Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
arn
félisten
Tenyleg nagy szar ps5on, vmi szanalmasan lassu, a tv is sokkal jobban viszi pedig en is remeltem, hogy nem kell mindenre kulon eszkoz. Az rpi4 csak zenere van, bar a shield is jo lenne, ha az ujabb verzional nem egy bughalmazt csinaltak volna. Evekig tokeles volt.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Tengri
senior tag
-
törölt tag
Lehet, nem nekem szántad a kérdést, de az az új, hogy a támogatott játékok alatt is van már DV, eddig ez insider funkció volt. Megjelent egy új "Dolby Vision for Gaming" opció, app nem kell hozzá.
LG C8-on kipróbáltam a Controllal, működik. Semmit nem kellett újraindítani vagy külön állítani hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
sokomst
tag
Hát két gyári beállítású más technológiás hdr képes LG tv.
LG-nél minden porton külön profilokat kell állítani és minden porton a hdr bekapcsolásakor még külön profilokat kell beállítani és ott a dolby-s gyári hdr profil egyszerűen sárga.. nagyon meleg színű. Nekem macera, na mindegy.
A CEC még vállalható, használtál volna mi box 3-at..., bár most a chromecast with gtv is csinál furcsaságokat. Jó lenne, ha kilehetne lőni az appokat android tv-n. -
sokomst
tag
Miért ekkora élmény a Dolby Vision.. illetve a HDR10?
PS4 HDR-re rendre szaggatósabbá vált...
Nekem volt egy LCD és van egy OLED LG-m mindkettőn rettenet sárga volt a Dolby, ha belekell nyúlkálni a beállításokba a HDR esetén akkor már inkább nelegyen, biztos én nem értek hozzá kellően, de túlbonyolított dolognak vélem. -
törölt tag
Én jót még nem olvastam a konzolos Plex kliensekről. Egy-két hónapja kipróbltam az XSX-en, és nem hittem el, pedig ott volt előttem. Fél percekig töltött, akadt, vagy csak kifagyott a fenébe. Három 4K HDR filmmel próbálkoztam (feliratra nem emlékszem), mindnél ezt csinálta.
Synology 718+ a szever DSM 7.0-val, Plex Pass van. Nálam biztos, hogy marad a Shield Pro. Pedig nem vagyok az ezerféle eszköz híve, és csak a Plex miatt tartom a Shieldet, semmi másra nem kell.
[ Szerkesztve ]
-
ricsip
addikt
-
Danex
addikt
Lehet már cserélni az nVidia Shieldet XBOX-ra a teljes problémamentes Plex élményért?
-
ricsip
addikt
xbox one s-nél ez már régóta elérhető volt Az új series sorozaton ez miért ilyen egetrengető újdonsâg?
-
-
imi123
őstag
Hellblade: Senua's Sacrifice már kezeli.
RT-vel együtt már egész modern kis játákot csináltak belőle.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest