Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Ezt most találtam. Durva, h mennyire odafigyeltek pár apró részletre!
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
válasz bulikavagyok #29 üzenetére
Hát ha a tényekre hagyatkozunk akkor SZERINTEM alsó tagozatba még belefér. Tehát 10-11 éves korig.
Szóval te még megveheted...de inkább ne szólj senkinek, és ha lehet a futártól és a 4 éves húgod vegye majd átmlinus Abból meg majd megveheted a HelloKitty Online gyűjtői kiadását
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mlinus
őstag
válasz Sirandrish #28 üzenetére
Nehéz az élet, az egész zsebpénzem ráment, sebaj, majd nagyi biztos ad valami karira.
-
nagyúr
válasz Sirandrish #28 üzenetére
Én már másodikos vagyok az általános iskolában. Megvegyem szerintetek, vagy tényleg csak ovisoknak való???
Élni és élni hagyni
-
Sirandrish
legenda
-
Ciccuka
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Sirandrish
legenda
Szóval mivel nem szimulátor (ami neked ugye egy videóból lejön) az már csak egy nagy nulla lehet...értem
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
anulu
félisten
senki soha nem is mondta, hogy ez szimulátor (abban az értelemben, hogy a por pamacsokat is állíthatod a hátsó légterelőn)
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
mlinus
őstag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy az Ultimate edition magyarországon történő vásárlással is csütörtöktől játszható?
Néztem a store-ban de nem láttam semmi erre utaló jelet, persze lehet vak vagyok. -
anulu
félisten
-
bepken
veterán
tényleg szuper lett! én is vevő lennék egy hasonló minőségben elkészített pixel futamra!
az alatta szóló zene mellesleg a valaha volt egyik legbetegebb klippel rendelkezik
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
HXY
addikt
A valóságban is elérhető lesz ez a pixeles grafika?
Mert nekem nagyon tetszett a videóból!
Ha nem lesz elérhető, akkor meg minek hülyítik vele a népet? -
Ciccuka
veterán
Én szkeptikus vagyok. Ez a játék egy nagy nulla szerintem.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Polllen
nagyúr
Jó reklám lett!
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
addikt
Amilyen jó a videó, olyan jó lesz a játék is.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
ƬΛЯΛ
senior tag
Ötletes, bár szvsz lehetett volna jobban a régi autós játékokra hasonlítóan megcsinálni
vapebook.hu - őszinte ecigi tesztek, vaperektől vapereknek
-
anulu
félisten
...aminek a be és a kikapcs hangja olyan, mint amikor az új GT40 indítja ill leállítja a motorját
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Televan74
nagyúr
Jó a reklám. Kár hogy nincs boxom. Bár a kék gép a végén nagyon tetszik.
Mindenbe beleugatok!!!
-
wolfman
veterán
Na ez egy igen jó reklám! Emelem kalapom.
Igaz annyira jó ez a megvalósítás, hogy még pár átmenetet megnéztem volna pl. street rod vagy hasonlók.[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Sirandrish
legenda
Tényleg baba
-
Raysen623
addikt
Elképesztően jó videó lett ez is...
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Mobil flották
- Starfield
- Durrogtass
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...