Új hozzászólás Aktív témák
-
Bivaly26
tag
válasz
kegabor33 #252 üzenetére
Sziasztok!Kérdésem az lenne megérkezett a feleségemnek a GTS2 órája!Ha az én accountommal és telefonommal beüzemelem beállítom neki frissítem stb.,akkor utána ő is tud kapcsolodni hozzá késöbb az ő telefonjával accountjával?Ajándékba lesz neki de nem akkor akarok vele szórakozni.Mehet így a dolog?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Mano66
senior tag
válasz
kegabor33 #225 üzenetére
Csak ha a telefon nyelve "English ,UK" és a Zepp is eredeti akkor fog egy telefon újra indítás után megjelenni a hívó neve.Másképp most még nem megy.Van még pár beállítás amit a Zepp-ben be kell kapcsolni,de azt írja is. "0" angol tudással is simán beállítottam.
Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
veressjanos
aktív tag
válasz
kegabor33 #144 üzenetére
A pocok a korábbi telóm volt. Most Mi 9T van. Semmi sem akad össze úgy, hogy kocsiban én vezetéknélküli fülest használok, azzal telefonálok és megy a telón a Spoty. De ha nincs a füles a fülemben, akkor a fejegységen szól a teló meg a Spoty is. Az órán csak akkor tudok beszélni, ha azon veszem fel a hívást. 😎
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csinosabbak és okosabbak lettek az Amazfit új modelljei. A kibővített funkcionalitás és offline zenelejátszás a hangsúlyos.
- Házi hangfal építés
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank
- Apple iPad Smart Keyboard A1829 magyar billentyűzetes tok
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Zebra CBL-TC51-USB1-01 Zebra adatgyTC51/TC52/TC56/TC57 Töltő és adatkábel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest