Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
válasz szupermacs #14 üzenetére
Ja jó... Azt hittem velem van a baj
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Zeki
nagyúr
Majd ha az Xbox360-on futó Minecraft együtt tud játszani az androidos Minecraft játékkal, akkor érdekelni fog.
[ Szerkesztve ]
-
szupermacs
veterán
Köszönöm a segítséget!
-
zdanee
őstag
Te jó ég, de tenyérbemászó a srác ezen a videón! Úúúúú de idegesít!!! Huh. Oké, ennyi, elmúlt.
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
wjbhbdux
veterán
válasz szupermacs #7 üzenetére
Ezt nehéz elmagyarázni ha nem ismered a játékot, de a minecraft multiplayer egy erősen modokra épülő játék, illetve minden pálya egy random generált más terület, és jellemzően állandó a világuk. Szervert az indít aki akar ingyen, de sokan nem tehetik meg hogy egész nap futtassák, meg egy otthoni internet kapcsolat sem feltétlenül alkalmas kiszolgálni a játékosokat. Ezért megcsinálták hogy lehessen szervert bérelni hivatalosan, pár betölthető minijátékkal kezdésnek, amire bármikor lehet csatlakozni, a hírben lévő verzióval akár a buszon is iskolába menet.
/s
-
-szp-
aktív tag
válasz szupermacs #7 üzenetére
Meg nem veszíted el ha kikapcsolod a géped, stb. A keresztplatform, és az a buli benne, hogy csak azt engedsz be, akit akarsz.
<!-- Hello tourist on the right side, hello tourist on the left side -->
-
-szp-
aktív tag
válasz szupermacs #5 üzenetére
De. A Realms abban különbözik, hogy nem nálad fut, hanem a Mojang szerverén.
<!-- Hello tourist on the right side, hello tourist on the left side -->
-
szupermacs
veterán
Kicsit megtévesztő a cím, mert csak azoknak ingyenes, akik már megvásárolták. Vagy elsiklottam valami részlet fölött?
Egyébként meg mi az, hogy MC és havidíj? Még egyszeri díjat sem fizetnék érte, hogy játszhassam (nem, ingyen sem tolom, egyszer próbáltam ki virágboltból leszedve, 1 óra után törölve lett).
LEGO Worldsben van a reményem, biztos sokkal jobb lesz, pedig nem vagyok nagy LEGO fan a digitális világban.
-
.LnB
titán
Felvásárolta őket a Microsoft ezért ingyen kipróbálható az Androidos verzió (Nem a Windows Phone-os). Értem.
Nem mint ha annyira érdekelne, de ebben a Win Store-ban lszr sincs, gondoltam ránézek erre.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Sorozatok
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest