Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi_mod
aktív tag
Így igaz, de gondoltam mindenki MW2 lázban van és tudja, hogy melyik változat mihez megy.
Én a Hardened edisönnel már békében lettem volna PC-n...de annak a korábbi tervezett ára is elég merész lett valószínű ezért is törölték, azért mert fémdoboz meg artbook, hááát én a helyükben így adtam volna ki alapból a jelenlegi árán, de bevétel maximalizálás mindenek felett! -
B.Gaboo
tag
Éjjel látó vagy sem, ez tuti végigvivős. pedig ez nálam ritka eset.. COD 5 nekem nem volt nyerő, de ennek az elődjét rommá játszottuk. Vegas 2 volt még jó hasonló stílusban, annak is jöhetne vmi folyt.
De ennek régebben is nov 10 volt a release date-je? Én mintha korábbra emlékeztem vna..
-
h_mate
tag
válasz
sniper elite #5 üzenetére
576-nál 40 rugó.
-
feka007
veterán
Kb annyit fog érni szvsz, mint a kamerákba az éjjellátó funkció. Egy 3m-re mondjuk ellátsz vele... Egyébként azért normális áron is lehet használható éjjellátót venni, pl tesóm vett még airsofthoz egy ilyen távcsőszerű éjjellátót kb 25-ért asszem vaterán, és egy 50m-re simán elláttunk vele. Mondjuk pont airsoftra nem jó, mert szemből szép pirosan virított, szval el lett adva.
-
Ice!?
őstag
Rendesen ihatott a képek készítője.
-
volvoguy
addikt
hogy mennyire komoly a cucc.....linklek egy oldalt, tekerjetek picit lejjeb, és meglátjátok, hogy a vadászatra és egyéb célra használt éjjellátók mennyibe is kerülnek....igen, 70től egészen 500.000 forintig is terjedhet az áruk...namármost ha ezt a kinai izét vesszük, és mondjuk 10.000Ft-os többlettel is számolunk, még akkor is egy vacak bóvli szarral állunk szemben....kb. annyira lesz jó, hogy felteszed, és a szobádban megtalálod vele a papucsodat, vagy az öcsédet ezzel szivatod.....kb ennyi
-
Sz.Miki
őstag
De ha már itt tartunk akkor a majd megjelenő Battelefield 1943-hoz majd Tank lövegtornyot adnak?
Nem rossz elgondolás ez a hozzáadott kütyü, de az ár az viszont nagyon elszállt!!
-
keIdor
titán
Szintén így fogok eljárni... és bár a 2008-as címek igen nagy része csalódás volt, az idei év sokkal jobb eddig.
Batman Arkham Asylum
NFS: Shift (igen NFS!)
Dirt 2Több óra játék után szvsz megérik a pénzüket... a Call of Jaurez 2 is szerintem elég jó lett.
Továbbá várom még:
Assassin's Creed 2
Forza 3
...és persze a "CoD": MW2Meglátjuk mennyire lesz majd értelme pénzt adni értük, de amiket már kipróbáltam mind kellemes csalódás!
2010 első fele is ugyanilyen jó lesz remélem.
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
Na ja. Legyártják egyenként 5 euróért a kis szolga kínaiakkal, felb.sszák repülőre, idehozzák azt eladják 150 eurókért.. Én először majd betesztelem, hogy egyáltalán milyen a game (úgyis előbb jelenik meg vagy 3 nappal mint boltban a szokásos módon..), aztán megveszem a sima dobozost normális áron (ami most elég sokat jelent a 4 után na mind1, úgyse vettem egész évbe egy darab játékot se, mert nem volt rá érdemes se, remélem most lesz legalább..)
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Pff, az a gyáros kép elég lehangoló...
Emiatt se kell a szarjuk, maradok a sima verziónál, nekem csak a játék kell... -
h-yle
addikt
Aki megveszi az éjjellátós pakkot, az meg is érdemli.
Ahelyett, hogy mondjuk egy gyönyörű USP, vagy SIG replikát tennének mellé, ami ugyan nem csinál semmit, viszont rohadt jól néz ki.Azért a Hardened Edition-t majd megveszem, de az éjjellátójukat dugják oda ahova gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
N4ri87
senior tag
válasz
Elijah Baley #24 üzenetére
Akkor ők az enemy?!
-
Elijah Baley
tag
A cikkben linkelt képek között az utolsókon lehet látni, hogyan pakolják bele a dobozba a cumót..., - nem akarok megijeszteni senkit holmi H1N1-el és társaival, de a srácon és haverjain se gumikesztyű se szájmaszk.... - szóval aki megveszi ezt az edisönt", és erős belső indíttatásból úgy érezné, meg kell nyalnia az éjjellátót..., előtte azért biztos ami biztos fertőtlenítse
-
menalcas
őstag
válasz
Neked ez a lehangoló, nekem az hogy az egy megint más országban pedig mások keresnek annyit 1-másfél hónap alatt min itt egész évben
Biztos funny kis cucc, lessz, de én örülök ha egy alapverziós MW2-t be tudok zsufolni a keretbe
Nov. 10. olyan soká van még , én hibernálom magam mint Cartman a Wii ért -
Kobe
veterán
én igen rossz véleménnyel vagyok ezekről az extra kiadásokról. Tudom, külön kategória, de pl egy gyűrűk ura film bővítettbe azért a felárért értelmes dolgok kerültek (hihetetlen mennyiségű így készült videó, stb). Tudom, egy játékban nehezebb ezt megvalósítani, de könyörgöm, komoly hogy 30 ezres felárért kapsz cd-tok méretű füzetecskét az introból kimásolt screenshotokkal, illetve a honlapokon amúgy is elérhető concept artokkal, meg egy gagyi éjjellátót, amit Vájling rakott össze miközben a kommunista Kína dicsőségért melózott vagy 10 centes órabérért, hozzádobva egy "extra" dvdt ?
Ennél nagyobb lehúzásokat már csak a teleshopban lát az ember.
-
N4ri87
senior tag
@ Antibazsi
Ezt mégis miből gondolod? Használtad már? Abban én is biztos vagyok, hogy nem lehet majd hasonlítani egy orosz katonai éjjellátóhoz, de azért ne vonjunk le ilyen messze menő következtetéseket.
Amúgy meg sajnos úgy néz ki, csatlakozom kell az előttem szólókhoz: több fúrumon is azt olvastam, hogy pc userek számára presztízs edésönben nem lesz éjjellátó :S.
szerk.: "This edition of the PC game is no longer planned for release." gamespy -on olvastam
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Ezt nem kötöd sehova csak úgy van. Használhatod otthon este amikor kiosonsz két kör között a hűtőhöz némi esti nasiért. De vigyázz, hogy mielőtt kinyitod a hűtő ajtaját vedd le az nv-t, mert különben nagyon fog fájni a szemed egy ideig.
Egyébként én még azt is simán kinézem, hogy egyáltalán nem is működik csak dísz.
Adnak is hozzá egy tartót, álá műanyag fej.
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Nem köll összekapcsolni valahogy a konzollal? Mert ha igen, akkor USB-n kell és akkor kompatibilisa PC-vel. Vagy ha nem kell sehogy összekapcsolni akkor meg miért baj, hogy csak konzolra jön ez a pakk? Fogod, megveszed a PC-játékot, utána megveszed a konzolos éjjellátós pakkot és eladod a konzolosból a játékot.
És máris van egy éjjellátós PC-s pakkodVagy rosszul gondolom?
Esetleg szoftveresen lesz megpiszkálva a konzolos verzió? Mostmár én se értek semmit
-
törölt tag
Global Statrendszer lesz benne végre ?
-
-
hito
nagyúr
válasz
Nagyon egyetértünk...
És szerintem Ők még a szerencsésebb 10% közé tartoznak akiknek van munkája és nem a szemétben kell turkálnia. A kiadók is lehetnének olyan gavallérok, hogy minden eladott darab után 1$-ral támogatják azt az országot amit az olcsó munkaerő és kedvező adózási gyakorlat miatt kiszipijoznak.
De sajnos nem így műxik a világ, hanem inkább fordítva -
sniper elite
senior tag
Az a kép eléggé lehangoló ahogy ülnek bent és szerelik össze a sok hülyegyerek játékát, amit kb annyiért adnak majd el mint ezeknek a szerencsétleneknek az éves bére! Mindenesetre várom a játékot, de remélem nem lesz pofátlan ára ennek a gyűjtő kiadásnak!
[ Szerkesztve ]
-
Zalaymate
senior tag
Ez érdekes.... lesz olyan kiadás, amihez igazi éjjellátót adnak???
Mennyibe fog az fájni????
Új hozzászólás Aktív témák
gp Néhány képet láthatunk a Modern Warfare extra tartalmaiból.
- EKWB EK-KIT S360 (3831109863534) Komplett Vízhűtés
- G15 5520 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Irodai Laptop I i5-3210M I 60GB SSD I 8GB DDR3 I 1366x768 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- Gaming PC , i5 9600KF , RTX 2060 , 24GB DDR4 , 256GB NVME , 500GB HDD
- Videokártyát, videokártyákat keresek, vennék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest