Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Na én még most érkeztem el odáig hogy feltelepítem,viszont a magyarítás kifog rajtam.
Win10 professional van a gépen,már az AppData nincs meg.
Olvastam hogy a rejtett ikonok megjelenitését be kell kapcsolni,de az sem igazán megy.
-
-
nrmn
csendes tag
válasz SunMount3r #20 üzenetére
Pár évvel ezelőtt karácsonykor a Left 4 dead 2 volt ingyen a steam-en. Le is csaptunk rá a baráti társasággal.
-
SunMount3r
nagyúr
Oké, de leginkább a headline-t nézem, ott meg mintha nem lenne jellemző, hogy a Steam név is fel van tüntetve. Amúgy most nézem ezt a Dirt 3-at, ez is a Humble Store-on keresztül lehet megvenni, aminek nem tudom mi köze lehet a Steam-hez úgy amúgy, de ha jól sejtem, akkor ez egy teljesen másik cég, aki gyak. "megveszi nekünk" a Steam-ről ezeket a játékokat. Nyilván van üzleti kapcsolat köztük, de konkrétan, hogy a Steam maga akciózott volna valamit teljesen ingyenessé, olyanra nem emlékszem.
De ezen nem is akarok lovagolni, csak egy megjegyzés volt...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Bjørgersson #17 üzenetére
Oké, akkor eddig elkerülték ezek a figyelmem...
-
Bjørgersson
félisten
válasz SunMount3r #15 üzenetére
Pl. nehany napja a Dirt 3.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
DeFranco
nagyúr
válasz SunMount3r #15 üzenetére
volt
-
törölt tag
Steam-re bevághatták volna ingyen (ott 20 € most).
-
J.Hetfield
aktív tag
Egyszer végigjátszottam, tetszett. Sokan unalmasnak tartják az ilyen "sétaszimulátorokat", de néha ilyen is kell a sok falonfutós lövöldözés mellé
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Töltöm is.
-
sambenez
addikt
Sajnos nem elérhető a magyarítás hozzá, mert nem létező oldalra mutat a link.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest