Új hozzászólás Aktív témák

• laceszgamer

addikt

válasz Dr. Akula #19 üzenetére

De végső soron az is egy FPS. Stalker-ben is belső nézetben megyünk és lőni kell, ez az FPS. Minden további a körítés.
    Na meg akkor ne CoD-nak hívják, erre akkor azt mondom, ott a rengeteg másik FPS, egyiket sem CoD-nak hívják, max más fejleszti de garantáltan mást adnak. Nekem legalábbis ez kicsit olyan furcsán jön le, ha még évente kizárólag egy FPS jelenne meg a piacon és az a CoD lenne akkor megértem a dolgot, de így, hogy van választék... A CoD legyen CoD a BF az BF a Stalker pedig Stalker, mindegyik játéknak megvan a célközönsége, akik azért szeretik az adott sorozatot mert az ami.

Na aztán meg a lényegi része: Szerintem senkinek sem okoz kárt azzal a játék, hogy az ami, nem kötelező megvásárolni, én sem vettem meg a BO4-et, mert személy szerint számomra már nem az amiért szerettem a sorozatot, de ettől nem mondom, hogy rossz játék lett, mert nem az, csak épp más a célközönsége. Ezen az alapon szidhatnám a Fifa sorozatot, mert bár nem sok közöm van a focihoz, sejtem, hogy évről évre ugyanazt nyújtja, de míg ezzel az én zsebemből egy forintot nem vesznek ki, és sokan élvezik, most miért kéne, hogy gondom legyen vele?

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

Új hozzászólás Aktív témák