Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
válasz dugesz77 #129298 üzenetére
Ha valaki szeret bütykölgetni annak talán jó ötlet , hogy meg lehet venni ezeknek a hűtőknek külön a párologtató részét (cserélni is kell 6 havonta a gyárit). Esetleg egy pc-s 10-12-es ventilátort mögé rakni alá egy kis tálkát fabrikálni akár több darabot egymás mellé rakni..
[ Szerkesztve ]
-
Truman
senior tag
válasz Real_Necro #129290 üzenetére
Köszi. Behúztam egyet én is.
Bár kissé b*zis a dizájn, de egy 12 éves fiú gyereknek még elmegy a drónokkal való ismerkedéshez..Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
Real_Necro
veterán
válasz Truman #129302 üzenetére
Ha jó a számláló van még belőle 7 darab. Szórakozni jó lesz... (fiam még csak 3 lesz)
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
dugesz77
őstag
2 darab micro SD kártya olvasó 0,31$.
bocs nálam már azt írja árnak : undefined0[ Szerkesztve ]
-
rolio1
tag
válasz Real_Necro #129303 üzenetére
Köszi a tuti tippet! Én is nyertem egyet! Ez ennyiért BB!
-
zsiz
őstag
Vettem ezt az USB-PS/2 átalakítót. [link] PS/2 egeret szerettem volna használni vele USB-n keresztül. Összedugom, az egér alja világít, de két gépből egyiken se működik. A laptopon nem csinál semmit, a PC-n meg ismeretlen eszközként jelenik meg és kiírja, hogy hiba van a működésében. Az egér amúgy jó, mert közvetlen a gépbe dugva működik, úgyhogy gondolom az átalakító nem jó..
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
crazygamer75
tag
válasz ktommy91 #129257 üzenetére
Fél éve használom a Zishan Z1-et, tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Pc-re dugva hangkártyaként, vagy hordozható lejátszóként is tökéletesen megállja a helyét. Kopogjam le, eddig semmilyen hiba nem jelentkezett. Részemről Kiemelten Ajánlott, ennyi pénzért ajándék.
-
w.miki
veterán
válasz dugesz77 #129301 üzenetére
melegben pont hogy párátlanítani kellene inkább nem párásítani.
Szárazabb levegőben jobb a hőérzeted, mert tud a test párologni.(#129286) kekigyu: Telefon kihangosításhoz:
Bluetooth fülesnek a másik topikban a Zealot H1, Bluedio TN füleseket ajánlják.
A kép alapján közel van a mikrofon a szájhoz, működhetnek.
Ha a coopos Samsung Level U-ról lemaradtál, mert az is használható kocsiban.
Bluediot a topikból is többen rendeltek, amikor 10usd volt, talán majd elmondják, milyen.
Oké, ezek sztereok.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
őstag
válasz fateless #129295 üzenetére
Mivel én autóba vettem, és elég sok évre terveztem vele, nem is akartam valami olcsót venni, de ma már elég jó áron megy az is, amit megvettem:
M70 [arukereso]Atomstabil tud lenni a képen látható kis fülbe ülő kis szilikon cuccal + a fülre akasztós kampóval, de mindkettővel használható külön is. Legalább három éve van meg, 10 órás beszélgetési időt ígér. Szóval egyetértek, ebből megéri megvenni elsőre egy jó darabot, ha komolyan gondolja az ember..
"... and I hope you have a great day!"
-
citkar
addikt
Tud valaki AAA akkukból valami ajánlott példányt megnevezni, netalán ami jó árban elérhető valahonnan?
-
dugesz77
őstag
Xiaomi COOWOO U1 asztali ledes lámpa beépített akkuval (4000mAh)+ powerbank funkcióval most elég jó akcióban 19,9$-ért elhozható. Ha nem is igaz, hogy 54$ az eredeti ára de 30 $ környékén láttam eddig legolcsóbban.
[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
Autórádiót keresnék, jó lenne ha tapasztalat alapján tudna ajánlani valaki, de jöhetnek kiszemelt példányok is...
Feltételek amit tudnia kell: USB-ről zene, bluetooth-ról zene, telefon kihangosítás jó minőségben - apple kompatibilitás (!!!)
Előny, ha tudja: videó lejátszás (usb-ről is), hátrafelé néző kamera képének mutatása.További feltétel, hogy csak olyan oldalról venném, ahol paypal fizetés van.
Van egy ilyen kiszemeltem, de jöhetnek drágább javaslatok is, egészen 150 dollárig bezárólag!
[ Szerkesztve ]
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
senior tag
Üdv.
Xiaomi Yeelight Lightstrip honnan a legolcsóbb, esetleg valami kupon van hozzá?
Keresek még e14-es foglalatú google home-al (de minimum wifis) irányítható rgb körtét, ilyet láttatok már valahol? -
anadroid
senior tag
válasz Zsírkrétamen #129317 üzenetére
Olyat nem láttam, de E14-ről E27-re átalakítót igen. Használok is ilyet.
Abba meg van egy pár RGB wifis körte, amit beletekerhetsz. Például ez.
[ Szerkesztve ]
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Zeki
nagyúr
Gearbesten 50 USD felett 40% engedmény kupon van.
Így nekem a 2db Xiaomi Yeelight YLTD02YL LED Table Light - WHITE RECHARGEABLE kiváló minőségű és magas olvasólámpa 56USD lett 10 dolláros EU-s postázással.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
erdey_a
addikt
távirányítós autón gondolkozom karácsonyra a gyerekeknek.
feltétel, hogy az udvaron a göröngyös füvön is jól menjen illetve gyorsan fel lehessen tölteni, tehát litiumos akksi lenne jóvan tapasztalata valakinek ilyesmivel?
Vérboci
-
EXIEZ
senior tag
Üdv! Valami bika erős led-es "zseb"lámpa kéne, olyan amivel 50-100m re simán lehet világítani. Tippek? ( nem vakitani kell )
-
nepszter1
addikt
Hali sima usb telefon töltő kábelt keresnék , nem usb type -ct honnan melyik márkát érdemes venni ?
-
HoTaZo
addikt
-
lkristóf
senior tag
válasz EXIEZ #129324 üzenetére
Üdv, nézz be ide: Elemlámpa, zseblámpa
-
-
emre
veterán
válasz EXIEZ #129324 üzenetére
Egyébként meg: Convoy C8 LED Safety Flashlight Bulb - BLACK XPL HI V2-1A
Érdemes akcióra vagy kuponra várni.Addig is olvass utána milyen driverrel szerelt, milyen színhőmérsékletű lámpára van szükséged.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Beni2360
félisten
válasz spidersoft #129193 üzenetére
Na megkerestem nekem is ez ban komoly szerkezet Ugreen USB HUB 3.0
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
m4rc!
őstag
Sziasztok! Már elég sokat kerestem, de nem sikerült találni kocsiba pohártartóba való szűkítőt. Nem tudom egyáltalán létezik-e... A pirossal bekeretezettre gondolok:
Az lenne a cél, hogy a palack vagy dobozos üdítő ne billenjen ki az amúgy túl tág pohártartóból.
We are analog players in a digital world
-
lorcsi
veterán
1$ körül keresek mirco usb kábelt, 1.5 méter hosszút
régebben sokat lehetett ilyet látni, de mostanra nem találok jó minőségben iylen áron
autós töltéshez keresektudtok valami jót ajánlani ?
valamint lightning kábel is érdekelne..ugyanilyen paraméterrel
eladó: vadi új soundcore motion+
-
zoltan6
őstag
válasz dugesz77 #129336 üzenetére
(#129336) dugesz77
Ja bocsi,azt hittem a micro usb kábelra válaszoltál.Úgy bizonyított,hogy az 5 darabos szettből 2 hibásan érkezett. bele sem ment a készülékekbe,a többiből meg kiesett vagy kikopott a kis pöcök ami bent tartja a készülékekben,1 db van még ami úgy ahogy működik.van olyan,a kicsi 20 centis amit csak hébe-hóba használtam powervankot tölteni vele,de abból is kiesett,vagy kikopott a pöcök.
Pedig nem tűnik rossz kábelnek,megvan a megfelelő keresztmetszete is,egyedüli gyenge pontja a micro usb feje.[ Szerkesztve ]
-
vittorio7
őstag
Egy régi Sony fényképezőgépbe megbízható és olcsó Memory Stick Pro Duo 2 GB kártyát vagy MS Pro Duo adaptert keresek.
Használ valaki ilyet mik a tapasztalatok az adapterrel? -
quailstorm
nagyúr
-
veterán
válasz vittorio7 #129340 üzenetére
A microSD -> SD adapterek nem a legmegbízhatóbb dolgok, általában kerülni javasoljuk ezek használatát.
Nem hiszem, hogy az SD -> MemoryStick adapterek jobbak lennéne. Szóval ahhoz a gombhoz már régen nincs kabát, a memorystick formátum halott.
Egy új(abb) gép beszerzése javasolt, ami SD kártyával megy.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
vittorio7
őstag
válasz quailstorm #129341 üzenetére
Köszi!
Elég az 1 GB-s is.
(#129342) Donki Hóte
Egy-két dollárt megér az a linkelt kártya... És megmarad a fényképező is.[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz r3dsnake #127984 üzenetére
Köszi ,hogy meggyőztél akkor hogy a bluedio T6-ot vegyem ,szerencsére a T5s-t vissza tudtam mondani már meg is érkezett a refund. Mai teszt róluk.
-
cidalain
veterán
válasz Donki Hóte #129342 üzenetére
Mitol lenne megbizhatatlan egy ilyen atalakito? Elektronika nincs benne, csak erintkezok vannak amik a kartya labait kivezetik a nagyobb formatumnak megfelelo labkiosztasra. Egy darab froccsontott muanyag, benne x darab erintkezo lemezke.
Persze ezek a lemezkek is elkophatnak, elgorbulhetnek, letorhetnek, ha valaki barbar modon hasznalja, de ezen kivul semmi bizonytapansag nincs bennuk szerintem.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Beni2360
félisten
válasz cidalain #129345 üzenetére
Na akkor nézd meg ezt, hogy mi van és mi nincs benne.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Most van egy jónak látszó USB 3.0 kártya olvasó a BG.
-
Mr.Csizmás
titán
AJazz AK35i 45$
- brown switch
- dedikált médiagombok, hangerő
- van fehér is
- doubleshot kupakok"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest