Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
world at war bocs... tudod a 9 cod közül az 5. ....
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
Gondolom a régi neginnal... Ami szerpelt az mw3-ban... meg a black ops-ban.... meg az mw2ben... meg a warheadben... meg a cod4-ben... 2006-ra kalpáták össze ezt az enginet, és 2012 végére jön ki a játék... nincs több kérdésem....
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
HaZsolt
őstag
Steamen már napokkal ezelőtt kiírták, hogy lesz Black Ops 2.
-
gyáliSanyi
őstag
Holnap lesz a hivatalos debütálása a játéknak. Mi értelme volt 3 nappal előtte elhinteni a világban egy ilyet? Ja hogy már ez is véletlen történt...
Live poor, die rich.
-
AS
félisten
2020 ban fog játszódni.......
Amúgy a jövő évi codra leszek kíváncsi mert MW szériának vége van.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
sajtee
őstag
Nem tudom, mit erőlködnek, nagyon elég lett volna a cod-ból már 5 évvel ezelőtt is...
Az MW2-től kezdve pedig egyre jobban csökken a színvonal, röviden szólva is szhar az összes...
Pedig régen szerettem a cod-okat, a jó részei még meg is vannak PC-re és konzolra is.. -
Puro
aktív tag
Szerintem túl későn jelenik meg!
Most meddig tart nekik a betöltőképernyőhöz új scenet renderelni, a dialógusokat kicserélni és felvenni új zenét? A motor, modellek, animáció, fegyverek, hangeffektek úgy is maradnak, esetleg még a cutscene-hez új anim kell, karaktereken átcserélik a textúrákat és kész is az új COD
Volt szerencsém a free weekend alatt kipróbálni a multit és valami bődületesen trágya. A mapok olyan kicsik, hogy max 5 ember elfér rajta kényelmesen, tele van lockolt hülyeségekkel aminek semmi értelme, marha nagy újítás a gungame, team defender meg az a dögcédulás gyűjtögető és mind ezt 60 euróért, a pofám leszakad, jó most 33%-ot elengednek.[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
nagyobb buli minden éven 60 $ / 60 € / 13000 huf-ért eladni a részeket + ha megveszed a dlc-ket még minimum 7 k-t legomboonak rólad (ami 2 dlc de ugye tudjuk hogy abból is rengeteget kell csinálni mert az a menő).
(most eltekintettem az olcsó ruszki kulcsoktól)
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
wikings2
őstag
Egyszerűbb lenne ha licenszet lehetne vásárolni mondjuk 40.000 ért és akkor minden évben kapná a licensztulajdonos a legújabb részeket
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Chp
őstag
Kövezzetek meg, NEM mondom, hogy rossz a CoD széria, mert NEM az, de soha a büdös életbe nem tetszett egyik sem.
-
RexpecT
addikt
Úristen, évtized legjobb játéka lesz, de csak a COD 3477. és 3476. után
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
most csodálkoztam mert mw2 25 euróért megy (ami szerintem még mindíg nagyon magas), de a legnagyobbat az mw3-on csodálkoztam mert "csak" 40 eurót kell kipengetni érte.
Azért mw2, meg a bo kb egy évig maszívan tartotta 50 eurós árat a megjelenés után , nem tudom miért vitték le ilyen hamar.
Tán nem lett jó?[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
Ahogy látom pc-re nem reklámozzák. Cseppet sem kár érte.
HR24.hu
-
pilu85
őstag
nem is érdemes cod-ot venni évente jön egy, a régi meg meg ya sufniba. össze se lehet hasonlítani a bf3-al. na de akkor a régi codokat áraznák le.....nagyon lol. Bf3 inkább dlc-zik és a multira gyúr...jól teszi.
[ Szerkesztve ]
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
cellpeti
nagyúr
ez hányadis rész is akkor? a 16922345346545765756?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
dfdfdf
őstag
kötekedés on :
MOHAA 1?
Medal of Honor: Allied Assault ez az első rész de a sorozat címe MOH
kötekedés offistenem de sokat toltuk Sztálingrádon a legeslegjobb pályája mert kevés playerrel is élvezetes. Adja az érzést nem kicsit de mostani szarok nem nagyon tudják ezt nyújtani sajnos
-
Prof01
veterán
CoD 9! Jöhet!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
pr1mzejEE
addikt
Remélem pc-ről lemarad.
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
HaaS
addikt
Ú.
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
capulet75
addikt
Stalker nincs, CoD 35482346582 van. Siralmas.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
teeem
aktív tag
Ah, ha minden második vagy még inkább harmadik évben adnának ki egy új részt, talán még lenne is értelme megvenni, mert lehet hogy jobb lenne, de így... inkább megkímélem magamat tőle.
-
Ps Vita
őstag
Tavalyi tetszett(ne kövezzetek meg azért ),bele is toltam vagy 100-200 órát
-
cbr688
senior tag
éljen november már megint azt hiszem 3xra vagy 4xre,hm nem is számolom nálam cod4 volt a nyerő és utolsó jó húzásuk...vhogy van egy sejtésem h az engine marad a régi.
-
Legendd
senior tag
-
konikan
aktív tag
Ha a 5-ön kívül az összes megvan akkor ez is meglesz alapon megveszem
Multi részét egy darabig amúgy sem unom meg"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
Legendd
senior tag
Amúgy nem tudtok valami most megjelenő jó autóversenyzős játékról?
Pl. Grid 2-vel mi van? Vagy Dirt 4, tudomisén, arcade kelleneYouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
Borgi
aktív tag
-
Legendd
senior tag
Engem az zavar, hogy állandóan a full-full grafikára mennek, de rövidül a játékmenet, gyengül a játékélmény. Lehet a korral jár, de nem köt le. Amíg haverokkal hálópartyztunk, addig a COD2 vagy a MOHAA 1 ment lanban
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
Sonja
nagyúr
Lehet, hogy ezt a részt megveszem, ha Steam-es lesz!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Jakesz
addikt
Ha danih-tól már megjelenéskor kapható lesz 4000 Ft-ért, akkor alap vétel.
-
Tikakukac
titán
Hype jól felmegy és vinni fogják ezt is. Valahol az UO és a CoD2-nél éreztem azt a napi 4 órát amit bele kell küldenem. Ami utána jött az sírás volt csak.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
csibe1
addikt
válasz Sanchez638 #5 üzenetére
(#3) vendingo
(#4) aram01
(#7) Gergosz2Úgyszintén,bár mostanában ritkábban játszok a CoD2-vel vagy a 4-el,
de még mindig jó mindkettő szerintem.
Kb egy hónapja nagyon jó CTF meccset játszottam a 2-vel,még mindig bejön.
Ahogy olvasgatok más topikokat jópáran lehúzzák a 2-őt,mert már régi,ronda a grafika.
Engem nem zavar,még mindig DirectX7-be nyomom a 2-őt,nem jön be a csilivili.
A CoD5-nek nem játszottam a multi részével,mert anno nem volt hozzá gépem,az utána következők meg nem igazán jöttek be,mert nem volt dedikált szerver,a kiadói szerverekkel meg gond volt ahogy olvastam,csak a single részüket próbáltam ki.
Nem a kinézet a lényeg szvsz,hanem a hangulat,amit a mostani játékokban egyre kevésbé találok meg.
A support minősége meg általában a béka segge alatt van,simán kiadják félkészen,majd jön a patch címszóval.
Az Black Ops első részének szerintem érdekes lett a története,kiváncsi leszek mit alkotnak a második részben.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
Gergosz2
veterán
de mégis minden részt úgy visizk mint a cukrot.
Az elődök által kovácsolt hírnévből élnek , meg ugye nagy pénzeket fektetnek még a reklámokba is. És bejön nekik.
Amúgy nálam is a cod2 a favorit, 4 még jó a többi már nem az én világom.Bár megvettem a mw2, cod bo-t is de nem játszottam velük sokat, előbbivel kb 100órát , boval öszesn ha 10-et.
-
Sanchez638
addikt
Sz@rból nem lehet várat...de ezek megoldják, a sok noob meg veszi mint a cukrot, én az 1-el rengeteget toltam, de a 2vel még mai napig leülök pár órára ha van rá ember...
Számom az adatlapomon.
-
vendingo
veterán
A cod2 a legjobb!
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Mukorka
addikt
Minden évben ez történik, hihetetlen hogy képesek a szériát úgy reklámozni mint valami világmegváltó újdonságot. Ezen az egészen már csak nevetni lehet.
[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest