Új hozzászólás Aktív témák
-
Shepard
tag
válasz BoneDragon #39 üzenetére
Ezt mondjuk aláírom, sok pofátlanság történt az utóbbi időben és egyik-másik kiadó / fejlesztő a mai napig félkész dolgot ad ki a kezei közül. Kojima csak nem játssza ezt meg egy saját induló címmel...
-
Sirandrish
legenda
válasz TESCO-Zsömle #48 üzenetére
Ezen a vonalon maradva a Blizzardnak sosem kellett volna kiadnia a Hearthstone-t, vagy az Overwatchot.
Nah de mindegy.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Sirandrish #35 üzenetére
De igen, mert aki valamiben jó, aki megteheti, hogy azt csinálja, amiben jó, az nem fogja megtagadni önmagát és elmenni eszkábálni egy számára teljesen idegen zsánert.
CDPR-től például vakon tudtuk, hogy a CP2077 egy történet alapú akció-szerepjáték lesz, mert abban jók. FromSoftware-től pedig vakon tudjuk, hogy SoulsLike/kaszabolás lesz, mert ők meg azt csinálnak. Pont.
Egy olimpiai gátfutótól sem vârod, hogy hirtelen focizni fog, pedig az is sport...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
kwzatz
őstag
válasz Sirandrish #46 üzenetére
Az mondjuk valóban érthetetlen.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Sirandrish
legenda
"Annyi is elég lehet, hogy az egyik kedvenc játékának (Witcher 3) készítője most sci-fi game-et csinál,"
Mondhatta volna ezt is, de ő inkább felháborodott
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz #04430080 #43 üzenetére
Ha már PC-re is jön, akkor csak arra veszem. Nem tudom mennyire hegyezik ki a cuccot, de félő hogy PS-en gond lehet az FPS-el..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kwzatz
őstag
válasz Sirandrish #41 üzenetére
Az azért más, mármint várni valamit vagy előrendelni. Annyi is elég lehet, hogy az egyik kedvenc játékának (Witcher 3) készítője most sci-fi game-et csinál, ha érdekli a műfaj, már kíváncsivá teheti őt anélkül is, hogy mást tudna róla. Gondolom ez azért nem úgy néz ki, hogy egész nap ül otthon és várja. Nem tudnám egyébként megmondani, hogy mióta lehet tudni, de az is elég régi infó szerintem, hogy open world rpg/shooter lesz. Én is elég régóta vagyok rá kíváncsi, de úgy igazán várni kb. a tavaly augusztusi gameplay videó óta várom.
-
törölt tag
válasz Sirandrish #42 üzenetére
Bízzunk benne. Mondjuk én nem fogom PC -re megvenni, hanem PS -re.
-
Sirandrish
legenda
válasz #04430080 #38 üzenetére
Reméljük tényleg fasza lesz, és hogy tényleg jön PC-re
-
Sirandrish
legenda
Persze hogy túloztam, honnan is tudnám hányan rendelték elő. Nekem viszont volt egy ismerősöm, aki konkrétan egy időre negharagudott, mert meg mertem kérdezni hogy miért várja ennyire. Ez még bőven mindenféle infó előtt volt. Még megsértődött hogy miért ne várhatná. Mondtam neki hogy tőlem várhatja, csak mondja már el miért, hátha várhatjuk együtt
-
kwzatz
őstag
válasz Sirandrish #27 üzenetére
"Olyan mint a Cyberpunk. Arról is mikor csak annyit lehetett tudni hogy egy játék lesz ami valaha megjelenik, meg volt egy promo kép a neonvilágításos kocsiról, már 3M ember előrendelte, és a torkodnak ugrottak ha meg merted kérdezni hogy amúgy ez mi?"
Még soha nem rendeltem elő semmit, de ez azért akkora ferdítés, mint a ház. Előrendelni az idei E3 óta lehet, közel 1 órás játékmenet videó (pedig ez mondjuk nem túl gyakori, főleg ennyivel a megjelenés előtt) plusz rengeteg infó a játékról meg már tavaly augusztusban is volt és az összes kérdésedre, sőt még többre is megvolt a válasz.
-
törölt tag
válasz Sirandrish #35 üzenetére
Értem, de amennyit láttunk belőle, már elég bíztató.
-
Shepard
tag
válasz BoneDragon #28 üzenetére
Azért annál már jóval többet lehet vélni, tudni, összerakni a játékról fejben, mint hogy pampers-ért rohangászol a nyílt terepen.. Lásd az eddigi bemutatókat és Kojima megjegyzéseit.
-
Sirandrish
legenda
PS nekem ugyan van, de még én is inkább PC-re venném meg, ha egyidőbe jönne a konzolos verzióval. Persze előbb azért megvárok pár értékelést róla
-
Sirandrish
legenda
válasz #04430080 #34 üzenetére
Erről írtam fentebb... Az nem jelent semmit...csinálhatna autós játékot is. Nyilván nem fog, de érted.
-
törölt tag
válasz Sirandrish #33 üzenetére
Ne úgy nézd, hogy Death Stranding, hanem úgy, hogy Kojima játék.
-
Sirandrish
legenda
-
Silεncε
őstag
válasz Sirandrish #31 üzenetére
Viszont gondolom (az aláírásodból kiindulva) egy új Zeldánál te is így érzel. Kb az sok embernek most a DS is.
Kojima az MGS-el már alkotott egy maradandót, ezért hisznek benne sokan. Nyilván ez nem jelenti azt automatikusan, hogy a DS jó lesz, de a hype úgy néz ki, mégis működik. Aztán meglátjuk, mi lesz a vége, kíváncsian várom én is a novembert, remélem tényleg jön PC-re, PS-t nem akarok csak emiatt venni.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz TESCO-Zsömle #30 üzenetére
Azért nem kezd el a nyálam csorogni, mert a kedvenc fejlesztőm és/vagy kiadóm bejelent valamit. Azért látnom kell hogy miről van szó. Az addig rendben van hogy teszem azt biztosan minőséget tesz le az asztalra, de attól még nem biztos hogy tetszik nekem.
Az nyilván más ha mondjuk egy sorozat következő darabját jelentik be.
Imádom a Blizzardot, a Nintendot, de a Sonyt is...de stratégiai játékot akkor sem vennék ha ők hárman összeállnának, és úgy csinálnának egyet. Még akkor sem ha a világ legjobb játéka lenne...nem az én stilusom...teljesen mindegy ki csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
Ha valaki valamit nagyon jól csinál, és ezt képes huzamosabb időn keresztül újra és újra megismételni, akkor a teljesítménye elkezd összekapcsolódni a nevével. Ezt hívják márkának (Brand). A CDPR vagy Kojima neve is ilyen, de említhetnénk a From Software- t is.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Sirandrish
legenda
válasz BoneDragon #28 üzenetére
Az rendben, de erről azt sem lehetett tudni hogy eszik majd vagy isszák.
Ennyit erről is tudni azért...Kojima, MGS, KojimaA létra meg..há...legjobb
-
BoneDragon
veterán
Ott a Witcher és a témaválasztás miatt hisznek benne, ami érthető is.
Itt viszont mit lehet tudni? Van egy baba amit szállitani kell egy üres játékmezőn és néha használni a létrát...
Múltkor mutatták azt a létrát, a zinternet szétrobbant akkora sikere lett. Brutál lehet az a létra. -
Sirandrish
legenda
válasz BoneDragon #26 üzenetére
Olyan mint a Cyberpunk. Arról is mikor csak annyit lehetett tudni hogy egy játék lesz ami valaha megjelenik, meg volt egy promo kép a neonvilágításos kocsiról, már 3M ember előrendelte, és a torkodnak ugrottak ha meg merted kérdezni hogy amúgy ez mi?
Hogyhogymi?? CD Project!!! Jó-jó, azt értem, de ez a játék milyen lesz? CD PROJECT!! VIlágos, de autós, kaland, FPS, TPS, vagy mi lesz? CD PRODZSEKT!!!44!!
Itt feladtam
-
BoneDragon
veterán
Látom nem biznak annyira a sikerben... Mindenki elvan szálva ettől a játéktól, pedig még konkrétan semmitse mutattak. Lesz itt pofára esés szerintem.
-
soundsonic
aktív tag
Stadia-ra is meg fog jelenni, csak úgy érdekességképp..
-
VikMorroHun
őstag
válasz TESCO-Zsömle #22 üzenetére
Végül is, ha sok millió dollárért ezt is megveszik, akkor a PC-seknek csak jót tesznek, mert nekik már nem kell érte fizetni...
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
Wesder
félisten
válasz TESCO-Zsömle #19 üzenetére
Az Epic megvette ugye PC-re.
A QD-nél meg mondtàk hogy minnél több platformra elakarjàk készíteni, csak hàt ugye ahoz meg pénz kell mert senki sem dolgozik ingyen.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz TESCO-Zsömle #17 üzenetére
Azért volt a ménincssteamenköcsögepic is.
Értelmes ember ilyenen nem hàborog, hanem jàtszik.
Kivàncsi leszek MS mikor kéri meg a QD-et hogy oda is portoljàk a trio-t. Gondolom soha... Vannak olyan retardok.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
GodGamer5
addikt
válasz TESCO-Zsömle #14 üzenetére
Igen ez elég valószínú, hogy így lesz.
Mondjuk a Last of Us 2, meg a MediEvil remaster miatt nem úszom meg az újabb ps vásárlást...[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Wesder
félisten
válasz TESCO-Zsömle #14 üzenetére
Az benne van a pakliban, de abbòl nagy balhé lesz megint.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Epic Game Store...
Szerintem.
Utóbbi időben nyitogatták a tárcát PS-exkluzív címek felé, ez meg aztán húzócím, ha 0day elérhető lesz ide is.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
rottenbull
senior tag
válasz Sirandrish #12 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
válasz rottenbull #11 üzenetére
Szigorúan 300é
-
rottenbull
senior tag
válasz Sirandrish #6 üzenetére
Esetleg game pass
-
sp8787
addikt
Vicces cca 1 hete meg az volt a "hir" ,hogy lehet PS-re se lesz kesz idoben.
-
Sirandrish
legenda
Monthly Bundleba pont jó lesz
-
hombre[EU]
veterán
Nagyot néznék,ha a Sony pont Kojimával nyitna a PC felé inkább egy (guerilla?) multishooterre tippelnék ami ps-pc crossplay...
Vagy bekeményít a Google? Stadia x Playstation
Nem hülyeség több lábon állni a streamingnél, lutri az egész, nem tudhatod a végén (5-10év múlva) ki lesz a befutó[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
myckey
veterán
Lehet, más eszközre érkezik.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Televan74
nagyúr
Jó lenne PC -n is.Kíváncsi lennék rá,de nem annyira hogy ezért konzolt vegyek.
Mindenbe beleugatok!!!
-
lofagi
addikt
Instant buy lesz, ha megjelenik PC-re!
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- További aktív témák...
- Nintendo Wii - Minden kütyüvel - Játékokkal - FIX ÁR
- Nintendo Switch! Ajándék játékokkal kiegészítőkkel.
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest