-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz gabe_ #149257 üzenetére
Az a baj, hogy már nem teljesen így megy.
Hiába nagy az akksi, ha a kijelző, és a Soc sokat eszik.Mostanában néztem YT tesztet, ahol kifejezetten az akksikat tesztelték, YT,Insta, FB, játékok, ilyesmi(nyilván nem teljesen relevánsak ezek a tesztek sem, mert senki nem járatja a kijelzőt 9 órán át folyamatosan, de akkor is elgondolkodtató), és pl. a Note 7 Pro IPS/SD675/4000mAh kombóját lenyomta egy Amoled/SD712/3070mAh-ás Mi 9 SE.
Tudom, hogy nem egy árban vannak, ezzel csak azt akarom mondani, hogy az akksi kapacitás csak kiindulási alap legyen, ne az alapján válassz telefont.
Mivel én is üzemidő függő vagyok, beleszaladtam már pár meglepetésbe pusztán csak az akksi kapacitásra hagyatkozva. -
Breki
veterán
válasz gabe_ #149257 üzenetére
kb. 5000 mAh akkumulátorkapacitás - 5300mAh XIAOMI Max 2 vagy 5000mAh OUKITEL K5000
kb. 6000 mAh akkumulátorkapacitás - 6080mAh OUKITEL K6000 Plus, 6000mAh OUKITEL K3 vagy Gretel GT6000.
kb. 8000 mAh akkumulátor kapacitás - OUKITEL K8000
kb. 10000mAh akkumulátor kapacitás - OUKITEL K10000 Pro és OUKITEL K10000 MAX
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest