Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz Janoska26 #24 üzenetére
De attól még zombifilm, meg horror is, függetlenül attól, hogy jókat lehet rajta röhögni
<NewL>: igen, otthonosan mozgok, rengeteg horrorfilmet nézek, többnyire a 80-as évek terméséből. De akar pár jó új is, pl a The Cottage és a Hatchet (A balta).
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
athomi
veterán
én várom
-
Dilikutya
félisten
-
menalcas
őstag
Pár JOBBB zombis filmecske :
Holtak földje .....
Zombies! Zombies! Zombies! ( ez spec. naggggyon beteg )
És az "EZT MINDENKÉPP NÉZZÉTEK MEG" : Diary of the Dead (magyar címét sajnos nem tudom), és minden Romero filmet ajánlok mert jók !Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
Fáraó
őstag
Nekem még a Holtak hajnala is tetszett, főleg az utolsó pár másodperc a szigeten, csak sztem nem kellett volna bele az a csecsemő. Bár a Legenda vagyok átgondoltabb, kiforrottabb volt történetileg és "zombilag".
Más film nem is nagyon jut eszembe... Csak az Erdő szelleme meg ilyesmi, de azok inkább horrorok, nem?VIGYORRRGAZMUS.....
-
addikt
Ez már tavaly tény volt, asszem az sg-n olvastam mielőtt kijött volna a 3, hogy máris válogatták a szereplőket a 4. részhez. Igaz akkor arról volt szó, hogy az Alice szál a 3. résszel lezárul, és Claire Redfield kerül a középpontba, és talán még a jó öreg Chris Redfield is feltűnik , vagy valami ilyesmi ha jól emlékszem
itt egy link[ Szerkesztve ]
-
alien_
őstag
Eddig is úgy volt, hogy lesz új Resindent Evil film, ezúttal egy CGI, a neve pedig Biohazard: Degeneration
Elvileg még idén kint is lesz..[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.
-
west
őstag
több lesz mint a játékbol lassan
Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
Fáraó
őstag
Csak az 1,2-t láttam. Az 1 jó valt, a 2 nagyon gagyi. A 3 milyen? Meg kellene néznem, mielőtt kijön ez a 4. rész.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
pantanamera
csendes tag
Szerintem azért egy pici kötödés legalább van.
Silent hill más tészta, ott a film az előzményt dolgozta fel. Mert ugye az első rész(ha jól tudom) arról szól, amikor a férfi a feleség és a gyerek után megy.
Szerintem a Resident Evil és a Silent Hill is korrekt film volt és játékban sem utolsók.(Raccoon city fejtörői, ill. Silent Hill ködös városa awesome!)
[ Szerkesztve ]
„Azt kérdezik, mi a célunk? Egy szóval válaszolhatok: a győzelem. Győzelem minden áron..., mert e győzelem nélkül nem maradhatunk fenn.” [Churchill]
-
eldiablo
addikt
Nem tudom mire föl Resident Evil a címe ennek a sorozatnak.Mert ugye a filmeknek és a játékoknak csak a címükben van közös,másban nem nagyon.
Sokan abban a tévhitben vannak,hogy elöbb volt a "Kaptár" oszt egy kis garázscég(már ez röhely) a Capcom megcsinálta a Resident Evil sorozatot ami ugye eléggé gagyi mert hogy nem is követi a film vonalát.Na ekkor szoktam eretvágni...
Ennyi erővel lehetne Zombi Atack is a címe a filmeknek.Sajnos a Silent Hill-el is ugyan ez a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
Simi2000
tag
Nekem nem tartozik a kedvenc filmjeim közé.
De azért egyszer meg lehetett nézni mindegyik részt ,és nem volt unalmas. Ezért ha lesz negyedik rész, azt is megnézem.....
-
dikmen
tag
Én csak az 1. részt láttam.
Az tetszett, bár ez szerintem nem horrorfilm, hanem akciófilm.
Nem lehet megijedni benne, mert lassan történnek a dolgok, nem pedig hirtelen.[ Szerkesztve ]
-
Gyusz
őstag
Nekem az első rész tetszett, bár másodjára megnézve nem volt olyan jó. A második és harmadik rész viszont elsőre sem volt túl szórakoztató számomra.
-
bacsis
Közösségépítő
hát tényleg nem ártana valami normális, befejező rész, mert a 3. rész olyan volt mintha az egész egy nagy bevezető lett volna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest