Új hozzászólás Aktív témák
-
ferceg
csendes tag
Epp most jatszom ujra az elso reszt
Kb. 4-5 evente eloveszem. A grafika mai szemmel mar azert eleg funkcionalis,
de a jatek meg mindig boven le tud kotni. -
törölt tag
Egy laza utalás Icarus-ra...
-
Fortissimus
őstag
remelem egy gameplay-es vidi is jon nemsoka, bar ez is utos
[ Szerkesztve ]
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
Morden24
nagyúr
Én azért még bizakodó vagyok.
Egyébként tőlem kihajíthatják az rpg-elemeket, meg mindent; két dolog legyen: sok párbeszéd és jól előadott, remek és hosszú történet.
Ha ez a kettő megvan, tőlem ugrálós platformjátékot is csinálhatnak belőle, nem érdekelSectumsempra - For Enemies
-
boeing
őstag
Hát ez nem lesz kökemény Deus Ex vonal az biztos.
-
drachos
tag
Én is nagyon szeretném, ha olyan lenne, mint az egy Emlékszem, a demóját minimum 5x végigvittem, mire beszereztem a teljeset.
A második részt egyszer láttam, hogy ismerősöm játszik vele, meg olvastam róla, na azt sosem próbáltam ki. Nem fogott meg.
De minden játék a leegyszerűsítés, mindenféle gondolkodás elkerülendő játékmenet felé halad, de miért??? Persze, ilyen is kell, sőt, sokszor ilyen játékokhoz van kedvem, no de azért hiányoznak biza a régi játékok. -
Wolverine
félisten
-
Rayyy
senior tag
Akarok ilyen szemimplantot... persze ókli napszemcsivel
Minden a legnagyobb render!
-
h-yle
addikt
-
HaaS
addikt
-
Sicilian
addikt
Gondoltam
nothing is true everything is permitted..
-
nobela
senior tag
"Remélhetőleg karakterfejlődésileg inkább az 1-re fog hasonlítani"
Na ja, a 2-re elég nehéz lenne.
Lévén, hogy abban lényegében nem is voltAmúgy figyelve az RPG trendeket, sajnos nagyon rossz előérzetem van.
xDuoo MT-604 csöves hibrid fejhallgató erősítő 1 év garanciával eladó: 49.900.-
-
félisten
Mégse DNF.
Sebaj, nagyon pofásnak ígérkezik, ilyenkor sajnálom, hogy kihagytam az eddigi részeket.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Morden24
nagyúr
A Mass Effect-irányvonal (a történetre való odafigyelés és a sok párbeszéd miatt) éppenséggel nem rossz, viszont remélem, hogy a játék továbbra is lehetőséget fog adni arra, hogy ha akarok lopódzva, vagy akár nulla halálos áldozattal teljesítsem a pályákat, és ennek megfelelően a nyílt fegyveres rambóharc pofátlanul nehéz lesz.
Persze ez csak egy aspektusa a dolgoknak. Remélhetőleg karakterfejlődésileg inkább az 1-re fog hasonlítani; ja igen, és játékhosszban is
Sectumsempra - For Enemies
-
Morden24
nagyúr
Azért remélem nem csinálnak ilyen mátrixos-avps ráugrunk ötven métterről a gengszterre szutykot
Amúgy a videó nagyon hangulatos, csak el ne felejtse a EIDOS, hogy mi a lényege a Deus Ex-sorozatnak. Segítek: nem a primkó lövöldözés.
Sectumsempra - For Enemies
-
Ryuu
tag
Szóval ez lenne a meglepetés. Videóra számítottam és az is lett. Örülök hogy folytatják a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Mobil flották
- Starfield
- Durrogtass
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest