Új hozzászólás Aktív témák
-
ViTaZi
aktív tag
A videót nézve eszembe sem jutott L4D pedig meg is van. A plakátról ugrott be.
senki sem a játék menetéről beszélt, hanem az emberekről. egyébként lehet a kerettörténet más, de le merem fogadni látatlanban is, hogy a játékmenet is szinte teljesen ugyan olyan.
Akkor ne fogadj, mert k*rva nagyot buksz Viccet félre téve, ott is zombit kell ölni meg itt is, de teljesen más, mondhatni ég és föld a két játék!
L4D egyáltalán nem ijesztő és inkább feladatközpontú, kicsit olyan lightos zombiölös gamma. Ellentétben a cod-ban aprítani kell sok k*cs*g zombit, és igenis tud félelmetes lenni. Meg vannak benne tényleg jó és ügyesen kitalált dolgok (pl. fegyverek, szereplők, pályák sokkal egyediebbek mint L4D-be.)
braner00 kerüljétek!
-
félisten
válasz LackoMester #46 üzenetére
A COD5 korábban volt mint a L4D.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
bunfi
őstag
-
LackoMester
addikt
Ez a Treyarch és Activision féle Left4Dead Copy, szánalmas.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
fasirTTT
őstag
istenem 30 kommenten át erről a copy-ról beszéltek xD szánalmas...
vannak 1forma játékok és kész kihalt a fantázia az emberekből. nincs mi újat kitalálni -
olbaidhun
őstag
Ma már minden a copy-król szól. Elég szomorú. Régen a játékiparban naponta kaptunk meglepetéseket és a forradalmi 16bit-es korszak még hozott előrelépést a grafika mellett is. Ma már hiába vannak az elképesztő hardverek, nincs csak pár tucat igazi fejlesztő.
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
Doki16
addikt
válasz Blindmouse #41 üzenetére
Most akkor én meg mondjam, hogy egy hónappal előtte volt CoD 5 béta. Ne a cod fanatikusságra alapozz már. Megvan mind2két játék. BC2-vel is játszom meg ezer mással. Nem a codot védem én csak tényeket közlök.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
D.Orion
veterán
Menjetek el paintball-ozni baszki azt rendezzétek le ott. Egyik csapat CoD fan másik L4D fan. Én meg leszek a bíró, úgy is szeretem mind a kettőt.
[ Szerkesztve ]
-
elithun
őstag
Túl sokat L4D-eztem. Ha meglátok négy karaktert, és zombiölés a téma, akkor nekem máris a L4D ugrik be.
Egyébként biztos jó lehet, vicces ez az oldschool filmes téma is Talán jobban érdekel, mint maga a CoD7 SingePlayer része. A MultiPlayer-nél pedig biztosan.
[ Szerkesztve ]
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
bunfi
őstag
Miért nem érted meg, hogy az egésznek (kooperatív, négy játékos zombihentelés) mocskosul L4D szaga van. A játékmenet meg agyatlan zombihentelés a "világösszesfegyvere" enciklopédiából szemezgetett fegyvercsodákkal? És juteszembe játszottam a WaW zombis részével, mielőtt megkérdeznéd. Az meg hogy a BO teljesen más, hát kacagnom kell
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
Doki16
addikt
Akkor mégis mi máshoz hasonlították őket? És igencsak eltér a játékmenet. Ha nem játszottál vele még egyáltalán nem tudom miért írogatsz ide.
Nem tudom minek kell fennakadni a karaktereken. A játékmenet a lényeg nem az hogy milyen hülye skinek vannak a karakteren, amit úgyse látsz. Miért értitek már meg, hogy az egyik kitalált szereplőkkel van, a másik meg régi horrorokból vesz ki színészeket.
-
Ősember
őstag
akkor mégis mit értesz copy alatt, ha nem azt, amikor szinte ugyan azokat a karaktereket vonultatja fel két különböző játék? senki sem a játék menetéről beszélt, hanem az emberekről. egyébként lehet a kerettörténet más, de le merem fogadni látatlanban is, hogy a játékmenet is szinte teljesen ugyan olyan.
az utóbbi példáddal meg csak nevetségessé vált ez az egész. tényleg nem látsz ki a hülyeség mögül. itt nem csak pusztán három férfi és egy nő van, nem itt áll meg a hasonlóság.
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
- = Zk = -
félisten
Sarah Michelle Gellar?...hmm. nyammi
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
bunfi
őstag
Légy oly kedves ne keverd bele a Borderlands-et. A Call ol Duty csak mostanában kezd a kooperatívra építeni, a másik két játéknak pedig ez a célja. A Borderlands és a L4D is a barátokkal való kiscsoportos (max. 4 fő) épít. A zombis témában pedig bár nem a Valve-osok tették le az alapokat, de az L4D volt az első komoly sikereket elérő, kazuárok számára is emészthető játék. Az pedig, hogy a Cod másol egyáltalán nem újdonság. Zászlófoglalós multi -> Battlefield, Gun Game -> CS. Sőt igazából mondhatnánk, hogy az első Medal of Honor játékot másolja, mivel a MoH licensze az EA-nél marad, miután menesztették az Infinity Ward néven híressé vált csapatot.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
Doki16
addikt
Elég egyszerű a dolog ne mond és nem kell bocsánatot kérni. Közel nem vagyok codbuzi, csak nem kéne azt mondani hogy copy, mert négy egyforma karakter van benne. Én meg különben a játékról beszéltem nem az emberekről.
De akkor ennyi erővel a Borderlands is L4D copy, mert ott is négyen vannak, zombikat (is) gyilkolnak és 3 férfi meg egy jó csaj van.
-
Tibi86
aktív tag
Szerintem is egyértelmű a karakterek hasonlósága... ami nem feltétlenül baj.
[ Szerkesztve ]
-
pcsabat
őstag
Sztem a cod zombie mód sokkal jobb mint a left4dead. Nem vagyok nagy cod-os, az alapjátékokat is csak a zombie mód miatt vittem végig, sztem sokkal jobb ez a mód mint maga az alap sztori
-
félisten
Nos... én közelítem a 150 órát a két L4D-résszel, de nem érzem, hogy ez olyan durva nyúlás lenne. Miből van több a piacon? II.vh-s / irakiháborús FPS-ből, vagy zombiirtós coop-mókából?
A színészek szerepeltetése pedig eszement jó ötlet (Sarah M. G. lekungfuzza a zombikat, OMFG), de ettől még nem fogom megvenni a játékot.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Dilikutya
félisten
Nos: leszarom. Én mint nagy zombie/horror rajongó, örömmel fogadok minden ilyesmit, ráadásul ez akkor is nagy ötlet és poén, ha csak egy szimpla Left 4 Dead másolás lenne. Egyébként rengeteg zombiölős FPS van a piacon, és modern háborús meg csak alig...
Egyébként meg szerintem az alkotók magasról tesznek erre az egészre, ez egy tisztelgés, mivel ha megfigyelitek, akad 1-2 filmes ikon benne...
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Kanczy
veterán
Vicces
Most néztem meg 3 napja a "The Walking Dead"-et, és Rooker karaktere nagyon nagy.
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Doki16
addikt
Azért mert emberekről mintázták őket? Tehát akkor a te értelmezésedben pl. a Mass Effect ugyanolyan mint a Crysis, mert mint a kettőben ember a főszereplők.
Annyiban hasonló a két játék, hogy túlélő horror, coop módban.
Szerintem ez most hagyjuk abba. Te menj játssz az L4D-vel én meg megyek CoD-al zombizni.
[ Szerkesztve ]
-
UnSkilleD
senior tag
-
Doki16
addikt
Csak annyi a közös bennük zombit kell ölni. Teljesen más a két játék végkifejlete. Az L4D mozifilmszerűen akarja eladni magát, míg az a Call of Death egy régi horrifilm remake-re akar hasonlítani. A 4 fő meg alap, mindegyik játékban ennyi is volt mindig.
-
félisten
Mennyire eredeti ötlet!
Fantasztikus!"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
po1son
addikt
Jó kis movie és hát igen, aki játszott már left4dead-el az észre veszi, hogy copy.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Ránézésre teljesen Left4Dead, a poszter alapján, csak más szereplőkkel.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Kassadin
addikt
Aki esetleg nem látta még a videót:[link]
-
Doki16
addikt
Danny Trejo, mint Machete baromi jól odaillik. A legjobb, hogy még használja is benne
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest