Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Egon
nagyúr
Nagy hülyét kapok a "vevőktől". Árulok pár cuccot, privátban érdeklődnek, az alábbiak szerint:
1. Az első versenyző egy fícsör után érdeklődik, hogy tudja-e az adott hardver. Nem vagyok lexikon, a termék adatlapján nyilván megtalálható, ezt udvariasan megírom neki. Fél nap múlva, mikor volt időm, kigugliztam neki, hogy igen, tudja az adott funkciót a hardver. Azóta természetesen nincs visszajelzés.
2. Második versenyző érdeklődik, hogy hol lehetne átvenni a cuccost, illetve hova tudom elhozni. Csak másnap volt érkezésem válaszolni, addigra számára okafogyottá vált (de ezt legalább megírta).
3. A harmadik érdeklődő két és fél órán belül kétszer is érdeklődik az átvételi lehetőségről. A második üzenetétől számított 5 percen belül választ kap, azóta semmi reakció (mindez két hete volt).
4. A negyedik szintén megkérdezi, hogy hol vehetné át, majd elkéri a telószámom azzal, hogy másnap felhív (ez egy hete volt, persze nem hívott).
5. Az ötödik hosszasan érdeklődik, alkudozik hogy vigyem el neki messzire, majd szintén elkéri a telefonszámom, ezek után másnap közli, hogy talált jobbat.
6. A hatodik tegnap írja, hogy érdekelné a cucc. Írtam, hogy még megvan. Azóta semmi, pedig többször is belépett.
7. A hetedik ma kérdezte, hogy hol lehetne átvenni. Válaszoltam. Azóta belépett, de nem reagált (mondjuk csak 1-2 óra telt el, tehát még akár lehet is belőle valami).Konklúzió: ezek után nem csodálkozom, ha pár eladó bunkónak tűnik: sokan rászolgáltak...
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
koby11h
őstag
Hirdetek gyermek ugráló labdát, 1000 Ft.
Az első három érdeklődő azt kérte, hogy üljek rá és küldjek fotót, hogy elbír-e egy felnőtt embert...
A negyedik eljött és megvett egy másikat, ami 1500 Ft, de nem tudta, hogy ilyenem is van - nekem egymás mellett van mindig a két egyszerre feladott hirdetés...
Az ötödik eljött és megvett egy villanymotort!, mert meglátta.
De az a nyamvadt labda még mindig itt van mellettem.Szóval most senkinek nincs pénze, mindenki vár. Attól még megtetszenek Nekik dolgok, írnak is, de fizető vevő alig van...
Hirdess iphone-t, azt el fogják vinni
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
addikt
válasz koby11h #94511 üzenetére
Hirdetek egy gépet, láthatta a képeket.
Erre megbeszéltük, helyben van, jönne, mondom semmi gond, hívjon 15 perccel előtte legalább mert nem vagyok otthon.
Megbeszéltük, hazamegyek.
Jön, erre meglátja a házat, és kezdi hogy garzon, kicsi az asztal, nem fér el, nem jött át így képen hogy ez ekkora batár... (még jó hogy link is van a hirdetésben a házhoz... ahol a Méretek (W x H x D mm) 215 x 466 X 520)...
Jó, nem egy kicsi ház, de azért látni rajta hogy nem normál ház. -
Zolás
addikt
Küldenél fotót, ahogy ráülsz, hogy elbír-e? Fontos lenne ha a választ a telefonszámoddal együtt adnád meg, és természetesen ha megveszem, a posta az árban! Esetleg egy extra villanymotort elfogadok, de csak grátisz!
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Még új lehetsz itt Ezek az alapok, amin senki nem lepődik meg. Azon sem, ha elviszed valahova, és nincs ott senki. Azon sem, ha utánvéttel küldöd, és nem veszi át
" A negyedik szintén megkérdezi, hogy hol vehetné át, majd elkéri a telószámom azzal, hogy másnap felhív (ez egy hete volt, persze nem hívott)."
Valószínűleg abban sem lett volna köszönet, ha hívMutogatni való hater díszpinty
-
Egon
nagyúr
Ezek szerint eddig szerencsém volt.
Majdnem egy komplett konfigot hirdettem, darabokban. A monitort tök gyorsan elvitték, teljesen korrekt volt a vevő (ram dettó). A cpu kicsit macerásabb volt, de sikerült azt is, ott is korrekt vevővel volt dolgom.
Még maradt a táp, az alaplap, meg a hangkártya (és két vinyó, amiről eddig lusta voltam HD Sentinel képet csinálni, így még nem hirdetem).[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
-
KROK640
nagyúr
Ez ismerős. Sokáig hirdettem egy pianinot. Eljöttek többen, volt aki az ár 1/10-ért akarta elvinni, és volt aki megmondta, hogy tüzifa lesz belőle ha megkapja (ilyet nem csinálunk egy 100+ éves hangszerrel ami korához képest kiválló állapotban van, elzavartam, hogy mégsem eladó). Sokan jöttek el megnézni, és volt aki elvitte a fali ingaórát, holott a pianinoért jött, volt aki régi könyveket vett (ő is a pianinóért jött), volt aki számítógép alkatrészt vitt (ő is a pianinóért jött), és volt aki tűzhelyet akarta elvinni (ő is a pianinóért jött, a tűzhelyem pedig egy 73 éves antik darab, amit boldog boldogtalan megakar venni, szóval veszek egy újat aztán felteszem csilliókért). jah és az okosórámat is egy olyan vette meg aki a pianinóért jött.
A pianino még mindig megvan.Furát művelt még a HD3870X2-esem : Megvettem, majd eladtam drágábban egy év múlva (akkor még ez teljesen elképzelhetetlen volt, hogy egy 1 éves hardvert drágábban adj el mint amennyiért vetted). Visszajött ingyen. Eladtam megint (ismét drágábban), visszajött ismét ingyen. Aztán eladtam megint, és sajnos nem jött már vissza pedig kezdett egész jó pénzkereseti lehetőség lenni, hogy CCA félévente eladom...
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
"Még új lehetsz itt " - 21 éve regisztrált csak tényleg, tiszta újonc ...
#94512 tope : A gamerkének tetszetős háza van, és az is tetszik benne, hogy az 512-es SSD (legalább nem 120-as mint sok gépben) mellett még két HDD 320+750GB is van benne. Egyik sem túl nagy, de indulásnak a 3 drive együtt szépen megteszi
-
törölt tag
válasz KROK640 #94520 üzenetére
Ez az üzleti modell érdekelne engem is, hogyan kell azt csinálni, hogy eladok valamit, ami aztán visszajön ingyen hozzám? Kutya, macska, postagalamb esetében még érteném is. Sőt, biztos vagyok benne, ha anyósomat adnám el, őt is visszahoznák, ráadásul ebben az esetben még ők fizetnének azért, ha visszaveszem, na de hardver esetében ez hogyan lehetséges?
-
Nekem ez a visszajövő hardver odaadással volt Azaz van. A 90-es évekbeli K6-os (igazából 286-ként kezdte) gépem egyes darabjai többeknél jártak, és még mindig megvan
A "te új vagy itt?" meg egy ismert kifejezés arra, hogy valaki rácsodálkozik gyakori dolgokra
@Scorp2011 : Anyós felhasználása zsarolásra? "Fizess .....Ft, különben odaköltözik!"
Mutogatni való hater díszpinty
-
szebe
addikt
Nekünk is van pianínónk...a hetediken.
Hogy hogy került ide, és hogy hogy fog elkerülni innen, az egy nagyon jó kérdés.Sajnos annyira nincs jó állapotban (hangolás, meg pár billentyű helyrehozása biztosan kéne), hogy kapkodjanak érte. Gondolkoztam rajta, hogy kitolom a lift előtti térbe, aztán aki a szállítást megoldja, az viheti, de előbb valami hozzáértőbb köröket kéne megtalálnom vele.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
válasz Trailblazer #94526 üzenetére
Vagyis valakinek a fejére
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
-
KROK640
nagyúr
Egy hangolás már nekem is kellene (de nincs értelme, mert szállítás után úgyis kell). Meg hát az enyém is 100+ éves, túlélt két világháborút, és a '80-as években lett vele foglalkozva utoljára komolyabban, azóta korának megfelelő állapotban (mármint a '80-as évek óta)
A tiéd páncéltőkés vagy fatőkés? 2 vagy 3 pedálos? Márka? Körülbelüli évjárat?
Hol lenne az a lift előtti előtér?
MO-n ezekre nincs kereslet amúgy, mindenki a pár éves verseny állapotút keresi... Ez esetemben azt jelenti, hogy nagyjából 8 kilót kéne beletoljak, hogy érjen 9 kilót. *Az a baj, hogy olyan ez mintha konzumer földön kínálnék eladásra egy korának megfelelően patinás de használt állapotú 1964-es Chevrolet Impalat / 1972-es Corvette C3-at, szemben mondjuk az új Teslával, vagy Audi A6-al... Sőt, bár történelmileg van ekkora értéke, gyakorlatban még ennyire sem kapják fel rá a fejüket
Igazán még nekem sem sikerült megtalálni a célközönséget (aki legalább ezt az egyet megvenné)* Mondjuk még mindig jobb mint a 2007-ben vala 1949-es Cadillac, amibe 6 millát ellett volna beletoljak, hogy érjen 5,5-6 M-et eladáskor ...
-
KROK640
nagyúr
Azta ku... Ukrajna pianinó ami nem fér be a liftbe ... XD és még ocsmány is. 89-ért? Ok, megnyugodtam, akkor az enyém sokkal többet ér.
Bár nézve a gyönyörű Ónémetet pl (már-már merevedek) azt mondom, hogy azért még van feljebb az enyémnél...
Az enyém leginkább az Ekströms-höz hasonlít, de aki kicsit is ért a pianínókhoz, az tudja, hogy szállítás közben úgyis lehangolódnak, tehát az a 25-50 ezres felhangolás gyakorlatilag nem játszhat az árban.Mindezek alapján az enyémet, olyan 350-re lövöm be, úgy, hogy 250-ig alkuképes. Érdekes adalék, hogy 1992-ben 275 ezerért lett vásárolva, vagyis, igazából ha azt nézem, nem volt egy jó befektetés. (hiszen ha tartja az árát, ma nagyjából 3Millió ft-ot kellene érjen)
-
válasz KROK640 #94534 üzenetére
"korának megfelelően patinás de használt állapotú 1964-es Chevrolet Impalat / 1972-es Corvette C3-at, "
Amik amúgy mocsok sokat érnek most is, mert elszállt a veteránok ára, attól függetlenül, hogy a Tesla is sokba kerülJófogás user tegnap : "Érdekelne a cucc, 23232333" (A számok a telefonszáma.)
Biztos felhívlak, tahókám...[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
szebe
addikt
válasz KROK640 #94534 üzenetére
Annyit látok, hogy 2 pedálos, a többihez ki kéne ásni a lomok alól. Fehérváron van
Nagyszülőké volt a lakás, fater volt fiatalon zongorás, szóval kb a ház megépülése óta itt lehet (cca 50 év).
A varrógépeket (lábbalhajtós singer, meg egy 4(?) orsós román interlock) is nehezen sikerült értő kezekbe továbbadni, ez se lesz egyszerű mutatvány."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Chaser
legenda
rx 480 8gb strix 60e
és nem 2 értékeléses tag próbálja eladni_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
-
-
99%, hogy siman at fognak allni masra. Van valasztek boven, eleg sok chain van, ami PoW, nem PoS, ugyhogy lehet tovabb zabaltatni az aramot.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
cof
veterán
válasz dvdbackuper #94545 üzenetére
Nyilván hozzájárultak. Ott ahol van egy hangárban 30000 db VGA az ugyanannyi háztartásban hiányként jelentkezik.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Felhívott (megírtam neki még tegnap a számom)
Mondja hogy nem működik a Jófogás üzenetküldése neki, ezért inkább telefon. OK... Mondom kéne pár adat a postázáshoz, dobja el e-mailben, mert az egyszerűbb. Mondom a címem, izé@freemail.hu
Betűzi a usernevet a címből, 2x rontotta el. "És ugye Gmail?"
Mondom Freemail. "Ja, Gmail!"
.... .... Harmadikra felfogta.Mutogatni való hater díszpinty
-
cof
veterán
Van persze, szemetek. De ha még az áramköltséget sem termeli ki akkor jobban megéri direktben coint venni. Most úgy gondolom ugyanolyan holt időszak következik mint 2013-ban amikor kijöttek a Litecoin ASIC gépek, és VGA-val már nem volt profitos.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
Új hozzászólás Aktív témák
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest