Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Te kérdezted, hogy hogyan juthatott eszükbe épp a Switchre kidobni a játékot - én meg próbáltam válaszolni, hogy a kiadó mire gondolhatott, amikor a Switch verzió kiadása mellett döntött. Megsüvegelendő egyébként.
Amúgy meg nem igaz, hogy le van butítva, mert megkapja ugyanazokat a modern funkciókat, mint a többi kiadás: "Crytek says that the following technological improvements are coming to Crysis Remastered on Switch: “high quality textures, global lighting (SWOGI), vegetation deflection, optimized dynamic light settings, dynamic resolution, gyroscopic targeting, motion blur, flowering ( light and sun rays) “ gamesradar
RTX-et nyilván nem kap, de őszintén szólva a PC gamerek nagy része sem tud RTX-et kapcsolni, magamat is beleértve, szóval a kutyát nem érdekli kb., én is anélkül játszottam az első rész felújítását is és nem hiányoltam a ray tracinget.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Chapel
addikt
Egészen pontos az utolsó bekezdés melyik része nem ment át?
Oké, csak olyan egy látvány orientált lebutítva, mintha i3-on szeretnék RTX-et megmutatni.
A lényeg elveszik, de ok, elfogadom. De az érvem fent tartom ezzel együtt a kettő nem zárja ki egymást.Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
addikt
Azt kell megértened, hogy vannak ezen a földön fiatal gamerek, akiknek csak egyetlen konzoljuk van és az lehet akár a Nintendo Switch is. Most már én is könnyen vagyok, mert megengedhetem magamnak, hogy legyen többféle hardverem, de gyerekként kaptam egy PC-t és az volt mindenre. Volt, aki éppenséggel egy Playstation konzolt kapott, volt aki Xboxot ill. Wii U-t és azzal be kellett érnie gyerekként, kész.
Egyébként én abszolút nem bánom hogy megjelenik Nintendo Switchre is, mert nem csak a felbontás számít még egy ilyen játéknál sem, hanem még mindig az teljes játékélményért játszom.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Chapel
addikt
Csak egy kérés. Egy kifejezetten látvány orientált játékot - oké jó a gameplay - , de akkor is ha kimondod Crysis akkor jogosan a látvány jut eszünkbe első sorban amit korát megelőzte.
Pl. a .3. rész látványát a mai 8k-s RTX-es cuccok sem ugorják meg sokszor...víz fizika? stb.
Szóval röviden: ennek cél közönség ennyire egy switch?
Semmi negatívum, csak nekem mint pc-snek ez nem tudom, fura.
Mindenki játszon azon amin akar, amit örömet okoz, nekem bár sosem volt de mindet próábltam, semmi gondom ha valaki ezt vagy azt szereti. Nekem spec munkához is kell és pl. PS vagy Lightroom vagy Premier nem megy konzolon.Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- Nintendo Wii - Minden kütyüvel - Játékokkal - FIX ÁR
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest