end game dolog.
Az talán kicsit bosszantó, hogy lenne bőven potenciál a játékban de valahogy mégis ahhoz képest 'üresen' van hagyva. 'ettől függetlenül el szórakozgatok vele ideig meddig csak kár érte mert amúgy tetszik/bejön'
-
persil
nagyúr
A division 1-et kellene mar a fejlesztoknek(nem csak ezeknek, az osszes looter shooteres bandanak) es alaposan megvizsgalni az underground modot, vagy a 2-ot es abbol kielemezni a summit-ot.
Az, hogy UGYANAZT a kuldetest csinalod vegig otvenezerszer, ugyanazokkal az ellenfelekkel, boss-okkal, feladatokkal, egesz egyszeruen nem szorakoztato.
A fenti ket jatekmod "mindig uj" kuldetes, "mindig mas" terkepen. Es igen - mielott valaki leirja - ismetlodnek a szobak, egyertelmu, hogy "osszelegozva" van, de megis fenyevekkel valtozatosabb, mint TOTAL UGYANAZT ujra es ujra, meg akkor is, ha elsore parades az adott kuldetes.
Ebbe a mufajba KELL a random kontent es kesz.
-
duvi
nagyúr
Köszi a tesztet oriic! Anno preorderben vettem meg az alapjátékot és nekem nagyon bejött. Nem bántam meg a teljes árat se. Ellenben ez a DLC kicsit soványka, szóval biztos, hogy behúzom, de kivárok egy komolyabb akciót a vásárlással.
-
Daelion
őstag
válasz
scyllafren #3 üzenetére
Szerencsére nekem alap+DLC is csak 16 ezer volt összesen, annyit meg már szórakoztam vele hogy ennyit megérjen.
'~115 óra van jelenleg benne'
Én valami Rift szerű randomizált runt hiányolok belőle meg mondjuk az jó lenne ha az Apoc Tier dolog account alapú lenne mert ezt fel nem fejlesztem megint egy alt karin és pedig szeretnék majd 1 altot.
Esetleg valami Raid is lehetne benne, persze olyan amit azért soloban is le tud nyomni egy erősebb kari. -
scyllafren
senior tag
A hozzaadott sztori keves, az ellenfelek inkabb golyoszivacsok, mintsem erdekesek, foleg, mivel 3x ugyanazt beadni, es egyik alkalommak duplan, az csak lustasag. max a harmadat erte volna, mint amit kiadtam ra.
Ha jon ki meg 2x ennyi tartalom ehhez a DLC-hez ingyen, akkor talan... -
oriic
HÁZIGAZDA
"Utolsó bosst a Tarya Gratar run végén lehet 3x is farmolni 1 run alatt 'már ha addig 1x sem halt meg a kari a run közben', le van csapva akkor vissza kell lépni lobby-ba és continue azt visszarak a boss előtti zónába csak levesz 1 próbát.
Kérdéses, hogy ez direkt van így vagy majd javítják de jelenleg jó farmolásra."Igen ezt ismertem már, plusz ugye mindezek után ott van még a plusz egy boss a katakombában is szemben a táborral.
-
Daelion
őstag
Én is most játszok vele amióta megjelent a DLC, alapjátékot azt a New Horizons update után vettem meg jól leárazva.
'Looter shooter nekem is nagy kedvenc stílus'
Kicsit tényleg rövid a DLC sztorija de összességében nem is vártam sokkal többet, inkább az end game része érdekelt mert azt már kb kimaxoltam az alapjátékban. 'Soloban lement összes expedition CT 15-ön'
Most ezt a karit viszem tovább, egyenlőre Apoc Tier 21-nél tartok. 'Firepower alapú Technomancer'
Utolsó bosst a Tarya Gratar run végén lehet 3x is farmolni 1 run alatt 'már ha addig 1x sem halt meg a kari a run közben', le van csapva akkor vissza kell lépni lobby-ba és continue azt visszarak a boss előtti zónába csak levesz 1 próbát.
Kérdéses, hogy ez direkt van így vagy majd javítják de jelenleg jó farmolásra.Lehetne olcsóbb is az tény de alapvetően akinek tetszett az alap játék pláne New Horizons után annak ez is fog szerintem.
Én elvagyok vele, meg is hozta a kedvem a karim fejlesztéséhez/gear farmoláshoz.Remélem tényleg lesz hozzá még DLC mert hát ja elég furán lenne a vége így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- NVIDIA® driverek topikja
- Trollok komolyan
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Tőzsde és gazdaság
- Renault, Dacia topik
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest