- World of Tanks - MMO
- Bestbuy játékok
- Path of Exile 2
- GTA VI
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- Half-Life 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
Rivals vonalat kéne továbbvinni, a 2015-ös Need for speed játékot pedig el kéne felejteni.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
RaZroX
addikt
Hát a régebbiekből az Undercover volt az utolsó ami ilyesmi volt. De ha nem számít, hogy régi akkor:
Underground, Underground 2, Most Wanted (nem az új!!), Carbon és ugye az Undercover.
Ami még szerintem említésre méltó bár az nem a tuningról szól, az a The Run illetve Rivals.De szerintem a 2015-ös egy teljesen új.. egy "mai" hangulatot hozott a játékba. Mind látványvilágban, mind hangzásban. Ennyire kidolgozott tuningot (az optikait is beleértve) nem nagyon találsz. A Carbon megközelíti de az ugye kicsit régebbi ezért szúrni fogja a szemed a 4:3-as képarány illetve, maga a grafika is.
[ Szerkesztve ]
This is the way
-
RaZroX
addikt
A 2015-ös simán hozza azt a szintet mint az U2 szerintem. Látványban, tuningban is 10/10. A hangulat is ott van csak sok minden más visszavesz belőle. Szvsz az irányítás, az erőltetett videók a béna színészekkel és az a rengeteg "bölcsesség" ami van benne. No meg a bug hegyek. Lényeg hogy az ötlet csillagos ötös, a megvalósításon kellene csak csiszolni.
Ha kiadnának egy U2 rebootot akkor meg mindenki azért sírna hogy "ebben semmi munka nincsen me má félig kész volt he" Szóval sok mindent elszúrt az EA, de szegények akármit csinálnak sose lesz mindenkinek jó.This is the way
-
carl18
addikt
Valahogy van egy érzésem ez se lesz az én needforpseedem Inkább csinálnának egy Underground 2 remaket vagy valami. Hamarabb játszanék azzal mint a sok mai szutyok speedel.
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
RaZroX
addikt
Hát figyu. Amikor egy "Hard" versenyt nyomsz, kitaposod a billenyűzetedet is, hogy első legyél... utolsó kanyar a cél előtt, már izzadsz mint a ló, mert végre meglesz és egyszer csak szembe driftel veled 3 random játékos akiknek köze nincs a versenyedhez... na az pöppet felhúzott. Ja és ez nem ilyen 'néha-néha előfordul, úgyhogy belefér" dolog, hanem rendszeres.
This is the way
-
zuzu000
őstag
Engem még nem is ez zavart igazán, hanem az ellenfél "AI". aligha nevezhető annak, szerintem ha 100 sornál többől áll, akkor sokat mondtam. Teljesen mindegy milyen gyors autód van, ha nagyon elhúzol, akkor ezerkétszázzal jönnek utánad, hogy behozzanak. Ugyanez van, ha te vagy lemaradva, egyszer csak elkezdenek 10-zel döcögni. Most lehet mondani, hogy azért van, hogy mindig legyen valami hajsza a versenyzők között, de inkább idegesítőnek sikerült hatnia.
-
RaZroX
addikt
Hmm.. offline singleplayer, pause.. kiváncsi vagyok melyik zseninek jutott eszébe.. Remélem most sikerül az Esc-re tenni...
Szerintem az The Run stílusra fognak visszatérni. Szerintem...This is the way
-
AGE-T
őstag
Egy The Crew szintű világgal jöhetne is. Imádtam csak úgy autókázni NY. ból Hollywoodig. Ha ezt megcsinálnák egy Frostbite 3-al, az nagyon adná.
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
default.
őstag
Sziasztok!
Tervezem majd megvenni a 2015-ös NFS kiadást.
Mik ezek a felhasználói panaszok, amiről említést tesz a cikk?
El tudnátok mondani?Köszönöm!
-
Alvin_ti4200
félisten
"A 2017-es Need for Speed egyik újdonsága lesz, hogy végre nem szükséges folyamatosan online lennünk, vagyis internet nélkül is végigjátszható lesz az egyjátékos mód, sőt külön pause funkciót is kapunk. Emellett visszatérnek a rendőrök is, járműveink pedig továbbra is részletesen testreszabhatóak lesznek."
Ezek akkora újdonságok, hogy már tizenhárom évvel ezelőtt benne voltak az Underground-ban. Nagyjából odáig (vagy a 2005-ös Most Wanted-ig) kellene visszanyúlni és leültetni a fejlesztőket párszáz órát játszani, hogy átérezzék, miről is kellene szólnia ennek a sorozatnak (vagyis kellett volna az elmúlt tíz évben).
-
Zedz
addikt
Nem értem az előző rész elleni boszorkányüldözést. Több sebből vérzett, igen, de MW óta nem játszottam még olyan jó NFS-sel mint a 2015-ös. Maga a játék nagyon szép, jó kocsik, masszív személyreszabás, a zenék is megállták a helyüket. Szerintem hangulatos volt, és a flame 99% a klasszikus haters gonna hate effektből fakad.
Várom az ideit.
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Nézd meg az előző rész PC-s trailerét, hogy azt micsoda már már "földöntúlinak" számító feature-ökkel reklámozták: [link] És ez nem vicc, ez hivatalos trailer.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
shiftac
aktív tag
Kanyon? Csak nem egy Carbon újragondolás? Mondjuk nálam a Most Wanted 2005 óta halott a széria, a The Run még egy jó próbálkozás volt, az tetszett. A 2015-östől is vártam az UG2 feelinget, de meg sem közelítette. Nem tudom elhinni, hogy régen jobb játékokat tudtak készíteni...
Samsung Galaxy S23, Galaxy Buds 2 Pro
-
vhw
addikt
Na most akkor miért csináltak nekünk egy GTA5-öt?
Oké, hogy egy autósjátékba nehéz sztorit is rakni... De ott a Assassins Creed, sztori kb ugyanaz, változik a körítés, jövőre megint el lehet adni...
Az autógyártás elmúlt 100+ évében van jópár jellegzetes korszak, ahová be lehetne helyezni a játékot, aztán 1-2 évente megismételni egy másik évtized autó csodáival."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
scream
veterán
De akkor azt most sokan megvennék és a következő részeket (mert gondolom nem ez lesz az utolsó) senki nem venné, mert jó a régi.
Sajnos mindenhol ez tapasztalható, hogy nem csinálnak semmit jóra, hanem csak elfogadhatóra, hogy legyen az újabb részekre/termékekre kereslet, ami jobb de még mindig csak elfogadható.
-
Djuree
félisten
-
vhw
addikt
Olyan nehéz feladat egy kornak megfelelő grafikájú Underground-original Most Wanted stílusú autósjátokot összerakni újabb/több kocsival, finomabb játékmechanikai újításokkal?
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
elithun
őstag
Igen, erről tudok, többek között ezért is maradt ki nekem az a rész. (Azért, ha pár euroba fog kerülni, vagy ha befizetek egy EA accesre, akkor kipróbálom, hogy milyen.)
Viszont ettől függetlenül, vagy épp emiatt elég gáz, hogy ez most, mint pozitív funkció van feltültetve.„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
ribizly
veterán
Ebben van még pénz? Gondolom volt, csak azt nem tudom kik vették meg...
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
elithun
őstag
"sőt külön pause funkciót is kapunk"
Ez már a jövő. Űrtechnológia lehetett szükséges a funkció implementálásához.Azért várós, hátha lesz végre egy kényelmes régi típusú NFS, jó hangulattal, élvezhető játékmenettel.
[ Szerkesztve ]
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Kutya topik
- Magisk
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD 1060 6GB GDDR5 FD Core 1000 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M Ryzen 5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB GDDR6 CM TD500 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest