Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calen
csendes tag
A végén a steam linken kicsit félrevezető a március 24.
-
szami777
addikt
Kifejezetten hangulatos a trailer, nekem bejött, bár a játék horror része nem jött át.
-
FuRiONight
addikt
Szerintem se nem hangulatos, se nem jó. Az egész nem àll össze. Mintha egy gyenge fan made videó lenne. A cikk leíràsa alapjàn pedig nem lesz különleges, ilyen is van màr (pl. Osiris: New Dawn). Ettől vannak jobb jàtékok EA-ben, amik inàbb megérdemelnek egy cikket/hírt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nekem bejön alatta a zene (igen, több száz év múlva is menő lesz. a rock örök.
), csak a trailer nem mutat az égvilágon semmit.
-
XuChi
addikt
Ez egy kalap sz@r
-
tom5598
senior tag
ezt olvasva meg kicsit utána járva .... vajon miután a Star Citizen kijött akkor is bepróbákoznak ilyen copikkal mert kb egy az egyben kimásolták amit feature öknél listáznak az SC nél és ahogy látom elég fapadosan oldották meg a dolgokat.......
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Ez egyszerűen egy rossz Trailer. Főleg a zene vitte nagyon félre (nem a zenéket minősítem, egyszerűen: "nem passzol"). Mert így kb. egy "fast-paced-casual-rouge-co-op-akció-hentelde-idétlenséget" (kb. mint amilyen szerintem a CS is,
már sorry) sugall. Még a CGI csak-csak rendben is volna, de a hangulata alapból agyon van ezzel csapva. Csak maguknak akarhatnak jót a készítők, ha a valós játék ettől radikálisan eltér.
Ja, amúgy a hír címéhez: ez így minden volt, csak nem "hangulatos"...
[ Szerkesztve ]
-
AGE-T
őstag
Zs game, zs zene, zs trailer. Ebben egy gramm gameplay nincs benne, csináltak egy animációt u4-ben. Menjetek fizetni az örliekszesszért!
Új hozzászólás Aktív témák
gp Alig egy nap múlva már elérhető lesz a játék korai hozzáférése, érdemes lehet ránézni a programra.
- World of Tanks - MMO
- Milyen routert?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Asztalos klub
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gyúrósok ide!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Sony 7.1 hangfalszett és Yamaha erősítő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest