Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Luck Dragon #24 üzenetére
Ó pedig de. Már évek óta. (vagy ez nem nekem jött? ) Anime topikban napi szinten jelen vagyok én is.
Live-Die-Respawn
-
Nem is tudtam hogy anime rajongó vagy
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
myckey
veterán
ez a graf. tényleg nem valami frankó.
elég gáz, mű érzést ad az egésznekmi emberek, még itt is betalálják egymást
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Peterson_
addikt
Én a Shin Budokai-t szoktam régebben tolni többet, mostanában emulátorral telefonon is, az még elég hangulatos, bár kicsit kusza a harcrendszer.
Visszatérve kétlem, hogy annyira nehéz lenne minden karakterre és pályára leprogramozni néhány ilyen animációt, főleg hogy a többi részt elf magas minőségben meg tudják csinálni.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
saelin
veterán
válasz Peterson_ #18 üzenetére
A dragonball pedig egy elég brutális anime. Embereket juggattak ki benne és végtagok szakadtak le egy-egy csapástól. Nem játszottam még egy ilyen db játékkal sem, de videók alapján semmi sincs benne a felsoroltakból.
Lehet fogékonyabb lennék rá, ha letéphetném benne valakinek a karját...
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Peterson_
addikt
Igen, ez az általam említett Naruto játékokban is idegesítő hiányosság, pedig ott is vannak olyan technikák, amivel az animében egyrészt a terepet, másrészt az ellenfelet teljesen atomjaira szedték, és a játékba gyönyörű animációkkal át vannak ültetve.
Ennek dacára meglehetősen illúzióromboló, amikor egy hatalmas robbanás után csak egy pár azonnal eltűnő kődarab látszik, a pálya meg lényegében érintetlen marad, az ellenfél pedig minden esetben lehuppan a talajra bármiféle külsérelmi nyom nélkül.
Erre legalább a "kivégzéseknél" figyelhettek volna.
A másik a kevés pálya, ami ráadásul elég kis területű, és nem is variálható pl bajnokságon belül forsulónként külön-külön.
Arról már nem is beszélek, hogy szakadékos pályán egy láthatatlan üvegbúra veszi körbe, amit először át kell törni, csak aztán lehet a mélybe taszítani az ellent.
Oké, taktikai oldalról nézve megértem, de pályadizájn szempontjából hatalmas bukta ez is.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Pöttön
őstag
válasz Peterson_ #12 üzenetére
Én úgy vagyok vele hogy a grafika még elmegy, bár tény és való hogy az ilyen stílusú játékoknál az lenne a legjobb ha a sorozat grafikai színvonalára törekednének.
Nekem inkább ami nagyon hiányzik ezekből a DBZ játékokból az a rombolható környezet.
E nélkül gyakorlatilag ki se tudják a karakterek mutatni hogy az egyik jóval erősebb, meg szívósabb mint a másik.... Egy brutális módon rombolható környezet, meg egy anime szintű grafika. (Hogy játék közbe az ember meg se tudja különböztetni, hogy most játszik vagy a sorozat egy részét nézi.... ) Na az nálam maga az álom, nagyon durva lenne! Akkor erősen rá függnék a DBZ játékokra!
Így csak néha néha elővesszük haverokkal...A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Xaels
félisten
Személy szerint az egyetlen DBZ játék amit szerettem az a Sega Genesis-es volt [link]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
vhw
addikt
Kár, hogy ilyen "anime idegen" 3D-s műanyag grafikát kap...
A vége az lesz, hogy átveszik ezt és 3D-s animációs filmeket csinálnak majd...
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
front3r
őstag
Pedig a Battle of Gods is szerintem remekül sikerült!
Annyi, hogy az új effektek eléggé elütöttek az alap stílustól, meg szerintem a God kinézet nem volt olyan nagy szám, mint anno az SSJ kinézet.
A story szerintem nagyon jó volt a DBZ: BoG-ban. Élveztem minden pillanatát.A játék meg lehet csak egy közepes szintet hoz, nem tudom. De mivel hosszú évek óta ez lesz az első játék, ami elérhető is lesz számomra, így lehet megveszem.
PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
batai15
félisten
SOkadik róka bőr sokadjára azt hiszik feltalálták a spanyolviaszt.gyalázzák a sorozatot a játékkal és a mozi filmel is.
-
BE4GLE
aktív tag
Na ja. Miszlikbe aprították, miután ketté vágta saját magát a Nameken, aztán fölrobbant a bolygóval együtt. Ebben a sorozatban állati nehezen lehet kinyiffanni. De ez most tényleg akkora talány? Szerintem a sárkány gömböknek lesz némi köze a dologhoz elvégre eddig is azzal élesztettek újra mindenkit.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 9 Pro
-
Nojbee
tag
Számomra a legjobban várt játék 2015-ben a Batman mellett.
Be kell szereznem hozzá egy kontrollert -
aktív tag
-
nagyúr
A mesére kíváncsi leszek. Nem tudom, hogy hogy oldják meg mert Trunks csúnyán felmetélte a Z-ben Dermesztőt. Meg az apját is, ha már a kard a kezében volt.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Enton
addikt
Végre PC-n Dragon Ball. Jupííí!!!
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest