Új hozzászólás Aktív témák
-
pylon
tag
hát jah
amit láttam/olvastam Silent Hill újrakiadásról az megér pár facepalmot
az eredeti "draw_fog" (csak példa) helyett mást alkalmaztak és látszik a pálya széle + sokkal nagyobb a látható tér ergo gyakorlatilag nulla félelem a játékban (az eredetihez képest)
PC-re meg van resolution fixDMC meg csak egy resolution fixet tartalmaz (de PC-re csak 3-4 és a reboot van)
-
pylon
tag
Nyilván megoldható lenne a Xbox 360 port a sok adat/DVD ellenére is de a Sony nem akar elveszíteni egy exkluzív címet főleg, hogy rakás pénze is van benne.
A Halo: Combat Evolved Anniversary sem jött ki PS3-ra vagy PC-re pedig ott is hallottam ilyen pletykákat, az indok ugyanaz.
A torrentre felkerülő cuccok meg újratömörítik azért kisebbek (mindegyik platformnál van erre példa).
A RAGE esetén is volt textúra pack különbség a lemez kapacitás miatt.Mondjuk ez egy fokkal jobb mint a "Halo 3-at nem bírná el a PS3" duma.
A Devil May Cry HD Collection azért jöhetne PC-re.
[ Szerkesztve ]
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
Remélem, hogy azért ezt a szöveget senki nem kajálta be. Bár ahogy a szövegeket olvasom, úgy néz ki, mégis. 7 dvd??? Ugyan már. A ps3mas játékok nem azért olyan gigászi méretűek, mert 500x annyi tartalom van bennük, mint egy másik hasonló játékban. Egyszerűen a nagy tárolókapacitás semekkora mértékű tömörítést nem követel meg. Ha másért nem is, ezért megéri felmenni mondjuk az enkór webáruházra, és megnézni, hogy mekkora a méretbeli különbség egy olyan játék között, ami Ps3ra és Xbox360ra is megjelent. Egyébként meg, a régebben megjelent HD Collection méretéből kiindulva: Az MGS 4-én kívül az összes többi rész pont ráférne 2db DL DVD-re. Egyszerűen azért nem adják ki, mert lusták átportolni az MGS1-et (ami teszem hozzá, emulátorral már jó ideje megy boxon), továbbá az MGS4-et. Ja, meg hogy azt tömöríteni is kellene, de olyat Kojimáék nem igazán tudnak xD (Vagy inkább ehhez is lusták) . Ha lesz az új keksz bokszra, majd arra megveszem
-
comodore
csendes tag
"MGS4: az Only on PlayStation"....
Sony minden játékára ráírja, ami akár egy kicsit is többet tartalmaz, mint az Xbox.
Most jött ki a Deadly Premonition PS3-ra és rá van írva, hogy "only on PlayStation"
3 éve megjelent Xbox-ra, erre most megjelenik pár extrával, máris "only on..."
-
Def26
félisten
Tehát nem akarnak pénzt keresni, végül is érthető, sony.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
boeing
őstag
Engem nem zavarna a 7db DVD,na mindegy.
-
jozsi
tag
Ennyit az Xboxról. úgy mint általában
Keresek: e6600 dobozos, számlás, garós processzort. Van egy inno3d 6600-osom 256 mb-os AGP-s by ''razor91''
-
Mister_X
nagyúr
Azért jó olvasni a "jöhetne XY-ra is" kommentet - de ettől még marad a MGS4 PS3-on
Amúgy marha egyszerű, hogy miért nem megy sehova a MGS4: az Only on PlayStation feliratot nem a cica rakta oda, a Sonynak ebben pénze van. Ennyi."Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
TOM-202
senior tag
Gondolom ugyanaz lenne az indok hogy miért nem adnák ki mint Xboxra, vagyis a temérdek dvd igény miatt. Blu-Ray lemezen meg kb. senki sem venné meg mert nem is ismerek senkit sem akinek a dvd meghajtó mellett/helyett Blu-Ray meghajtó lenne a gépében. Egyébként egy Steam-es részenként letölthető kiadás attól még tényleg megjelenhetne. Én valószínűleg megvenném, csakhát az a ~30GB mire lejönne...
-
Piftuka
veterán
Én azt sem bánnám, ha nem HD, de PC-re is igazán kiadhatnának egy ilyen csomagot!
"Aquila non captat muscas."
-
pylon
tag
-
h-yle
addikt
Ok az első indok a helyén van, remélem megoldódik a szitu.
Amúgy a portolás miatt meg had ne én aggódjak mint user, amíg ott van a polcon a játék, és én megveszem. Az meg, hogy PS3 only... MGS2 se Xboxra készült. Eredetileg.
De vidámabb vizekre evezve, tök jó ez a kollekció, ha ez $60 lesz még akkor is megéri annak aki kihagyta a sorozatot valami érthetetlen indokbol kifolyólag.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
Mister_X
nagyúr
Nézzük csak, kirúgtak, nyomós érv?
Amúgy igen, fájna... a Metal Gear Solid PS-en látott napvilágot és nem véletlen, hogy a harmadik rész a másodikkal ellentétben miért nem lett multiplatform - plusz a MGS4 a PS3 egyik húzócíme, a hardverére optimalizálva. Nem két perc lenne leportolni. Ráadásul kint van a dobozon az Only on PlayStation felirat, így nem kicsit lenne ellenszenves lépés utólag kiadni mindenre amire lehetséges..."Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
Helyes. Ha már egyszer kikerült a MGS4-re az only on PlayStation felirat, akkor maradjon is ott...
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
.LnB
titán
Na ez nagy baj! Erre áldoznék pedig pénzt!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
bullseye
addikt
MGS 1-ből miért nem képesek végre csinálni egy HD-t?
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol Jegelve Tamás részére
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest