Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Bakker, még ki sem próbáltam
-
zsigus
őstag
Már több mint 60 millió PS3-at adott el a Sony. Ezt nem nevezném szűk rétegnek és hozzávhetjük azt is, hogy ebből bizonyára nem keveset az MGS rajongók vettek meg, mert az MGS4 is exkluzív.
Viszont nem igazán reklámozták ezt a játékot, inkább ez volt a hiba. Én pl. most hallok róla először.
-
maross
nagyúr
Hat nem tudom mikor es hova fejlesztik, csak azt, hogy regota nem tudok vele jatszani, mert nincs szerver. Legjobb tudomasom szerint most sincs. Nem fejleszteni kene, hanem online hozni azt ami van.
szerk:bar ahogy most olvasok egy topicot, lehet megis van online valami, hetvegen utananezek.
-
Jander
senior tag
De a Hellgate-et legalább felkarolták és azóta is fejlesztik (ha jól emlékszem olvastam, hogy már kész a Tokyo kiegészítő). Ezzel a játékkal csak egy baj volt: PS3 exkluzív. Egy ilyen viszonylag szűk csoportnak készülő játékot még tovább korlátoztak ezzel.
-
maross
nagyúr
Hellgate London meg gyorsabb es csunyabb halalt halt...pedig megvettem, es elegedett voltam vele
-
wikings2
őstag
Sajnálom ilyenkor a játékosokat akiknek 4 éve belement a játékba... mmo's sucks.
-
Apika
addikt
Élt 4 évet...
-
LLKobe
veterán
Kár érte, bár sosem tudtam kipróbálni, sőt, kb. most hallok először a létezéséről
De ha Metal Gear + Kojima, akkor nem lehet rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Rog Ally Z1 Extreme
- Playstation 5 Slim Digital, Telekom-os, pár napos, kifogástlan, számlával, VégsőÁR!!!
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest