Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
Nem tudom ez a 3 portos gyorstöltő mennyire megbízható, de jó áron van.
Ez meg egy 4 portos verzió.[ Szerkesztve ]
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
retesz147
addikt
válasz UberMutant #128652 üzenetére
A tudom, hogy a Sonoff E type, ezért írtam, viszont BW-nek meg a programja jobban tetszik YT videók alapján. Sonoffot mire lehet cserélni?
Tud fogyasztást mérni?bendess7891: nem jó a link.
Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
-
bertokl
tag
-
KTU
addikt
válasz bertokl #128656 üzenetére
XIAOMI 70MAI Smart Car DVR
Price: US $ 37.49Szerk.:
OK nem vettem észre a kuponkódot.a 3G Xiaomi router is drágább,
Price: US$ 37.99[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Tudtok nekem ajanlani olyan kamerat, amit neten keresztul elerek? Gyerekszobaba tennem, es el szeretnem erni a mellekepuletbol (nem ugyanaz a halozat, muszaj volt egy repeatert kozbeiktatnom, ami uj halozaton sugarozza tovabb az eredetit). Valami ilyesmire gondoltam, de szeretném afa nelkul meguszni. Mozgathatosag nem lenyeg, de jopofa. Koszi!
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
szabacsik
őstag
válasz maross #128658 üzenetére
Nekem egy xiaomi dafang van úton. Nézz utána
[ Szerkesztve ]
/\____/\
-
-
Real_Necro
veterán
válasz szabacsik #128659 üzenetére
Ennek ennyire felment az ára? Megjelenéskor vettem még fele ennyiért... Egyébként nem rossz, nálam is üzemel egy.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
vasi89
addikt
válasz Real_Necro #128661 üzenetére
Jah ez érdekes, mostanában a xiaomi cuccok ára rendesen felmegy a megjelenéshez képest. Én a fotónyomtatójukat akartam megrendelni ami 63 usd áron jelent meg. most 130... annyiért nem kell
-
Mr.Csizmás
titán
Breathable Mesh Men Hiking Shoes 6,97$ + 9,24$ posta, érdemes mással együtt rendelni.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
spileraaa
senior tag
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Dr. Gonzο
senior tag
-
Keresnék egy olcsó hang mixert, ami analóg forrásból és bluetooth-ról is képes fogadni hangot és távirányítóval kapcsolgatható a hangforrás és a hangerő. Találkozott valaki ilyennel a külföldi árudákban? Aki nem, az ne is írjon
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
gabe_
őstag
Hali
Bankártyához lehet rendelni olyan tokot, ami blokkolja az érintős fizetést? Nem komplett tárca kellene csak egy tok.
Van erre valami keresőszó?Sovány szakácsban sose bízz!
-
Bigemperor
senior tag
Skacok, jó minőségű, bevált (esetleg beméretett) polarizált férfi napszemüveget tudtok esetleg ajánlani valahonnan? Nem baj, ha nem aranyárban mérik.
-
Beni2360
félisten
-
Ghard
őstag
válasz gabe_ #128675 üzenetére
(#128676) Silenc3Hun
bankkártya-terminállal a kezében
5000Ftig ugye nincs kód. Rohamosan terjednek ezek a kártyák, nem kizárt, hogy több ilyen trükk fog felbukkanni.(#128677) Bigemperor
Pl veithdia aliról[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Ghard #128679 üzenetére
ja, nyilván igaz hiszen nyomtatott betűvel van írva
vegyetek akkor fóliasapkát is nehogy kilopkodja a fejetekbül a pinkódot egy mentalista
valahogy egyetlen valós esetet sem sikerült még felmutatni amikor bárkit a világon ilyen módon scammeltek volna (olyat meg főleg nem amikor nem kártalanította - volna - a bank ilyen esetben a tulajdonost)
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Ghard #128679 üzenetére
urban legend, 2016-os cikk
a NAV/VPOP, PSZÁF, MNB, rendőrség egymást taposva állna sorban az első feljelentés után, a kártyaterminál iránt érdeklődve, a távolságról nem beszélve, 1 cm-n belül kell lennie (végigsimogat a terminállal, és keresi?), nekem a bőr pénztárca vastagabb borítású oldalával (mögötte a kártya) odanyomva se enged már fizetni, innentől sok sikert azokkal szemben, akik mondjuk a táskájukban hordják a tárcát, vagy a kabátzsebben.
nonplus ultra: mindenki pinkódja kikerült
ps. kártalanít a bank/kártyatársaság.
szerk.2: hivatalos cáfolat - szóval ilyen amikor az eredeti hírt facebookozás közben írja meg a firkász.
[ Szerkesztve ]
-
solti
senior tag
válasz gabe_ #128675 üzenetére
én sem értem, minek az neked? Még hordozható terminállal sem fogják a zsebedben levő pénztárcából leolvasni... Ha meg esetleg több kártya is van egymás mellett, akkor kb semmi esély sincs rá.
(próbáld ki a paypass fizetést, álalában 1-2 másodpercig még tartani is kell a terminál előtt... hamarabb lopják el az egész tárcádat, minthogy érintésnélküli fizetést kezdeményezzenek a tudtok nélkül..) -
válasz E.Kaufmann #128671 üzenetére
Na ilyesmit keresnék, csak bedobozolva és csatlakozókkal ellátva:
[link]Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
DeFranco
nagyúr
válasz Ghard #128685 üzenetére
1: a cvv-nek semmi köze az rfid-hez, nem röntgenről szólt a hoax hanem kártyaolvasóról
2: ha nagyon paranoid vagy lekaparod a cvv kódot a kártyáról és tada.wav
3: eleve letiltod a kártyát ha elhagyod aztán gudlakk visszaélni vele, megint csak nézz utána annak hogy mekkora az esélye egy eredményes scamnek a cvv kód felhasználásával akár ellopás után és letiltás előtt...de továbbra is goto1 a cvv-t te keverted ide, ha elhagyod a kártyát akkor tök mindegy, hogy igor terminalov hogy scannel téged a szentpétervári négyeshatoson, sőt az is tök mindegy, hogy milyen rfid korbendallasban tartod a kártyát az ólomtárcában, simán fizet, vásárol, kokaint csíkoz vele.
[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
Tudtok ajánlani Bluetooth fülhallgatót amelyik akkuja jó sokáig bírja?
Nem zenehallgatás a cél, rádió hallgatás (mobilról) és telefonálás lenne a fő irány.
Van ilyen irányú tapasztalat?[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
válasz DeFranco #128687 üzenetére
Nem kevertem semmit, a cvv-t pluszban megemlítettem. Mivel a kártyán rajta van a szám, nem kell elhagyni hogy visszaéljenek vele. A bank visszaadhatja a pénzt, akár terminálos a visszaélés akár cvv-s. Viszont az idő ehhez nincs arányban azzal, ameddig lekaparom a kódot vagy rfid tasakba teszem.
-
-
Mr.Csizmás
titán
válasz E.Kaufmann #128694 üzenetére
csak ha van vele tapasztalat
-
-
beg
veterán
válasz E.Kaufmann #128694 üzenetére
Nekem van egy, bankkártya topik.
Ott nem törlik majd e nemes eszmecserét, ellenben a mostanival.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
-
marquuard
veterán
Sziasztok. Életem első rendelése volt Joybuy-ról, egy fekete színű virágos táska, viszont egy rózsaszín pillangós táskát kaptam helyette. (Még szerencse, hogy csak ezek közül lehetett választani). Kit tudok felkeresni emiatt? Leakciózva vettem 1800Ft-ért, ami azóta 6000Ft lett. Akciós áron megvásárolnám újra. Vagy inkább engedjem el?
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest