Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamius
csendes tag
Éljen!!
Habár eddig a pontig azt hittem hogy first person lesz.
Remélem 4 karit lehet alapból indítani, nem csak csatlakoznak a játék folyamán. -
Móci
addikt
Jó lesz ez, ráadásul hamar itt van már a november!
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
CriticalHit
őstag
Csakis ebben a nézetben, bár a KOTOR féle harcrendszer és irányitás is bejön.
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
Kyohei
csendes tag
Egy hete játszottam, nekem nem volt ilyen problémám.... nyilván óriásiak az elvárások egy olyan játékkal szemben, ami egy 10+ éve utánozhatatlan legenda örökébe akar lépni, de ez "előzetes infók alapján én azt olvastam" kiverte nálam a biztosítékot. WTF? Erre nem lehet alapozni... tűkön ülve várom a megjelenést
Ontopic: Nagyon örülök a klasszikus nézetnek, bár én eleve azt feltételeztem, hogy lesz benne ilyen - az hogy PC exkluzív-e vagy sem, kit érdekel Remélem a modding community a BG2-éhez mérhető lesz majd! (oh, a konzolosok ebből is kimaradnak, derossz )
-
Breki's
tag
Hát az előzetes infók alapján én azt olvastam hogy a DA nem lesz annyira jó, mint várható lenne. A BG2 viszont mai napig az egyik kedvenc rpg-m, csak amikor mostanság játszottam vele, állandóan 3D-ben akartam forgatni a kamerát.:S & aztán abba is hagytam, mert nagyon frusztráló volt hogy nem lehet forgatni.
Breki's
-
.Gregor.
tag
Fallout 3-ban is jól jött volna, ha másért nem akkor tradícióból. Ott se hiszem, hogy megoldhatatlan feladat lett volna. Talán ha a Dragon Agenél bejön, akkor más is meri majd használni a jó öreg izometrikus nézetet RPG-hez.
Smith: Does Big Brother exist? O'Brien: Of course he exists. Smith: Does he exist like you or me? O'Brien: You do not exist.
-
félisten
Azért ha jobban belegondolunk, macera lenne egér nélkül irányítani ebből a kameranézetből...
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Laci_a_Paci
tag
Jaj de szerettem is az ilyen játékokat... Baldurs Gate, Icewind Dale... Ezek voltak az igaziak nagyon kiváncsi leszek
-
mephi666
nagyúr
válasz - = Zk = - #5 üzenetére
főleg fps-beállítottságú vagyok... valahogy abban a nézetben tudom legjobban beleélni magam... és szeretem, ha van "lean" (kihajolás)... ez tps nézetben szerintem logikátlan és gagyi... milyen már, ha bebújok fedezékbe és belátok a karakterem mögé és egyszerűen szórhatom a fejlövéseket látatlanban... olyan szögből, hogy az általam irányított karakter nem is láthatja, mi van arra... a call of juarez2-ben mondjuk jól megoldották a fedezékrendszert fps köntösben is...
rpg-kből meg (icewind dale1-2, baldur's gate... csak, hogy a fejlesztőknél maradjunk) nagyon szerettem ezt a scrollozós 3d-izometrikus nézetet... szép és átlátható volt az egész... itt is örülök neki nagyon, hogy ilyen lesz
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
dunc
nagyúr
Jelenleg nállam a legjobban várt játék,tartalmas Magyar,és remélem a gépígényel baxák el!!!
-
- = Zk = -
félisten
(nem jött be a dead space-ben és a gears of war-ban sem egyáltalán )
ebben tökéletesen egyetértek. detto...ennek a nézetnek énis kifejezetten örülni fogok...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Xirtam
veterán
Csak jönne már!
-
alien_
őstag
Szuper!!
Swarm is coming.
-
mephi666
nagyúr
ennek speciel nagyon örvendek tuti ilyen nézetben játszok vele csomó játékot a béna tps nézet miatt hagytam abba... (nem jött be a dead space-ben és a gears of war-ban sem egyáltalán )
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
aram01
nagyúr
Na végre egy használható ötlet
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest