Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Volt róla hír de azóta jött az ujabb info hogy mégsem lesz
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
balcsy
aktív tag
Milyen erőmű fog kelleni ennek ?
Nem én írom a szabályokat, csak kitalálom.
-
Sirandrish
legenda
én az Animet ugyan még nem láttam de játék nekem nagyon tettszett...ráadásul az Animere sem hallottam még sok rosszatt
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Morden24
nagyúr
válasz Sirandrish #12 üzenetére
Valszeg először behúzom a Downfall animét, és ha az bejön, akkor jön utána a játék is
Sectumsempra - For Enemies
-
Sirandrish
legenda
Hát tényleg szerezd be mert nagyon zsír gamma
Rebell a másik lehetőség hogy olyan lesz mint a GTA4..aztis később kaptuk meg és azis kibővitett verzió volt..+100galamb
Ebben mondjuk elem lesz galamb helyett[ Szerkesztve ]
-
Janika!2
aktív tag
Hát reméljük a legjobbakat!
-
Morden24
nagyúr
Na, mire kijön a kettő, lehet beszerzem az elsőt
Most néztem mondjuk, 4K-ért nem veszélyes. Sajna nem látok olyat, ahol együtt lenne a Downfall animéval, pedig azt úgy tudnám értékelni...
Sectumsempra - For Enemies
-
Rebell
senior tag
válasz Sirandrish #5 üzenetére
Szeretem ezt a hozzállást,
kicsit később kapunk belőle, de már nem kell majd hozzá letölteni DLC-t. Remélem -
Sirandrish
legenda
válasz bishoplogan #6 üzenetére
Az a baj hogy én Nintendo párti vagyok tehát ha jelenleg az én kicsi GC-met lecserélném akkor is egy WII-re
Tudod a Box/PS3-hoz már HDTV passzolna..de annyit meg nem költök játékos célokra
Jó nekem ez a kis slimfit Samsung
Persze ha elkap a gépszíj mint anno (mikor ugy cserélgettem a konzoljaimat mint más az alsógatyát) akkor még akármi lehetEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
bishoplogan
senior tag
válasz Sirandrish #2 üzenetére
Vegyél konzolt.
lesz pc-s verzió később (sztem), csak ijesztik az embereket, hogy szerezzenek be min. egy x360-at
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Hát ha más nem fél-egy év késéssel...de nem nagyon hiszek benne...
De legyen igazad
szerk: mondjuk ha esetleg tényleg a későbbiekben akarják kiadni PC-re akkor előfordulhat hogy egy kibővitett verziót kapunk....háá..álmodik a nyomor mi?[ Szerkesztve ]
-
Rebell
senior tag
válasz Sirandrish #2 üzenetére
A remény hal meg utoljára.
Talán összeszedik magukat a srácok és kiadnak 1 Pc Versiont is. -
Sirandrish
legenda
és még csak PC verzió sem lesz ...ajjaj..
-
mad1
veterán
Jaa meg 1 ev?
Ne szemetelj ! = Steam
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest