Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
Topikgazda
válasz petya220 #16477 üzenetére
Petya!!!
Mindenkinek ez áll, mert a Nougaton ez van!!!
Ki fogsz kapni!Tessék:
Huawei gyári build
ro.build.flavor=generic_a15-user
ro.product.model=generic_a15
ro.product.brand=Huawei
ro.product.name=generic_a15
ro.product.device=generic_a15[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
Topikgazda
válasz petya220 #16014 üzenetére
Hihi, csak találjalak meg!
Egy kérdés!
Mcolud100 kollégának volt egy jó felvetése.
Akinek elszállt a sim kezelés, az véletlenül nem csereélt oeminfót annak idején?
Ezért kérem azok jelentkezését, akiknek eltűnt a sim, és semmit nem mókoltak a telefonon eddig.Jelentem átírtam a 10-es pontot és egy 12-es pont is bekerült. Ha valami nem érthető, írjatok!
Látom növekszik a Cunaja rom használók tábora.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Aryon87
félisten
válasz petya220 #16014 üzenetére
Jah hogy ugy. Egyelore bekesseg van, igy marad minden ahogy van. Telekomos P9, szal mire ez a rossz rom megjon, kb Halloween lesz
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
tkonya
aktív tag
válasz petya220 #15949 üzenetére
Rém egyszerű. Mikor én az oeminfós leírást készítettem, Cujana nézte át, javította az esetleges hibákat. Türelmesen összeszedtem innen onnan az infókat, majd megosztottam azzal, akiről úgy gondoltam nálam sokkal jobban átlátja a dolgokat.
A türelmetlenség rengeteg hibát szül, szerintem erről van szó.[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 30 Fusion
-
Septum15
aktív tag
válasz petya220 #15936 üzenetére
Wow.
Követtem az off-topicban hogy merre halad ez a srác, és utána a P9 Liteban fórumon is, de azért ez már végképp sok. Teljesen megértem, hogy nem fogtok neki segíteni. Az ilyennek nem való se telefon, se net...
Szerintem a 6 éves húgom ha tudna olvasni már simán megcsinálta volna magának, ha lenne telefonja, mert olyan szinten le egyszerűsítve, lebutítva írjatok le a leírásokat, hogy csak az nem érti meg, aki nem akarja. Ilyen hülye ember egyszerűen nem létezhet -
Cunaja
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest