Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltti
senior tag
Még mindig semmi?
-
melega
őstag
A pcre remélem még lesz idén a Gta 5.
-
melega
őstag
Nem tudjátok a Gta 5 mikor fog kijönni pcre.
Hivatalosan tudom, hogy még nincs pcre.[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
Gears of War 2, Red Dead Redemption, Half Life 3 is fent volt Amazonon (vagy más hasonlóan nagy oldalon)... Szerintem ez a marketing olyan szintje, amit már büntetést kellene hogy magával vonzzon.
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Benito94
tag
Tény a szimulátoros hasonlattal erőset írtam de valjuk be, nem sok játék van ahol úgy törik a kocsi mint a 4-ben.
-
xtremez
aktív tag
Az a furcsa az 5-ben, hogy ha bulldozert vagy markolót használsz, akkor teljesen szét tudod zúzni az autót mint a gta 4-ben. Sima ütközéseknél pedig olyan mintha nfs-t játszanék és ez nem a pozitív értelemben.
Nem volt reális ami a 4-ben volt, hanem nagyon élvezetes! Az euphoria is mintha gyengébb lenne. Idegesítő nagyon. Nem hinném, hogy ezen a részén javítanának, de a modderekben bízom.
[ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
válasz #13110016 #73 üzenetére
Nem is mondtam, hogy nem volt jó fizika benne, én is sokat játszom vele (és igen, sokkal jobb a fizikai modellezés, mint az 5-ben), csak a szimulátoros hasonlat egy kicsit erős volt. Főleg így pár év LFS és GTR után.
(#74) Kephamos: nem gondolom, hogy előnyére vált volna, még akkor sem, ha nem profi szimulátort vár az ember.
(#78) Jhonny06: értettem én. És én is így gondolom.
-
Chapel
addikt
Hozzáteszem, nálam 10x annyit fut egy Gta 4, egy BeamNG Drive vagy egy Spin Tires mint egy nfs, mert imádom a jó fizikát, törést stb. Nálam ez döntő/érzékeny pont, szóval elhiszem hogy megvan a RS minőség a sztoriban és játékban, de ha a fizika gyengus, az nálam spec nagyban rontja az élményt.
btw: aki nem ismeri a linkelt cuccokat, tegyen egy próbát velük ilyen pár száz MB és brutál jók
Xerxész: Grafikai modok biztosan lesznek, de hogy a fizikát mennyire lehet...nem értek hozzá, butaságot nem akarok mondani. Szvsz valamennyire biztosan lehet, de a törést megcsinálni...meglátjuk.
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Ryder62
őstag
És?
Hány ilyen volt már.
-
Xerxész
őstag
Hardver részéhez nem értek, ezért szeretném azt hinni, hogy azért lett visszavéve a fizika, hogy a konzolok tudják kezelni a nagy játékteret meg a szebb grafikát még játszható szinten...meg azt is hinni szeretném, hogy jön PC-re és moddolható lesz.
És akkor 3 db modot fogok leszedni. Egyet, ami a fizikát és a törést javítja...egyet, ami vezethetővé teszi a vonatot...és egyet, ami esetleg picit növeli a forgalmat.Fentieken túlmenően szerintem egy nagyon jó játék lett, nem is lenne más módosításra szükség.
-
Kephamos
addikt
Mondjuk ebből még nem kell messzemenő következtetések levonni. Egyáltalán nem biztos, hogy csak átparaméterezték a dolgokat. Az is előferdülhet, hogy a már említett erőforráshiány miatt nem megendhető a részletesebb mechanikai modell.
Félreértés ne essék, nem szállok vitába azzal, hogy a réginek élethűbb volt-e a mozgása, viszont mikor én játszottam az 5-el, nekem egyáltalán nem tűnt fel, hogy valami gond lenne. gondolom, hogy azért, mert olyan jó a játék, hogy észre sem vettem ezt a hiányosságot. -
Chapel
addikt
Ebben pedig az a szomorú, hogy pontosan ugyan az az Euphoria fizikai motor van alatt mint a 4.-nél is volt, tehát igaza van a kollégának, egyértelműen szándékos visszabutítás van és őszinte leszek, ez nekem most kb. teljesen elvette a kedvem az egésztől
-
Xerxész
őstag
Hát, előnyére biztos nem vált, az fix. Ne mond már nekem, hogy az jó, hogy haladsz az autóval az átlagsebességen jóval felül, frontálisan ütközöl valamivel, és az autónak semmi baja nincsen. Vagy nagyobb sebességnél beveszel egy kanyart és be sem dől az autó.
Nem szimulátort vár el az ember, de ha már egyszer kidolgoztak a 4. részhez egy hihető, sokak által jól fogadott törési és fizikai modellt, akkor azt ne butítsák már. Ne csináljanak betonautókat csak Vér István kedvéért.Amúgy nem a GameStar és egyéb oldalakon olvasni ezt, hanem olyanok írják, akik játszottak a 4. és 5. résszel egyaránt. Egyértelműen visszafejlődött az autók fizikája. Csak azért, hogy ne legyen nyafi, ha kisebb koccanásoktól is sérül az autó. Mindezt egy olyan környezetben, ahol jóval kevesebb az NPC forgalom az előző részhez képest.
-
Bjørgersson
félisten
-
Kephamos
addikt
Ja, NFS, Burnout. stb.
Ha butítottak is a fizikán, akkor az mindenképpen előnyére vált a játéknak. Nem szimulátoról van szó, hanem egy arcade sanbox bohóckodásról.
Ha már itt tartunk, akkor a 4-nek is szar volt a fizikai modellje, hasonlóan nem sok köze volt a valósághoz. Lefogadom, hogy gémsztában vagy egyéb nívós orgánumban leírták ezt és a sok vérpistikéző sok vérpistikének azonnal meg is lett a véleménye.hokuszla DAFUQ?
[ Szerkesztve ]
-
Xerxész
őstag
válasz Bjørgersson #67 üzenetére
Persze...nagyon ügyesnek kell lennie hozzá.
De...miért törölnék kapásból a feltöltött videót, ha úgyis kamu? -
xtremez
aktív tag
Ha jön remélem nagyon kipofozzák pc-n. Fizikán is mókolhatnának..
-
Bjørgersson
félisten
És mi arra a garancia, hogy ez tényleg egy valamilyen PC verzióból van? Tisztán látszik, hogy kontrollerrel irányítja, hiába van ott az egér és a billentyűzet a HUD-on. Egy ilyen menüt egyáltalán nem nehéz olyannak összerakni, aki ért hozzá.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Xerxész
őstag
Ha az Amazonnak nem hisztek, akkor itt van ez!
-
BlackSoft
addikt
Most ide leírom azt, amit az összes Amazon GTA 5 cikkhez írtam, mivel most mindenki erről a szenzációról ír:
Már fél éve előrendelhető egy csomó magyar boltban, és külföldiekben is... Szóval most mi ez a Hype? Az amazon ugyan olyan bolt, mint a másik 150 ahol már eddig is előrendelhették az emberek, és a RG még mindig nem erősítette meg ennek hitelességét...
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
-
Slade92
aktív tag
60 juró??? WTF???
Nem merész ez úgy egy konzolra már 29 millióan megvették?! -
scampolo84
aktív tag
Felőlem ha sosem jön ki PC-re sem történik semmi. Túl hypeolt ****.
-
Jhonny06
veterán
Bazmeg, ezt a cikket megírni.. Kb. a konzolos GTA V bejelentése óta van az Amazonon PC változat..
-
Ubran
tag
Nagyon remelem, hogy tenyleg megerkezik PC-re ,meg az iden
-
sagem
addikt
Szerintem nem az a kérdés, hogy lesz e PC-re, hanem az, hogy mikor lesz A GTA IV is szépen termelt a cégnek, még most 2013 decemberében is sokan vették, pedig kb. ezerszer volt már szénné akciózva a GTA 4/Complete pack PC-n
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Manbal
senior tag
válasz bbTamas77 #52 üzenetére
Szerintem meg épp hogy azért késik ennyit, mert kiadják az új generációra is, nem csak PC-re és rendesen átdolgozzák az animációkat is... és a fizika is valószínűsíthető hogy több nagyságrenddel jobb lesz! nem mellesleg az új catalystok kódjában már feltünt a Grand Theft Auto 5 bejegyzés...
-
bbTamas77
aktív tag
válasz Bjørgersson #47 üzenetére
Hibás az állítás amit állítasz, meglehetett volna oldani, kár arra fogni, hogy azért kellett ennyire nullára lebutítani a fizikát, hogy egy fokkal szebb legyen a grafika és ennyit bírnak a konzolok.
Terület mérete itt nem igazán lehet probléma ha a tartalom megfelelően streamelve van.
Szerintem a grafika nem lett sokkal szebb, vagy csak egy fokkal, inkább a színek változtak.
Ráadásul volt elég idejük kidolgozni egy olyan motort ami egy normálisabb fizikával az animációk és látvány sem csordul, de véleményem szerint a látványra kár ráfogni, hogy ez miatt lett ilyen.
Grafika nálam olyan, egyszer ránézek hm szép, és ennyi.
Viszont egy jobb fizika, pl jobb vezetési élmény, jobb karakteranimáció sokkal többet dobna a játékélményen.Csak úgye a nagy többség nem így van ezzel.
Xerxész: Szerintem nem lesz Xbox ONE-ra és PS4-re GTA 5. Inkább csinálnak egy teljesen új részt, remélhetőleg karakteranimációkra és a fizikára gyúrnak rá nem a grafikára.
Karakteranimáción nem a játékban szereplő videók arcanimációjára gondolok.[ Szerkesztve ]
-
-
Xerxész
őstag
Múlt időt kellett volna használnod. Merthogy a játékot már rég kiadták, és a fizika meg a törés olyan lett, amilyen. Szar...a 4. rész után.
Ha meg jön PC-re, csak a PC kiadás miatt nem fognak változtatni se a fizikán, se a törésen. Ezen már csak önszorgalmú hozzáértő modderek tudnak javítani...ha egyáltalán moddolható lesz a játék.[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz bbTamas77 #45 üzenetére
Vagy talán mert a jelenlegi konzolokból ennyi a max, amit ki lehet hozni egy ekkora játékterület mellett? Ha még ennél komolyabb fizikát is kellene számolniuk, megolvadnának.
(#46) hokuszla: Ezt honnan sikerült levonni?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
hokuszla
senior tag
Nehogy már kivegyék belőle a fizikát.
Akinek csak amd-je van és nem bírja a gépe, annak nem kell vele játszani.
Nem a játékot kell a gyenge gépekhez butítani.10600k 16GB 1660s 5TB
-
bbTamas77
aktív tag
-
-
Xerxész
őstag
Ez volt már?
Kiszivárgott GTA V PC játékmenet?
Nem állítok semmit, de az mindenesetre furcsa, hogy azonnal le is törölték a videókat.
Vagy egy nagyon ügyes videószerkesztő srácról van szó, ahogy a videóban is említik. -
Sonja
nagyúr
-
Benito94
tag
GTA 5 fizikája egy trágya a 4-hez képest.. nálam az verte ki a biztosítékot, hogy a levegőbe lehet irányítani a kocsit meg ha felborul és a tetején van akkor 4kerékre lehet állítani... a 4-nek a fizikája szinte egy autós szimulátoréval vetélkedett, a törést meg hagyjuk mert az is egy siralom.
-
F e Z o
veterán
GA2.com-on is előrendelhető.
H2O über alles!
-
csecso22
tag
én nemcsak amazonon láttam,supergamer.hu-n is ott 2014.06.13-t írnak,megjelenéshez
"Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot"
-
gianni85
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #28 üzenetére
teljesen rendben van, hogy várják az emberek PC-re...én szeptemberben azt gondoltam, hogy mostanra már legalább megjelenési dátumot is kapnak. Ami számomra mosolyogtató, amikor egy Last of Us (vagy bármely más PS exkluzív) játéknál jön a miért nem jön PC-re??
[ Szerkesztve ]
-
alevan
őstag
Én már unom a GTA 5-öt. Beletoltam kb 60 órát, tőzsdét robbantottam. Jó játék volt, de már olyan régi, hogy lassan retrónak számít.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Chapel
addikt
No igen, manapság már csak a modderekben bízhat az egyszeri pc player, ha igazán jó játékot akar.
Lassan kezdem azt hinni, hogy amikor kijön egy-egy játék, az még csak a béta és majd a modderek után lesz teljes
Grafikán biztos moddolnak majd, a fizikai része már más kérdés, de reméljük a legjobbakat!(#35) alevan: Látod, ezért is jó a pc, sokkal gyakrabban nosztalgiázik az ember
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Bjørgersson #30 üzenetére
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Bjørgersson
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #28 üzenetére
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Azért meg kell vallani, elég szórakoztató a PC Master race tagjainak siránkozását olvasni minden GTAV-ös fórumban. Én meg troll vagyok.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
nagyúr
Remélem pc-vel együtt jön One-ra is..(nem bánom, jöjjön PS4-re is )
Sajnos anno mielőtt végigjátszottam volna, megadta magát a boxom.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Bjørgersson
félisten
-
ryori
senior tag
Kár érte. miért nem maradt konzol only
-
Gergosz2
veterán
Amúgy CDG-ben már tavaly december óta fent van a holnapon
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Bjørgersson #13 üzenetére
Nem tisztázódott. Ugyanazt mondták, mint a GTA5-nél. Két platformra van, ennyi. A Rockstar nem szokott előre bejelentéseket tenni, hogy esetleg lesz más platformokra is.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Gergosz2
veterán
AZ 5 is ! Főleg akkor amikor az ember Sandy Shore-i hangárból vezet tankkal a reptér felé az autópályán és persze közben mindenkit szétlő.
Meg apróbb bugok pl az hogy negatívba is lemegy a pénzed .Ez van, már azon is csodálkozom , hogy ezt a látványt kitudták préselni a boxból!
(#14) HSM
A látótávolséggal nincs gond a mostani részben, de a játék a város tényleg kihaltank tűnik annak aki pc-n tolta végig pl a 4-et. De ezt van hamar megszokja az ember szerintem , legalábbis én megbékéltem vele.
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Bjørgersson
félisten
Nem mondták, ugyanakkor a RDR bejelentésekor már tisztázódott, hogy az a rész is konzol exkluzív lesz (emlékeim szerint), ellenben a GTA V-tel.
Amúgy most komolyan miért értelme az ilyen híreknek? Kb. a hivatalos bejelentés óta elő lehet rendelni még nemlétező platformokra is, holott csak a két "jelenlegi" konzolra jelentek meg és történt meg a bejelentés. Csak a népet szívatjátok, meg a hülyeséget terjesztitek.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Bjørgersson #11 üzenetére
Sosem mondták, hogy lesz PC-s port. Ugyanúgy jelent meg, mint az RDR. Jött két konzolra, aztán elkezdték árulni az áruházak PC-re. Azóta is szállítják.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
-
Chapel
addikt
Hát azért ennél összetettebb a dolog, mert érdekes, azt a fizikát meg tudták oldani xbox360-on...
Amúgy meg jobban fut egy iceglace final 2.1-el mint az alap graffal és a különbség ég és föld.
Amúgy nem értem én ezt, gtanak a jó fizika annyira alapja, mint hogy sandbox, ahhoz NE nyúljanak.Szigorúan magánvéleményem: én inkább kérek egy kjó játékot, aminek baromi nagy a gépigénye, mint egy közepeset átlagos gépre. Ugyanis, gépet lehet egy év múlva is fejleszteni, a játék nem szalad el.
-
addikt
Várható volt! Biztos szép lesz pc-re megfelelő vassal.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
jonnyjoker01
veterán
nagyon remelem nem csak valami tevedes
Üdv. Johnny
-
HSM
félisten
A régi többekközt a fizikai/ai motorja miatt kért olyan nagyon erős processzort, amiért sokan ma is optimalizálatlan, szar konzolportnak tartják. Lehet, az 5-nél teljesül a vágyuk, és kioptimalizálják belőle a számításigényes fizikát/ai-t, hogy a vérpistike 5 éves core2duo gépén is szépen fusson maxgrafikán.
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A PC-s Red Dead Redemption rendeléseket leszállították már?
[ Szerkesztve ]
-
Chapel
addikt
Feltűnt már korábban is máshol, cikk is volt és kamu is volt...
Várom, bár, sajnos boxon volt szerencsém hozzá havernál...a látvány max közepes (oké, nem ez a lényeg, de akkor is, sok helyen nem érte el az enb-s IV szintjét, ami meg hány éves is... ) de ami elszomorító, hogy pont a jó fizika szűnt meg, az autók nfs irányításúak lettek.
1000 órából kb. 900-at töltöttem anno minden résznél az autózással,mászkálással stb. remélem lesz ebből még valami.Szóval ha a fizika változik (nem hiszem) és szebb lesz a graf(talán) és nem egy hulladék konzol port lesz végtelen gépigénnyel, akkor első nap megveszem
szerk:
(#4) Abu85: Csak nehogy egy szállítmányban legyen azzal...
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
Évente egy-két játékot szoktam igazán várni és megvenni megjelenéskor, idén ez lesz az egyik ilyen.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Nmballi1
csendes tag
várós! remélem a grafikát még egy picit "megturbózzák"
tech freak
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest