- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eugene Roe
őstag
Rome 2 total warban is i7-et írtak, de 4690 és 4770 között 5% fps volt a különbség, mivel csak 4 szálat használt ki rendesen, azokat is 100-75-75-50% arányban, i7 nem fog kellene de 4 giga vga ram az igen 90% ultra 10% medium mellett egy 970 is jó lesz, aztán meg kell várni a Darthmod verziót. Én előrendeltem noha 3 hónapig szinte biztosan játszhatatlan lesz, rome 2 az 1 évig volt... Nem a 4600mhzes 4690km lesz a szűk keresztmetszet
[ Szerkesztve ]
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
kovsol
titán
Igazából aki vett annó mondjuk egy i7-2600k i5-2500k procit, feltolta 4Ghz fölé az mai napig boldogan elvan azzal a géppel.
Én még 45e ért vettem 2012.-ben a 3570k -t ami 4800Mhz -t viszi 24/7 -ben ha kell, de most még a 4300Mhz is elég a gtx970 mellé ami 1550Mhz-re van húzva.
Ehhez képest most egy i5-4690K 70e Ft felett van a boltban!? aztán jóformán észrevehetetlen normál használat mellett a különbség.VGA kártya amit mondjuk cserélt mellé kétévente az ember, de akkor is eladod a régit, és hozzádobsz.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
+1
Azért ez erősen durva tréfa lenne, ha ehhez ilyen konfig kellene a stabil 60 FPS-hez...Mondjuk másrészt örülök neki, mert legalább nem veszek új játékot... majd 2-3 év múlva megveszem a teszkóban a nagy kosárból és a majdani gépem vinni is fogja...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Xarina
aktív tag
Ráadásul egy ez stratégiai játék, amikhez régen nem kellett atomerőmű.
-
celafat
aktív tag
A 60FPS+ konfiguráció az már 4k-ra vonatkozik? Mert nem teljesen egyértelmű.
-
Aron1988
tag
Micsoda?? I7 meg 980? Lassan tényleg ott tartunk, hogy 2 évente kell cserélni a 400ezres gépet, ha 40 fps fölött szeretnénk maradni highon..
A budai elit nívóját nem szabad lentebb adni! Mutasd a telefonod, megmondom ki vagy!
-
bitblueduck
senior tag
preorder & get chaos... kthx majd ha lesz gold edition visszatérünk erre, szóval a csúszás annyira nem vág földhöz.
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Viccrovat
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest