Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
arc82
tag
Pc-n nyomtam ott nagyon szép sajnos a konzolokon is alapnak kéne lennie a fix 60 képkockának.
-
megvettem az xboxos BF keretébe így pcre is meg van ... elég szép játék... ha valakinek van kedve CO-OP ba storyt tolni PC-n írjon privit
-
sting2
addikt
Az utolsó fejezet kellően bizonyítja, hogy milyen is lehetett volna az egész játék.
Reménykedem abban, hogy cserébe a következő rész rendesen "felcsavarja a collort". -
trufa12
addikt
Nem is tudom hol olvastam a minap egy őszintébb tesztet, aztán ott meg is írták a frankót, az átvezető videók nagyon szépek,így után a játék grafikája teljesen fapados, elnagyolt... a story gyenge, Egy szóval: xar.
-
Xaels
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe #2 üzenetére
Nagyon szeretem ezt a szériát magam is. A könyvek is ott vannak a falon, de ettől a játéktól nem indultam be.
-
schwartz
addikt
Kivalo latvany ez az otvar grafika? Vagy az en szemem rossz?
-
robogos10
senior tag
Hmm ez is kigyütt lassan
-
Ezt kipróbálnám.
-
rdt89
addikt
Jó teszt lett, a Gears of War-ok mindegyike remek coop móka. Amint lemegy az ára, már repül is a kosárba.
-
Bogyi007
veterán
Rajongó vagyok a Judgment is tetszik a Forzákon kívül ez a sorozat az ami miatt Boxom van. Várom 11.-ét!
-
Bé Gábor
csendes tag
Mikor lesz már okt 11 wáááá GOOOOOW
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Az első Gears, amit nem day0 szerzek be.
Engem rohadtul nem győzött meg. -
mad1
veterán
Judgmenten kivul mind tetszett.Amugy tenyleg keves az ujitas.De attol meg kelleni fog ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Új korszak kezdődik a Gears of War sorozat életében, és harcosok új generációjára hárul, hogy megvédjék a Sera bolygót egy új veszedelemtől.
- SSD kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 11
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest