Új hozzászólás Aktív témák
-
banhammer
veterán
Nem értem, hogy a reklám mit akar mondani, vagy sugallni.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
maszi99
őstag
Nem jó a reklám, ismét a szegényebbek húzzák a rövidebbet, lásd a nénit a végén.
Valóban ennyire semmibe kell venni a nagyszülőket, számomra nagyon fura az egész katyvaszhttp://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
Rayyy
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #7 üzenetére
Minden reklámnak van egyéni mondanivalója, amin nem egy ember dolgozik, nem két fillérért. Itt valahogy a szabadságot próbálták meg szerintem megfogni, egy másik világ, amivel/amibe elrugaszkodhatsz a hétköznapok földhöz ragadt valóságától... valami ilyesmi lehetett a kreatív koncepció. Ezzel szemben sötét hangulata van az egésznek – itt lép be a kivitelezés – és ráadásul senki nem jár jól, senki nem boldog, a kiscsaj is teljesen kedvetlen fejet vág, szinte azt látom, hogy ebben a szar szürke világban rá van kényszerítve, hogy nyomkodja a PS-t, de az sem nyújt elég örömet neki és amúgy is minden le van szarva és apokalipszis. Ezt érzem és ezután nem az jut eszembe, hogy de jó lenne nekem is ilyet tartanom a kezemben.
A "Vedd meg!" nem a mondanivalója a reklámoknak, hanem a célja.Minden a legnagyobb render!
-
atike
nagyúr
"Vigyázz, gyalogos..."... Kéééééész....
-
TESCO-Zsömle
félisten
Mondanivalójában? Ez egy reklám. Annyi a mondanivalója, hogy VEDD MEG!... Ennyi... Me defaxa a gravitációval játszani... Valóságban persze nem az, mert "mekkora kárt okozol", de ugye akkor se lenne kevesebb a kár, ha az összes GTA-játékos elkezdene a való életben GTA-zni, vagy pl akinek bejött a Prototype, abban megjelenne egy legyőzhetetlen mutáns vírus, ami ilyen tomboló szörnnyé változtatná...
Egy játéknak a legfőbb funkciója, hogy szórakoztasson. Ha ezt sikeresen ellátja, akkor kb semmit se számít, hogy van-e mondanivalója vagy milyen gagyi a kivitelezés. Lásd Indie játékok.
Reklámokra ugyanez áll. Ha eladja a terméket, akkor le van xarva, hogy milyen...
Mikiller: Beteg az a klip... És mit keres benne Voldemort?
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Rayyy
senior tag
Szerintem gagyi a reklám. Ráadásul az jutott eszembe, hogy aki ezzel a szarral játszik, az eléggé kitol az emberekkel... szegény néni, hogy szedi össze azt a sok almát? A kis picsuszt meg rohadtul nem érdekli, hogy mekkora felfordulást csinált. A lényeg, hogy mondanivalójában és kivitelezésben is gagyi az egész szerintem.
Minden a legnagyobb render!
-
Dany007
veterán
-
Apika
addikt
Jó, hogy reklámozták benne kis hazánkat, de a szvsz a játék elég gyengécske lett...
-
Mikiller
aktív tag
Nem tudom miért, de az öreg néniről ez jutott most eszembe
[link] -
Mr.Csizmás
titán
"rögzített" > forgatott
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Enton
addikt
Hát ez nagyon jó lett!
Viszont ahogy néztem az összes élőszereplős rész itthon készült. A piacos részben nem vagyok biztos ott nem sok támpont van az azonosításra."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Nintendo Switch! Ajándék játékokkal kiegészítőkkel.
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- New Super Mario Bros. U eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest