Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Draci
csendes tag
A huawei ezt a választ adta a P8 lite-hoz
"Az Ön által elküldött adatokból ellenőriztem a készüléket, illetve okosórát, amely alapján azt következtetés vontam le, hogy a készülék egy elavultabb bluetooth technológiával van ellátva (4.0), míg az okosóra, már egy korszerűbb bluetooth kapcsolatra képes, ezért nem teljes értékű a kapcsolat és kommunikáció az eszközök között."
-
Degeczi
nagyúr
Ez van a dobozára írva, igen - de nyilván csak a kompatibilitás jelzése miatt, mert egyébként aligha üzemelnek be ezért külön gyártósort, amikor semmi szüksége a 4.2 új lehetőségeire (nagyobb sebesség, titkosítás)
A nemzetközi és a kínai "változatok" között a doboz az eltérés és a rászitázott "CE" jelzés.
-
huberpe
aktív tag
na kezdődik.
playen megjelent az új mifit, ami frissítette a band szoftverét is. azóta kakukk. ugyanezt játszotta el párom p10 litejával is egy hónapja (én xiaomi a1-et használok). ez a band2 már tényleg a vicc kategória. -
Ricardo
titán
Lefrissült minden, az app, és a band szoftvre is. minden rendben van.
-
fant0mi
őstag
Jott ma uj szoft, a pantra is.
Ha jon be hivas, a pant hosszan nyomasara visszautasitja a hivast a telefonon.
(Nyomod hosszan, jon a - - -, utana kiir par csirkelabat es kinyomja a hivast. -
*Ropi*
félisten
Nekem most csak a Notify & Fitness van fent mert ha a MiFit-et is felteszem akkor nem csatlakozik a MiBand - szóval a Notify-on keresztül frissítettem a MiBand firmware-jét és úgy tűnik, hogy jól működik.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
-
chatran
őstag
válasz fant0mi #8715 üzenetére
iOS-re már egy hónapja kijött ez a funkció. Csak a Mi Fit van fent, magyar nyelvű a telefon és kiírja szépen, hogy ki hív. Nem kell mindenféle 3rd party appokkal bohóckodni.
Az Android supportot miért sz@rja le ennyire az androidos telefonokat gyártó Xiaomi?[ Szerkesztve ]
-
veterán
A hívást hogy,tudod elutasítani?
Megtaláltam,hosszan érinteni a gombot,és akkor kijön valami kínai szöveg és megszakad a hívás.
Neked is így működik?Egy kicsit vissza kellett volna olvasnom
Nekem a Samsung Shealt-tal együtt megy és eddig még nem akadt össze a két applikáció.
[ Szerkesztve ]
-
Endless
aktív tag
A barátnőm és én is Iphone-al használjuk a Band-et, de hogyan van az, hogy ő a MI Fit-ben be tudja állítani, hogy kiírja a nevét az embernek aki mondjuk küld neki sms-t? Az enyémben nincs ilyen beállítási lehetőség. Annyi a különbség, hogy neki angol nyelvű az IOS. Ma frissítettem le az alkalmazást a legújabbra...
On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***
-
vegyszer
addikt
Ez iOS alatt is így van? Nem csak droid alatt?
Nekem az összes ékezetes karakter hibádzik, párat ki is hagy a kijelzés során, asszem az ű, ő nem jön elő, és a g, y, p, q, j betűk is elég furák... De működik a Xiaomi-n.
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
veterán
Most feltöltöttem 100%,és kb 5 perc alatt lement 93%-ra
Ez volt a második töltés,akkor is pár perc alatt lement kb ugyan ennyire.
Most akkor mi van?
44% volt amikor ráraktam a töltőre.Járt már így valaki?
[ Szerkesztve ]
-
Zizi123
senior tag
A gmail ertesites a mai napig nem mukodik a Mi Fit-ben? iPhone-on van esetleg mas megoldas??
-
wopi
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis tapasztalat: karácsonyra kaptam ezt az okos eszközt. 24-én töltöttem fel teljesen, és jelenleg 49%-on áll. A nap 95%-ában rajtam van, értesítéseket megkapom, és a fiam előszeretettel nyomkodja. Ehhez képest... Túlszárnyal minden várakozást!
És egy kérdés: érdemes megvenni a Tools&Mi Band alkalmazást? Mennyiben tud többet, mint más? Mondjuk a Mi Bandage-hez képest?
Köszi,
Peti -
szpali
addikt
Ezt neked kell eldöntened
Vedd meg, próbáld ki és ha nem tetszik15 percen48 órán belül(vagy nem tudom pontosan mennyi a korlát)visszatérítést kérsz az app-ra[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Csababá
tag
Sziasztok! Ki lehet valahogy olvastatni, hogy miért rezeg a pántom reggel 5-kor? Ilyen korán nem szoktam kelni, mégis jelez második napja. (mióta felraktam a mi bandage-et, de nem biztos, hogy van összefüggés) Notify and Fitness for Mi Band early bird ébresztés van beállítva 5:55-re, de az elvileg csak 30 perccel korábban kezd el figyelgetni és több, mint 2 napja van beállítva. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Autós topik
- Mozilla Thunderbird
- PlayStation 5
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest