Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
válasz Bjørgersson #45 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor az XBOX/PS verzióknál is így indult (hasonló home-made képekkel) és bejött.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
peter9228
aktív tag
válasz ViiiiktorOC #42 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
ViiiiktorOC
senior tag
Már csak azt nem értem, hogy mért nem lehet az öszes fontos platformra együtt bejelenteni?
Mért kell egyik bejelentést elhúzni? Már úgy mint a Ps-nél, PC-re is rég lehetne előrendeni!LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
törölt tag
"... mindig a legújabb GTA a legjobb, ..."
Én is így vagyok vele. Nekem az összes BEST. (SA-nál csak a néger csávó nem tetszett, de megszoktam.)
Mai napig előkapom néha a 3-at. Nekem az a favorit, de az összeset imádom.a IV ben barangolás élszaka csak úgy .. stb.. vagy akármelyikbe !
RAGE modot is próbáltam, na úgy meg isten az összesA V nagy dobás lesz, akárki akármit mond.
-
Johnny Cage
addikt
ha tényleg azt jelentenék be, hogy nemsokára kijön nextgen konzolokra is, az egy stratégiai lábon lövés lenne a Take Two részéről, mert a vásárlók nem tudnák eldönteni hogy most vegyék meg vagy kivárjanak. valószínűtlen hogy ezt fogják bejelenteni. a PC verzióval kapcsolatban pedig néhány napja még ezen az állásponton volt a RockStar: "...the company line is that they have no plans to do so." forrás: [link]
-
errorcode06
őstag
Nem lett volna felettéb az, csak egy idő után nem volt újdonság, 10-edjére pedig már unalmas.
SZVSZ a VC volt a legjobb rész. A zenék, a hangulat, a helyszín. Az SA-ban már túl sok mindent kellett csinálni(pl a gyúrás, vagy a jogsi megszerzése számomra maga volt a rémálom)"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Shing
őstag
A VC-nek volt a legjobb hangulata, de tényleg voltak hiányosságai. Ugyan úgy a 4. részben sem lehetett sok mindent csinálni... ami meg plusz ficsör is felesleg. Elakarták érni, hogy kihasználjuk a különböző helyeket... fél percenként csörgött az összes ismerős h menjünk el valahova. Baromi idegesítő volt.
-
Bjørgersson
félisten
válasz mrhitoshi #30 üzenetére
6-7 éves konzoloktól mégis mit vársz? Crysis 3 PC szintű grafikát?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Jhonny06
veterán
Szerintem messze az eddigi legjobb volt a IV. Az alapjáték nem annyira használta ki a pálya lehetőségeit, de a TBOGT DLC mindent vitt. Nem tudom, hogy mitől nem volt hangulata, szerintem a Vice City volt szar, de a San Andreas se volt egy nagy kaland azzal a fekás témával. Ráadásul most feltennél egy Vice City-t vagy GTA 3-at és ilyenek vannak benne, hogy beleesel a vízbe és meghalsz. (Amit már akkor se lett volna egy nagy cucc megcsinálni.) Szóval hiába a sztori, ha ilyen gyenge lehetőségek terén.
Én abszolút adom, hogy mindig a legújabb GTA a legjobb, pont ezért.
-
LW
őstag
Amiben több lesz ez a GTA, az a tartalom. Szerintem GTA IV esetén rengeteg pénzt, eregiát, időt elvett a motor kifejlesztése, PC-re kiadták félkészen, amit később játszhatóvá is tettek.
Elég ha megnézzük a GTA3, VC és SA-t. Szinte ugyan az a motor, egyre több tartalom. Remélem most elfelejtik a GFWL-t. Max Payne 3 jó technikailag fejlődés volt, valószínűleg ezt a GTA V is megkapja.
gyuszaa: ne itt SEO-zz kérlek.
[ Szerkesztve ]
-
Ryder62
őstag
válasz mrhitoshi #30 üzenetére
Nah egy GTA-nál pont teszek a grafra. SA-val összesen kb 1000 órát játszottam.
Lehet hogy szép volt meg realisztikus a IV de ennyi. Semmi hangulata nem volt.
Ellenben az előző részek mind hangulatosak voltak. Tele tartalommal. Úgyhogy reménykedem hogy visszatérünk a gyökerekhez. Igen, 8736 rakétával akarok mászkálni és lángszóróval meg minigunnal.
-
gyuszaa
őstag
Olvastátok már a legújabb game informer előzetest?
-
mrhitoshi
veterán
A grafikus motor nem egy Cryengine 3, de meglátjuk. Lehet szebb lesz, mint a 4.
PS4
-
BlackTreff
tag
válasz #81556480 #27 üzenetére
Sőt, nem is lepődnék meg, ha totálisan ugyanazt a motort használná a GTA V, mint amit a Max Payne 3-ban láthattunk, mivel ha jól tudom ami a MP 3 alatt van motor az a GTA 4 feltupírozott változata, így végül is kezelnie kéne a nagyobb területet, tömeget! Illetve volt hír is régebben, hogy az MP3 kódjai között megtalálták a GTA-ban használt járművek neveit és modelljeit is!
Na mindegy, Rockstar adjátok ki PC-re és ne basszátok el megint az optimalizálást, aztán csókolom!
-
törölt tag
válasz Sanchez638 #18 üzenetére
jajj! olvass híreket róla!
Szerintem fel fogja kelteni az érdeklődéseset ha a régieket szeretted. hegyekben puma, rengeteg ember a városban, csomó fegyver.. és millió izgalmas dolog. És nemhiszem hogy minden extrát ellőttek volna így a megjelenés előtt jóval(#26) BlackTreff
Jólmondod, de lehet azt jelentik be NEM lesz pc ...... Csak majd jövőre
És én már írtam a V topicban hogy aki kicsit többet játszott a MaxP3-al annak feltűnik hogy jópár dolgot átmentettek belőle (ami szerintem kifejezetten nem baj , sőt! ) A max payne 3 cefet jól sikerült optimalizálás terén. persze más game, de akkor is.
[ Szerkesztve ]
-
BlackTreff
tag
Szerintem a PC-s megjelenés garantált, csak ez is egy marketing fogás, hogy amikor bejelentik, akkor megint kap egy nagyobb hype-ot, mert jönnek a "Isteni ez a játék és még PC-re is megjelenik, Rockstar Love 1000000 szív !!!!4444" szövegek!
Ha már annyira jól lesz optimalizálva mint a Max Payne 3, akkor szerintem egy rossz szavunk sem lehet!
-
Bambalazs
senior tag
válasz Bjørgersson #24 üzenetére
Igen, a négy.
-
Bjørgersson
félisten
-
Jhonny06
veterán
válasz errorcode06 #19 üzenetére
Ettől még kurva jó játék. Jó gép kell hozzá, de olyan is a grafikája.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Bjørgersson #20 üzenetére
"GTA-s hírek általában később kerülnek fel"
Nem vagyok mindig gép előtt sajnos, de pl a meetinges hír elvileg csak itt van még fennt.
(#22) kovy29
Ja nem, egyáltalán nem vettem magamra.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Bjørgersson
félisten
Egyből csak a kommenteket figyeltem, mert a GTA-s hírek általában később kerülnek fel, úgyhogy itt már nem szoktam olvasni őket.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
errorcode06
őstag
válasz Sanchez638 #18 üzenetére
A GTA4 úgy sz*r ahogy van. Ha nem lenne SSD-m, meg 2gigás VGA-m, nem merném maximum részletességgel futtatni eme kiválóan optimalizált játékcsodát...
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Sanchez638
addikt
Hát...Én a gta 4 helyére vártam ezt az össz részes össze olvadást, de aztán kaptunk egy más környezetben lévőt.Én nem igazán tudom, hogy várom e vagy sem, mert kicsit uncsik a képek...Lehet belőlem is kiveszett ez a gta által okozott mámor, de nincs késztetés hogy várjam ezt a részt.
Számom az adatlapomon.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Bjørgersson #16 üzenetére
A hírben olvasható:
"Korábban csak a konzolos kiadásokat erősítették meg, viszont friss hír, miszerint a Rockstar-nál május 16-án egy meetinget tartanak a befektetőknek, ahol állítólag egy nagy bejelentésre lehet számítani. "
Live-Die-Respawn
-
Bjørgersson
félisten
-
wody21
tag
Remélem nem azért 720p széles képek, mert a fejlesztők gépén sem képes futni fullHd-ben...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na itt vajon honnan jönnek a töltények?
Live-Die-Respawn
-
creative24
csendes tag
Alig várom már én is
-
addikt
Tuti vétel, nagyon várom!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Jhonny06
veterán
Ezek most nem lettek olyan jó képek. Az első amúgy tiszta Vice City.
-
danikollar
őstag
Lehet, hogy öregszem, de már nem várom annyira, mint a korábbi részeket. Ettől függetlenül biztos, hogy jó lesz.
-
kengyel
nagyúr
Erősítsék csak meg pc.-re Várjuk
kengyel
-
Aakisan
senior tag
Egyre jobban várom
-
CoDWaW07
őstag
Váratós
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- További aktív témák...