Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
Srácok!
Valaki vágja azt a táskát, amit vagy itt vagy egy másik topic-ban linkeltek, "safe backpack" volt azt hiszem és a táska tetején a cipzár 2 kocsiján lévő húzórészt be lehetett pattintani egy számzárba, ami lezárta őket.
Kerestem, de az istenért nem találom most...
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Ghard
őstag
Gearbestes akciós cipőrendelésből(3db) 1-et kaptam meg... Sokáig fel sem adták a rendelést. Mikor rákérdeztem, azt hazudták, hogy ebből már nincs raktárkészletük, enélkül küldik. Most ugyan ez a cipő más néven flash sale-en van A dpd-vel küldött csomagban viszont ez a bakancs volt csak. Egy onemix-nek kellett volna még érkezni, de ezt is benyelték Megkérdeztem őket, hova lett az utóbbi cipő. Refundot ajánlottak egyből(ami 19 dollár helyett valahogy 14-re jött ki nekik), de a cipővel kapcsolatban semmit nem mondtak.
-
szabacsik
őstag
válasz DJ. Ru$y #128852 üzenetére
Miért nem veszel egy számzáras lakatot ?
Amúgy van sokféle, ezek között nincs? Ránézésre 6-8 táska innen lock-os.
/\____/\
-
Pcgamers
tag
Sziasztok!
Jó minőségű lightning kábelt és micro Usb kábelt keresek.
Mit ajánlotok nekem?
Válaszokat előre is köszönöm. -
dugesz77
őstag
válasz Pcgamers #128855 üzenetére
Joybuy-nál most az is éppen akciós baseus lighting kábel 0,99$.
[ Szerkesztve ]
-
Titmouse09
aktív tag
Nekem a joybuy-os baseus szövetborításos kábel nem jól viselkedik. Bár nem mértem vele semmit, a tabletet piszok lassan tölti, ráadásul nem is tudja 100%-ra, a telefon érintője pedig vacakol töltés közben, ha azt használom. Xiaomi és főleg Tronsmart kábelekkel ilyen problémák nincsenek egyik eszközzel sem.
Persze lehet csak az enyém rossz, de gondoltam megosztom.
Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz ANOka #128857 üzenetére
Köszi! Ilyen lakatos tatyót találtam én is. Amit én keresek annak az volt a "lényege", hogy fent a cipzár mellett volt a zár és abba kattantak bele a húzók és az zárta le számzárral őket.
[ Szerkesztve ]
-
GIJoe
addikt
Rolton W405 10$
-
gixxergabi
senior tag
-
EXIEZ
senior tag
válasz zoltan6 #128863 üzenetére
Úgy, hogy nekem Rosegal-on azóta is IN STOCK ot mutat, pedig jött a ticket hogy nincs ÉS nem is lesz a termék. Szóval nem tudom miért jó ez nekik, főleg ha azt írja, hogy raktáron van, de mégsem. Lehet addig van "raktáron" amig a korábbi rendelések nincsenek feldolgozva ( vagyis eddig azt írja hogy van ) vagy ki tudja
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz gixxergabi #128865 üzenetére
Köszi! Ezt kerestem, úgy néz ki rosszul.
-
Lordc0re
csendes tag
-
Janaboy
veterán
Joybuyon lehet Paypallal fizetni?
Nekem csak online payment van az appban, meg nem próbáltam hogy mi van
Janaboy
-
Digitalpimp
senior tag
válasz petipetya #128858 üzenetére
És a fóliát már nem is lehet levágni, és utána visszafóliázni, vagy csak úgy hagyni a picsbe?
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
válasz Real_Necro #128842 üzenetére
Egy random orderem, ketto darab konnektorba dughato usb-s tolto volt a rendelesben, semmi extra, semmi olcsosag.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
HoTaZo
addikt
válasz tillatrilla #128859 üzenetére
Még júl. 1-én ajánlotta Pzoli2 fórum társ.
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
bul07
nagyúr
Ellenállás alin
US $0.46/100db (ha jól látom)
[link]
Thespecificationsare siguientes:
10Ω 22Ω 47Ω 100Ω 150Ω 200Ω 220Ω 270Ω 330Ω
470Ω 510Ω 680Ω 1KΩ 2KΩ 2.2K Ω 3.3K Ω 4.7K Ω
5.1K Ω 6.8K Ω 10KΩ 20KΩ 47KΩ 51KΩ 68KΩ 100KΩ
220KΩ 300KΩ 470KΩ 680KΩ 1 mMit nem adtunk volna ezért, mi meg rossz alaplapokból bontottunk alkatrészeket gyakorlaton mert az iskola nem biztosított semmit
Szétvertünk csomó tv-t és bontottuk az alkatrészeket, utána meg jött a másik oktató hogy azok meg leltárba lévő tv-k voltak
Nem is tanultam meg rendesen a szakmámat de szakmunkás vizsgám van belőle[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
Ez a füles ajánlott 6.83$-ért?
Valakinek van vele tapasztalata?
A lényeg, hogy leányomnak lesz és ez az aranyozott kivitel kellene, ha esetleg van másik jobb, és maradnék az Alinál.[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
válasz gyulazsolti #128882 üzenetére
Ez ugyan az $4.49-ért Ennyiért nem rossz, bár a másfél óra üzemidő elég kevés.
Zircon jobb vétel szerintem, de ez vezetékes. -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Jó pár hónappal ezelőtt volt szó lézeres távolságmérőről. Végül melyik az ajánlott a sok közül?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
andrisms
aktív tag
-
Dolphine
addikt
válasz szabi__memo #128889 üzenetére
Valószínűleg nem
Jól van na, reggel van.
Arra gondoltam, hogy kis távolságra is pontos mér-e.Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Skillet
addikt
válasz Dolphine #128887 üzenetére
Van olyan szituáció, amikor erősen pontatlan. Korábban már leírtam párszor. Bútoron belül pl nagyon rosszul mér.
Ha pl meg szeretnéd tudni, mekkora polcot vágj egy szekrénybe, ne ezzel mérj!
A vízmérték részére sem lehet igazán támaszkodni.
Csempe és csempe közötti mérésnél (pl munkalap hossz) mm pontos, több méteren sem téveszt.
Szóval jó cucc, főleg ennyiért, de azért fenntartásokkal kell kezelni.(#128891) andrisms:
Bár így lenne.
És sajna nem csak egy készüléket próbáltam, 3-at. Mindegyik bajos volt.[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
bazsimano
őstag
válasz bazsimano #128849 üzenetére
sziasztok! hatha valaki meg megszan egy valasszal :
"Tovabbi kerdes keres: opel astra h-ba keresek usb szivargyujtos toltot..eddig kettot rendeltem de mint a ketto olya. Ami siman kicsiszik,kiesik/kipattan a helyerol...valaki tudna ajanlani egy tutit? Jo lenne ra gyorstoktes es h leglabb 2 usb legyen. Elore is koszon"
-
-
válasz mobilizmo #128897 üzenetére
A millvóki (amerikai makita? ) megeszi reggelire a dewaltot
[link]
PS: tudom, hogy ez csak egy vicces videó és nincs semmi információtartalma a vlogos elmeállapotát kivéve.Az is vicces, mikor egy kölcsönkapott makita Li-akksi gyorstöltő állomás a töltés végén eljátsszotta a fürelízt
[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
mobilizmo
addikt
válasz E.Kaufmann #128898 üzenetére
Ja lehet nagyot mondani. Akkor legyen Festool!
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest