- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
válasz talpalavalo #23 üzenetére
De igen, ott még házakban laknak, és kocsik is utakon mennek, meg ilyen izéket használnak hogy is hívják vonatokat, meglehetősen pontatlanok sajnos...
Engem szerencsére nem érdekel az F1, se a Civ, de a Dead Risingot akarom már VÁVÁVÁ
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
Fortissimus
őstag
furcsa, hogy nincs konkret megjelenesi datuma, csak annyit tudni, hogy majd szeptemberben. remelem nem csuszik''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
Zolás
addikt
válasz Fortissimus #25 üzenetére
Jöhetne az a Borderlands dlc. Mordecai unatkozik
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Fortissimus
őstag
F1, Dead Rising 2
azt hiszem elobb az F1-et veszem meg, aztan johet a DR2 is
ja es ne felejtsuk az uj Borderlands dlc-t amit szinten szeptemberre igertek''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
talpalavalo
aktív tag
Japán nincs kicsit lemaradva?
-
Necroman_Mk2
őstag
Hm, Darksiders
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Ateszzero
őstag
Na, akkor a king's bounty-t se fejezem be mostanában ilyen megjelenések mellett .Most már csak az a kérdés melyiket vegyem meg. Majd amelyik olcsóbb lesz?
-
m0py
tag
dead rising 2 pc-re 28-an jon, nem?
na nembaj, mar csak egy het.
na meg jon a borderlands dlc4 is, en azt varom a leginkabb. -
giigz
veterán
F1 2010.
-
HS 2142
őstag
A Dead Rising 2 nagyon érdekel, bár mostanában a Capcomtól nem azt kaptam, amit vártam....
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
Sicilian
addikt
F1 2010, várom már, kíváncsi vagyok nagyon
nothing is true everything is permitted..
-
pr1mzejEE
addikt
F1 2010 várós nagyon. A többi nem igazán érdekel
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
bigadam94
tag
Gyönyörű hét elé nézünk..
20-40 év közötti hozzáértő partnert keresek bankrabláshoz, mert nincs elég pénzem ennyi jó játékra..
GAMERS szerkesztő, hétköznapi szuperhős, képregény-addikt
-
Mappa
addikt
F1 2010 nem az volt hogy jön előtte demo ????Szerk.: bakker most nézem már 20. van
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
plejik
addikt
F1 2010. Alig várom már
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
sagesz93
addikt
szép kis gémek jönnek a héten
-
Ryuu
tag
Darksiders, Dead Rising 2, F1 2010 Micsoda héz ez. Csak hát mindenre nincs pénz, se idő, de valahogy megoldom.
-
Silex
aktív tag
Nekem a legnagyobb izgalmat az F1 2010 jelent és ahogy látom nem vagyok egyedül vele.
-
pzstm
titán
Micsoda???? Dead Rising2 jön PC-re?????
Azt hittem csak konzolon lehet majd élvezkedni.iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
maláj
addikt
PC: Dead Rising 2, F1 2010, Sid Meier's Civilization V
-
zsigus
őstag
Úgy néz ki a japánok nincsenek oda az F1-ért.
Mindenhol megjelenik a héten csak ott nem. -
pengegyerek
aktív tag
Nagyon jó játékok jelennek meg a héten . Kár, hogy suli van...
"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Viccrovat
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest