Új hozzászólás Aktív témák
-
maszi99
őstag
Kellemes játéknak tartottam, de azt hittem ennyi, most örülök
http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
P00By
nagyúr
Szuper!
-
-
RyanGiggs
őstag
Na akkor eddig már két marha jó játékról tudok amit várok 2012ben!
Ez az egyik, a másik meg a Metro 2033 L.L.!!!
Gondolom lesz majd a szokásos COD sorozat, FIFA13, még valami? GTA 5?! -
- = Zk = -
félisten
akkor ink ebay...és ha szerencsém van, sikerül kiküszöbölni a forint romlást
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
8400 Ft-ért lehet előrendelni.
Persze ha romlik a Forint a megjelenéséig, lehet ez még a duplája is.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
- = Zk = -
félisten
jól hangzik
(#10) DeFranco
én miért nem találtam árat?[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
LLKobe
veterán
válasz - = Zk = - #8 üzenetére
"Eager gamers can learn more about Borderlands 2 right now by picking up the latest issue of Game Informer Magazine, which has the worldwide exclusive cover story on the title. Readers will find many game details inside the issue, including the first reveal of one of the several new character classes being introduced in Borderlands 2."
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
- = Zk = -
félisten
kép alapján új karakter/ekre tippelek. hm.
nekem mindegy, csak Mordecai maradjon. Sniper nélkül sehova" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
-
LLKobe
veterán
Korai lesz az:
"Coming to the Xbox 360® video game and entertainment system from Microsoft, PlayStation®3 computer entertainment system and Windows PC during Take-Two's fiscal year 2013 beginning on April 1, 2012..."
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Zolás
addikt
Megjelenés jövőre... január elsejével kérem is a kezembe
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
- = Zk = -
félisten
elsírom magam örömömben!......
-
HollyBoni
veterán
EZAZ!
-
LLKobe
veterán
Ouuuu Yeah 2012-ig hibernáltatom magam
Csekkáut: LINK
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Asszociációs játék. :)
- Interactive Brokers társalgó
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Louqe ghost s1 mkiii / SFF (SFX) gépház + 2 L tophat
- Eladó kíváló Gamer PC - I5 9600KF 3.7Ghz, GTX1660 SUPER OC 6GB, 32GB DDR4 RAM, 1TB M.2 SSD, 1TB HDD
- AMD Ryzen 5 7600X - 6 mag/12 szál - Új, bontatlan- Eladó! 75.000.-
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete/natur titán, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest