Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jepp. Tisztességes ST játék már jó rég nem készült. Na meg főleg olyan nem, ami nem a kelvin idővonalon játszódik.
Ez a játék eddig tetszik, a grafika számomra is másodlagos tényező itt. Majd várjuk a további híreket.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
senior tag
Szerintem szép a grafika. Ezeket az arcmimikákat megirigyelné némely AAA játék, pl. az AC sorozat, de a Cyberpunk-ban is hiába mozognak az arcok, nem hatnak ilyen valósnak.
A Star Trek rajongói ki vannak éhezve jó játékokra, a külsősök bevonzására inkább valami egyedit kellene felmutatni, az univerzumot majd megismerik (netán megszeretik) játék közben.[ Szerkesztve ]
-
Kristof93
senior tag
Nagyon naív ez az elképzelés, hogy a grafika nem számít. Senki nem költene rá dollármillíókat ha ez igaz lenne - de a valóságban az erőforrások nagy része a látványra megy el egy játék fejlesztésekor.
Bár nem szép, szerencsére azért nem is katasztrofális ez a Star Trek játék ebben a tekintetben.
-
***ANDRÁS***
aktív tag
Telltale Games játékoknál sosem a grafika minősége volt a lényeg, hanem a történet alapú játékmenet. Biztos fognak még csiszolni a látványvilágon, főleg az arcmozgáson.
-
duvi
nagyúr
-
-
Plata
félisten
Kit érdekel a látványvilág ha Star Trek.
Tíz éve játszom Star Trek online-al rendszeresen,ma is toltam legalább két és fél órát.
Már megjelenésekor elavult volt a grafikája mégsem izgat mert igazi Star Trek hangulata van.Szeretek az ikonikus űrhajókkal harcolni vagy egyebet csinálni.Bár még 10 év után is a borg a kedvenc ellenségem.Csak ma már nem kezdő hajóval,hanem sokszáz dolláros hajókkal űzöm őket.[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Nagyot kell gurítaniuk a játékmenettel, mert szerintem ez legalább egy 5+ éves látványvilág és animáció
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest