- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobobazsy
őstag
jónak tűnik.. ha a multi része nem a 6. rész féle sz.rság lesz akkor meg is veszem..
-
roliii
tag
A Képeken is , jó a játék grafikája, remélhetőleg a játék is ilyen jó lesz , mint a témához csatolt videóknál.
-
Grifid
aktív tag
válasz #65675776 #49 üzenetére
Nem értem minek vitatkoztok amikor félig mind a ketten badarságot nyomattok. (mint tudjuk a féligazságok a legzavaróbb hazugságok/tévedések mert van bennük némi igazság is)
Az MW2-ben is csúnyán elqúrták a fegyver kinézetét is.Aki pedig kíváncsi az igazságra annak ITT kell olvasgatnia.
-
Madn!ght
addikt
válasz YunaAngyal #63 üzenetére
Az nem gáz, ha belevisznek újítást is. A hangulata lesz úgyis a mérvadó számomra. (a MW/MW2 amiatt "nem jött át".)
-
Madn!ght
addikt
Ha a BFBC2 előnyeit (rombolhatóság, grafikai megoldások, etc...) belecsempészik a játékba, tuti megveszem.
Ja, és nekem is eddig a CoD: WaW volt a kedvencem. Azt követően a CoD2. A modern hadszíntér valahogy nem jött át.[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
válasz YunaAngyal #58 üzenetére
Talán az IWNet miatt. Az egy rossz lépés volt tőlük. Mielőtt arra térnél rá hogy a warezolás végett mondom, nem, nem az miatt, mert megvettem eredetiben az MW2-t. Hiba volt.
-
dunc
nagyúr
válasz YunaAngyal #58 üzenetére
Igaz !! A multi jó(lenne) a szerver háttérre gondoltam !!!!
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
A 2. kép kicsiben kerül fel a photobucket miatt:
Nagyítva: Felhajtva teljes képen -
Thome
veterán
Elnézést ha durva volt az első bekezdés, utólag nézve nem így kellett volna fogalmaznom. Nem szándékoztam paraszt módon írni, még ha így is sikerült.
"Egyébként milyen hátsó markolatról is van szó, amit lehagytak?"
Pontosítok: elülső markolat
Felhajtva
Felhajtva teljes képen
Lenyitva teljes képenMost már tudod mire gondoltam, és be láthatod, hogy igazam van, ugyanis a CoD-os képen levő csávó a csövet fogja, nemhogy a közelében nincs az elülső markolat (foregrip), egyáltalán nincs elülső markolat.
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
válasz #65675776 #40 üzenetére
Nyilván nem látod a kihajtható elülső markolatot a fegyveren, mert az olyan láthatatlan, hogy így magyarázod meg nekem a témát, mikor te is nagyon jól látod, hogy ugyanazt a markolatot fogja a srác, amit én is linkeltem, csak a markolat épp fel van hajtva.
Olyan meg van, hogy így kell helyesen fogni. Az hogy úgy fogja ahogy kényelmes, az az ő dolga.
Nem hátsó, elülső, elírás.
(#49) daa-raa: A fém tömb pedig arról híres, hogy nem melegedik át. a fém tömb pedig egy rail tömb, amire elülső taktikai markolatot lehet felhelyezni, vagy épp lámpát, vagy ami épp railes felfogatású.
A custom fegyverre pedig reagálok: Ami 14mm-es és + vagy - os csatlakozású (hirtelen nem tudom az AUG-on milyen menet van, és nem keresek utána, mert ebből a szempontból lényegtelen), arra rá lehet tenni. Ha pedig QD-s custom lángrejtő kerül rá, akkor azt még tovább lehet "customolni egy QD-s silencerrel.
Illetve ezt nem neked szándékozom már írni, hanem dunc-nak, erre a képre reagálva:
Ha arra a fém tömbre azt hiszed hogy az elülső lehajtható markolat, az tévedés, ugyanis a markolat hátrafele nyílik, nem pedig előre, tehát a fegyver tokozásához közelebb áll, hisz abból nyílik ki, tehát fail az állítás.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
Ajha. Q3 moci? Hm. Respekt
Remélem a játékélményre sem lesz panasz. Engem csakis a single része miatt érdekel..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Hunter2
addikt
Az MW2-vel eléggé beszopattak, ezt biztos nem veszem meg a megjelenés napján bármennyire is érdekeljen.
Arról meg hogy lesz benne dedikált szerver csak annyit hogy ezt kötve hiszem , az Activision-nak nem érdeke hogy legyen benne. -
törölt tag
jónak tűnik.. már várom bár ha megjelenik én úgyis várok pár hónapot míg 15K ról 7-8K ra megy az ára
-
törölt tag
A gyűrűs- és kisujj között tisztán látszik, hogy van egy fémtömb a csövön. Watch this. Simán oda csavarozod a csövön, ahova akarod.
Egyébként meg mi a meglepő egy custom fegyveren? Az nem zavar, hogy a lángrejtő sem a szabványos?
-
HyP3b0y
senior tag
válasz #65675776 #43 üzenetére
Teljes képernyőn nézve is csak azt látom, hogy azt fogja, még az a bizonyos stick sincs rajta a fegyveren, nem tudom te mit látsz
Mind1, nem életbevágóan fontos ez nekem, nem akarom szétoffolni a topicot, azt csinálnak amit akarnak.
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
HyP3b0y
senior tag
válasz #65675776 #40 üzenetére
Csak az nem tűnt fel neked, hogy a srácok a képeiden nem a csövet, hanem a kihajtható sticket fogják...a játék képén egy az egyben a csövet fogja ami nem túl célszerű...
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
LackoMester
addikt
Meglátjuk, bizom benne nem qurják el.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
törölt tag
Nyilván többet használtad már, mint egy hivatásos katona, akinek ez a rendszeresített egyéni lövészfegyvere...
Arról az apróságról meg eleve feledkezzünk meg, hogy a képen a jóember láthatóan nem közvetlenül a csövet fogja...
Olyan meg nincs, hogy "Így kellene helyesen fogni". Úgy fogja ahogy kényelmes neki, és tudja használni.
Egyébként milyen hátsó markolatról is van szó, amit lehagytak?
-
Dani811
aktív tag
-
Alexios
veterán
Hát nemtudom, nekem BF: BC2 után olyan furcsa már, hogy nem lehet rombolni a környezetet, ha ezt nem csinálják meg, akkor tuti nemveszem meg. Mellesleg szerintem a BF messze jobb lett mint a Cod6(márcsak a rombolhatósággal is, de az egésznek a kidolgozottsága is jobb volt)
[ Szerkesztve ]
-
zcool
aktív tag
Grafikára nem lehet panasz az biztos!
Nagyon jól néz ki..[ Szerkesztve ]
Legalább annyira vedd a fáradtságot,hogy pü-re válaszolsz!
-
CptMisi
őstag
nem az eladásokról beszél, hanem a minőségről...
Off topic funkciót nem ártana használni
[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Akos96
senior tag
"Kőkemény beállás M4-el" perk is lesz?
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
|nsane
tag
Szerintem többségnek az a kedvence amelyikkel kezdte vagy amivel a legtöbbet játszott, csak a multira értem persze.
Vagy aki a vh. részeket kedveli az a CoD 1OU/2/5-ben leli kedvét aki meg a modern stílust az pedig inkább CoD 4/6/7
Az én listám:
1. CoD 2
2. CoD 4
3. BFBC 2Az én véleményemet a CoD 7-ről a 4. képen látható, tehát gagyi. De ne legyen így legyen olyan jó multija és singleje, mint a CoD 2, isten adná.
-
Gude
senior tag
Cod 5-re teszem a voksom a téma miatt!
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Dani811
aktív tag
válasz LittleDemon #28 üzenetére
nálam:
1. CoD4
2. CoD6
3. CoD2
4. CoD1
5. BfBc2 -
hoffman_
nagyúr
válasz LittleDemon #28 üzenetére
Nálam CoD 5 viszi a prímet, és utána jön a 4 majd a 2
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
LittleDemon
tag
nálam:
1.: cod4
2.: cod2
3.: cod1
4.: cod6
de a cod6 is bejön -
ADAM1337
nagyúr
Gondolom cod4/5/6 motor lesz átírva.
Már ahogy az első pár sort olvasom leírták a cod6 főmenűjét.
Én azért kiváncsi vagyok igaz a cod hanyatlása a 4. résszel indult el és a legjobb az 1 és az uo volt.
Bár tény hogy grafban fejlődik de másban nem nagyon a cod.[ Szerkesztve ]
-
g4mer
senior tag
Rohadt jól néz ki, de biztos, hogy elég brutál gépigénye lesz
Sic Parvis Magna
-
h-yle
addikt
Azt, hogy jók lesznek az átvezetők azt 3 éve is tudtuk. Játékot mutassanak már könyörgöm.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
Ateszzero
őstag
Jók a képek. Csak a játékot el ne csesszék.
-
johni86
tag
Légpuskát külömben fogom De a game nálam üti a mércét
-
Arcképgyáros
jó képek
-
iSonic
addikt
Szépnek szép, csak legyen jó a single
-
Gude
senior tag
Szép meg minden......de jó is lesz???
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Tom6
aktív tag
Kíváncsi leszek, hogy itt majd fizetni kell-e az új mapokért. Mert akkor szintén csak az alap pályákon fogom tolni ezt is.
[ Szerkesztve ]
-
Sicilian
addikt
Magáért beszél..
nothing is true everything is permitted..
-
Thome
veterán
válasz LittleDemon #9 üzenetére
-
keIdor
titán
Bár azt mondtam, hogy a köv. CoD-ot már nem veszem meg hát most lehet mégis meg fogom, mert ígéretesnek néz ki!
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Thome
veterán
4. képen a csávótól elvenném az augot, feltolnám neki, és meghúznám az elsütőbillentyűt.
[ Szerkesztve ]
-
HyP3b0y
senior tag
4. képen, hogy fogja azt az AUG bullpupot, jézusom...
-
dunc
nagyúr
Eddig tetszik,jó a témaválasztás . Az Utolsó kép nagyon üt.
-
ViTaZi
aktív tag
A grafika szép és stílusos. Ha nem rontják el (am benne van a pakliba) nagyszerű játékal játszhatunk novemerben!
braner00 kerüljétek!
-
aram01
nagyúr
Tetszenek a képek,remélem jó lesz a game
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s