Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Ha multiplayerről van szó, akkor melyek a legjobbak?
Kösz:piadex2
kontakt: +36 70 502 2167 ; mail, privát
-
Ice!?
őstag
Call of Duty 2. Örök Best.
-
veterán
1., Crysis
2., Battlefield 2
3., Combat ArmsOkoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
skeleton91
tag
Stalker.
"Mess with the best, die like the rest." Freedom
-
Dr. Romano
veterán
Ha azt nevezzük a legjobbnak, ami örökké emlékezetes, akkor nálam a két C64-es klasszikus Dark Side és Total Eclipse a nyerő.
Feledhetetlen hangulata, zenéje volt mindkettőnek és 3D grafikája akkoriban nagyon álleejtős volt és az 1FPS sebesség sem zavart
[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
engineeeer
tag
A call of duty world at war topicban már kifejtettem a játékról a nem túl hízelgő véleményemet ha gondolod nézd meg ott.Ha ennyire számít neked a grafika akkor rakd a cod2tőt dx9be.Vagy próbáld ki a cod4et.Nekem mind a 3megvan eredetibe a cod5 az egyetlen ami nem érte meg az árát.
Amúgy nemsokára kijön a modern warfare 2 szerintem azt mindenképp próbáld majd ki
[ Szerkesztve ]
-
piadex2
senior tag
válasz engineeeer #43 üzenetére
Hello!
Gondolom, tudod, hogy a codból van 5 is már. Van valami oka annak, hogy nem azt ajánlottad?
-
engineeeer
tag
1.cod2 a single hangulata és a megunhatatlan multi miatt
2.ut 2004
3.cs source -
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek multiplayerben melyek a legjobb fps játékok? (Igazából az lenne a legjobb, ha újakat tudnátok mondani, mert azoknak jobb a grafikája.) Mondjuk, ha nagy slágerről van szó, mint a counter strike, akkor az is jöhet.
-
ádikácska
aktív tag
válasz ,,no name" #39 üzenetére
Egyértelműen Call of Duty 2 [kocZka szmájli]
sry, véletlen válaszra mentem
[ Szerkesztve ]
"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown
-
Archer
őstag
Tényleg, STALKER-t el is felejtettem. Mondjuk ha tényleg megvalósítják amit a kezdetekkor ígértek meg amik az első videókban voltak, akkor egy örök klasszikus lehetett volna belőle, így "csak" egy igen élvezetes FPS.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
sasa134
addikt
nálam best-fps-ever:
Wolfenstein3D
Doom
Duke Nukem 3D
Quake és Quake 3
Half Life2
Call of Duty 4Avanti Roma
-
sakto
őstag
Cod2 (multi)
-
laforge
csendes tag
Csatlakozom, szerintem a Crysis sehol nincs. Végigtoltam, de minek?
A Far Cry 1 egész hangulatos volt, de valahogy nem sikerült tovább gondolni.
Hangulatban még a STALKER verhetetlen, azt ajánlom visszamenőleg is.
Még régebbről Line of Sight:Vietnam, de erre már tényleg csak öreg ínyencek emlékezhetnek.Abban egyetértek, hogy FPS alatt nem értünk egyet. Mármint egy féle játéktípust. Egy Ghost Recon hogy jön egy Quake-hez? pl. Oké, a Swat Taktikai FPS, meg akkor az összes Rainbow is...
Csak ha nagyon szétbontjuk, akkor taktikai fps-ben marad 5 játék, fraggelősben mondjuk 10 stb. -
Archer
őstag
Nekem még olyanok is eszembe jutottak, hogy Unreal, Shadow Warrior, Turok, Sin, Kingpin, Serious Sam First/Second Encounter, Far Cry 1. Többen is említették a Crysist de szerintem egyedül a grafika amiben lekörözi a nagy klasszikusokat, játékélményben sehol sincs.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
adalbert1
veterán
Igen, a Half-Life-ot és a sima CS-t kihagytam... Ennyi év után már nem igazán juthat minden az eszembe.
Ahhh, a System Shock 2-ről és az Undyingról sajnos csak olvastam, elég gyenge volt hozzájuk a gépem mikor kijöttek...Ha már itt tartunk, felírnám a Halo 1-et is, az is élvezetes volt a maga idejében.
-
Nunder
őstag
CoD, CoD 2 és CoD 4 ami nálam az első három helyezett. Befér még a Half Life széria, a Medal of Honor AA és ennek kiegjei, továbbá UT sorozat, Quake és DooM.
[ Szerkesztve ]
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
mephi666
nagyúr
válasz adalbert1 #27 üzenetére
az én listám is a tiedhez hasonlít, 1-2 kiegészítéssel: system shock2, undying, mortyr eleje se volt rossz... sogo mad-ot is végignyomtam párszor... nem volt nagy kedvenc, de a mostani fps-ekhez képest a hangulata 1000szer jobb... half life hogy maradt le a listádról? (tuti én is kifelejtettem jópár játékot, amivel bő 10éve napokat játszottam... pl south park-ból is volt egy fps, amitől kisírtuk a szemünket multis-ökörködés közben a röhögéstől )
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-
laforge
csendes tag
Ne legyetek már ilyen mainstreamek mind. Csupa tini?
CS meg Crysis, úúristen.
Semmi Swat vagy Rainbow Six? Vagy az már túl magas, mert nincs jump meg fraggelés
Nekem a klasszik BF is bejött még. -
adalbert1
veterán
Helyezések nélkül a saját listám:
Wolfenstein 3D
Doom
Doom 2
Redneck Rampage
Chasm
Blood
Blood 2 (habár az 1 jobb volt, különösen az tetszett hogy lehetett a fejekkel focizni )
Duke Nukem 3D
Quake
Quake III
Unreal Tournament
Battlefield 2
Bioshock
CoD-ok
NOLF
SOFÍgy elsőre ezek jutottak az eszembe, kb. ezekkel töltöttem a legtöbb időt.
-
keIdor
titán
- Half-Life 2 és EP1-2
- Crysis és Warhead
- Call of Duty 4
- Medal of Honor széria
- Bioshock
- F.E.A.R. de csak az első részmeg még van, csak nem jut eszembe...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
(Darkwood)
őstag
Old School:
- Blood I,
- Redneck Rampage,
- Outlaws,
- AVP I,
- Half-Life INew:
- COD4,
- Crysis,[ Szerkesztve ]
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
olanor
tag
Én Half-Life-ot nyomtam , aztán elmentem egy lan-ra ahol megmutatták milyen játékok is vannak multira. Nah ott nagyon megtetszett a Counter-Strike. Nem tudom pontosan melyik változat volt , de 2002 körül kezdtem el játszani vele.
Ha nem is folyamatasona játszom vele azóta , de mostanában ráfeküdtem megint a témára. Kitudja, lehet infinity lesz belőle.
-
Egon
nagyúr
A saját toplistám (hehe, ez egy érdekes lista lesz):
1. No One Lives Forever
2. Unreal Tournament
3. Painkiller
4. Return to Castle Wolfenstein
5. No One Lives Forever 2
6. Unreal Tournament 2004Ezekben az a közös, hogy mind végigtoltam őket (single módban), mert szubjektíve hangulatosnak találtattak. Régen kevés FPS-sel játszottam, egy idő óta meg max. az új UT-részeket nézem meg: egyáltalán nem vonzanak az FPS-ek. Emiatt az utóbbi évek nagy nevei (CoD és MoH-szériák, Far Cry, Crisys stb.) ki sem lettek próbálva általam, pedig lehet hogy rajta lennének a toplistán.
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
remington2
senior tag
Medal of Honor, Bioshock, Doom 3, Return to Castle Wolfenstein, Half-Life 1-2, AVP2.
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
feka007
veterán
Azért így utólag látszik hogy nem is volt olyan fos a Crysis..
Nálam a legjobb a CoD4, mert mind a single története, mind a multija nagyon jól sikerült. Utána sorrendben Crysis, Far Cry, Battlefieldek, CoD2, CoD1, FEAR (elsőre értem, az új nem jött be ->uninstalled after 5 min), Stalker: SoC, stb. most több nem ugrik be. -
BalaNce87
addikt
A cod4-nek kb már akkor vége lesz amint kijön az újabb, lehet sok időre van tervezve de mivel codokat olyan gyakran adják ki, ezért az emberek 80%-a átáll az újra, azzal az indokkal hogy újabb. Egyszerűen szólva 10 év múlva a cod nevet is elfelejtjük.
Mondjuk én cod2-vel játszottam sokat azzal még tolják de a versenyek nem olyan aktívak, a codok ilyen 2 évig húzzák max, kivéve azok számára akik nem hajlandóak átállni, persze 5 év elmúlásával már át lehet állni, akinek bejön az újabb rész, bár lényegében az összes cod tök ugyanolyan, kivéve még az elsőt az skillesebb volt eddig mind1iknél.[ Szerkesztve ]
-
mad1
veterán
Single: Crysis(maga a jatszhatosag,mert a jatek rovid szerintem.)
Multi:cod4 mert meg nem tudom unni!
Mondjuk a Cs source -t se unom...Coopban talan a l4d,de az kisse uncsi tud lenni.[ Szerkesztve ]
Ne szemetelj ! = Steam
-
félisten
Doom & Duke Nukem
Úristen a CS tényleg 10 éves? Most jött ki."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
olanor
tag
Counter-Strike.
Alap hogy minden idők legjobb FPS játéka. Majd 10 éves és még mennyien játsszák.Ligák , versenyek a mai napig. Kíváncsi vagyok a COD 4 hol lesz 10 év múlva.
Half-Life
A legjobb Single Player FPS. Ide kár többet is írni.
-
bagyulajuve
addikt
HL2 nálam magasan az első
de nagyon jók még: COD sorozat, Bioshock, Riddick (remélem az új is), Kántersztrájk, amik így hirtelen eszembe jutnakResistencia eterna
-
Quiksilver
aktív tag
válasz fekeandras #4 üzenetére
Nálam is ez a lista a nyerő csak annyi módosítással hogy a Quake 3 Arena az első... az mindent visz
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Eagle16
addikt
Doom 3, Half Life 2, Bioshock, Call of Duty 4
Ja és a Dark Messiah of Might and Magic
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
F e Z o
veterán
válasz LackoMester #2 üzenetére
én is remélem, hogy überelni fogja az 1-et, habár fel nagyon fel van adva a lecke...
bizok benne, hogy directx 10, 10.1 támogatással készül majd el....[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Vitus
őstag
Doom 1-2 és ultimate, wolfenstein 3d és duke nukem 3d.
Az én listámon modern fps nincs egyik sem tudott lekötni annyira mint az úttörők. Az über az a Doom volt amikor megjelent a Gravis Ultrasound. Verhetetlen, véresre játszottam vele a billentyűzetet. Ezekhez képest az újak max. 1-2 végigjátszás erejéig értek valamit vagy még annyit sem. Multi fpsben pedig a Day of Defeat 1 és a Battlefield desert combat moddal. Ezekkel játszottam a legtöbbet. Ma cs source megy de összemérhetetlenül kevesebbet játszok vele mint a többivel persze ez lehet annak az oka, hogy közben felnőttem.
Jobb ma egy túzok, mint holnap!
-
zsolt1129
addikt
Bioshock, Crysis.
-
fekeandras
őstag
"Legjobb FPS játékok"
Nálam ez a top 10
1, Day of Defeat : Source
2, Counter Strike : Source
3, Call of Duty 2
4, Medal of Honor : Allied Assault
5, Battlefield 2
6, Counter Strike 1.6
7, Call of Duty 4
8, Quake 3 arena
9, Unreal tournament 2004
10, F.E.A.R Combat[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
Doom.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
LackoMester
addikt
a világ legjobb FPS játéka a multi résznek köszönhetöen COD 4,semmi kétség...
de remélem a Modern Warfare 2 novemberben áttirja a történelmet...ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
F e Z o
veterán
Nálam a Call of Duty 4 - Modern Warfare a nyerő....
2. Crysis
3. Call of Duty 2H2O über alles!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest