Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
-
Degeczi
nagyúr
válasz Shingen #8594 üzenetére
Sokszor szó volt már róla, h pontatlan játék az egész: többünknek jelez 4 óránál is hosszabb mélyalvási ciklust, ami képtelenség. A karmozgás csak távoli összefüggésben van az alvás mélységével, az alapján ilyet megállapítani nem lehet, csak játékból saccolni.
Még annyit sem képes megállapítani megbízhatóan, h egyáltalán rajtad van-e a karperec... (nem ritkán már alvásnak veszi azt is, ha fürdéshez leveszed és az asztalon hagyod)
-
Shingen
addikt
válasz Degeczi #8609 üzenetére
Még annyit sem képes megállapítani megbízhatóan, h egyáltalán rajtad van-e a karperec... (nem ritkán már alvásnak veszi azt is, ha fürdéshez leveszed és az asztalon hagyod)
Nálam ezzel nem volt gond eddig, tényleg akkor méri az alvás kezdését amikor kb. elalszom, csak ezek a mélyalvás meg ilyen adatokat érzem pontatlannak, meg eddig nem írta az ébrenlétet pl. pisilésnél, de mai reggel már jelezte, érdekes.
風林火山
-
microvillage
tag
Boldog karit mindenkinek!
Jézuska hozott az asszonynak is egy ilyen kütyüt. Hüvely p8 lite akarná használni. (Tudom, hogy problémás, de ez van.)
Próbáltam mindenfélét, de az istennek sem akar csatlakozni elsőre. Az enyém gond nélkül elindult egy Xiaomi Redmi Note 3-al.
Visszaolvastam egy pár oldalt, és megpróbáltam mindenféle trükköt, amit leírtak a párosításra de akkor sem akarja az igazságot.
A band rendben van, összepárosítottam a saját telómmal, és működik rendben.Help me!!! Az asszony nem hagy békén vele. Nagyon szeretné használni a karperecet.
Valami ötlet, hogyan tovább?
A következő telója egy xiaomi lesz, az biztos.
-Mi Mix 3 tokok beszerzési áron vihetők-
-
z123456z
őstag
Sziasztok. Mi bandage 2.0.1 nem csatlakozik a karkötőhöz. Az előző, ami 24-én került fel a telóra, ( note 4, a jézuska hozta mindkettőt a gyereknek ) szépen működött, ma sikerült beállítani, hogy kiírja a hívó felet. Az sms,nél is csak a küldőt írja, az üzenetet nem. De nagyobb probléma, hogy az imént frissítettem a 201-re, és sehogy nem csatlakozik. Másnál is jelentkezett ez? Gyakran jön javítás, vagy inkább váltani kellene másra, ha van hasonló? Köszi.
-
glugi
tag
Sziasztok!
Kb. 14 hónapja használom már a karkötőt, Android 4.4 és 5.1 alatt is a jól működött a kezdeti nehézségek után. A megszokott kombóm a legújabb play-es Mi Fit és a Band&Tools.
Nemrég Oneplus 5T-re váltottam, Andorid 7.1.1 (OxygenOS 4.7.5). Minden jól működött, azonban észrevettem, hogy egy idő után (1-2 óra talán) nem jönnek az értesítések és a Mi Fit nem tud kapcsolódni a karkötőhöz, a Band&Tools sem látja ilyenkor nyilván. Vagy kikapcsolom a BT-t pár percre, vagy újraindítom a telefont, majd megint működik, de a Fit-nek ilyenkor is kell pár perc kapcsolódni. Ha nem kapcsolom ki a BT-t, vagy nem indítom újra a telót, akkor kb. 5-8 perc kell a Fitnek, hogy észhez térjen. Ugyanez a helyzet akkor is, ha a Mi Fit-et és a Band&Tools-t kiveszem az optimalizálós listából, így a rendszer nem birizgálja a folyamatokat - gondolom én. Ugyanez a helyzet az elérhető legújabb apk-val is - legújabb firmware felment, nem javult.
Természetesen mindkét appnak van hozzáférése, Mi Fit-ben minden kikapcsolva.Mi legyen a kiindulópont? Valamit átállítok még az Androidban? Mi Fit downgrade?
Más Mi Band 2 tulaj az 5T fórumban nem panaszkodott ilyesmiről.
BT egyébként jól, stabilan működik.
Köszi előre is! -
TommyX_
őstag
válasz microvillage #8614 üzenetére
Nem tudom tudsz-e róla, de Huawei Band Zero-val se akar együtt működni a P8 Lite, pedig régen a telekomnál ajándékba adták a telefonhoz és működött is vele, most meg nem lehet használni a telefonnal, Xiaomi telefonnal nekem az is működött.
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
Zizi123
senior tag
Sziasztok!
A gyerek Mi Band 2-t kapott karacsonyra, es IOS 11-el hasznalna.
Most a Mi Fit -et raktam ra neki, van ennel jobb szoftver ra?
Most nezem, hogy a firmware frissult 1.0.1.69-re tehat ezzel mar nem kell foglalkoznom. Esetleg meg barmi mas teendo?Koszonom elore is.
-
Talala
senior tag
Hali. Adott Egy P8 és a miband2 elsőre ment minden szépen, 1 hétig működött is, majd most meg nem jelez semmire. Minden progi látja, párosítva van, mifit is szinkronizál. Még a mi bandage-ban lévő kis sebtapaszra kattintva sem hajlandó megrezzenni.Olvastam, hogy rendszeresen gondok vannak ezzel a telefonnal. Esetleg valaki talált megoldást rá?
-
zileut
tag
Másodperc kijelzés van a készüléken?
-
z123456z
őstag
Urak, melyikben kell beállítani a ne zavarj funkciót, mi fit-ben vagy bandage-ben? És elég beállani, vagy engedélyezni is kell valamit miuiban?
Köszi -
vegyszer
addikt
válasz z123456z #8633 üzenetére
Én fordítva ülök a lovon. 22:00-05:30 között a teló tiltja le az értesítéseket hozzáadott kivételekkel. Mert nekem így jobb...
És ekkor nem szól a band se.
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
z123456z
őstag
Köszi.
-
mm89
őstag
Sziasztok!
Karácsonyra vettem a feleségemnek egy Mi band 2-t a Gearbestről. (akciós volt)
24-én be is üzemeltük, ahogy kell működött is... egészen ma délutánig.
Mi Fit és Mi Bandage appokkal volt szinkronban. A Mi Bandageban látszik is hogy utoljára ma 16:08-kor csatlakozott szét (fizikailag távol kerültek egymástól, de eddig miután újra közel voltak vissza is csatlakoztak rendben). Azóta sehogy nem tudom párosítani.
Bluetooth ki-be, telefon ki-be, Mi Fitben leválasztás, Mi Band gombot hosszan nyomva újraindítás már többször megvolt. Letöltöttem a Mi band master programot is, látja is, de párosodni nem tud vele.
Huawei P9 lite 2017 telefonról van szó egyébként.
(Az én Honor 8-ammal se tud párosodni.)Van még valami amit kéne próbálni? Láttam, hogy többen küzdöttek már ilyen problémával...
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
huberpe
aktív tag
érdekes, hogy a huawei lite szériákkal csinálja legtöbbször ezt a szarságot. párom p10 lite-jával volt ez a problem, sehogy nem tudtam megoldani (pedig tényleg mindent kipróbáltam,ami fellelhető volt a neten ). írtam a gearbestnek és szó nélkül küldtek egy másikat. nagyon korrektek voltak.
aztán úgy oldottam meg, mint már írtam is, hogy vettem neki karácsonyra egy huawei band a2-t. ez még jó. remélem így is marad. -
mm89
őstag
válasz huberpe #8640 üzenetére
Az idegesít, hogy totál kinyírta a bandet (már ha a telefon hiábja). Honor 8, Nexus 5 se tud rá csatlakozni, pedig látják.
Akkor most le kéne meríteni teljesen? Az szép lesz.... Van valami taktika? Gondolom a pulzusmérés meríti a legjobban, nyomassuk azt egyfolytában?ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz huberpe #8642 üzenetére
Várom a jelentést
Közben nézegettem hogy mit lenne érdemes venni helyette... A feleségem nagyon megszerette a dolgot, de nyilván sokkal több pénzt nem szánnánk rá.
A huawei band a2 hogy bírja akkuval?
Néztem még a band 2 prot is de az ugye drágább...ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
faki_
senior tag
A Lenovo HW01 akciónál, nyomkövetős postával ~5e Ft körül jön ki. Vettem ilyet, de elajándékoztam, mert a bejövő hívást csak öt rövid rezgéssel jelzi, ez nekem kevés. Sajnáltam, mert egyébként tetszik. Néztem még a Honor Band 3-at is, itthon 20e körül van, kintről kb. a fele lenne, de ennyit nem szántam rá.
-
szpali
addikt
BToolkittel próbáltad törölni a telefonról?
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Talala
senior tag
Nem tudom segít vagy sem. Huawei P8-al volt/van ilyen gondom. Telefon-MiFit látta, értesítés nem jött. Kiderült, hogy a MiBandage nem kapcsolódott csak vele, annak ellenére hogy elötte 3 napig működött. Letöröltem majd újra telepítettem és most megint jó. Ki tudja meddig...
Ezek előtt természetesen végigmentem minden tippen amiket itt említenek a fórumtársak, semmi nem oldotta meg hogy a mibandage kapcsolódni tudjon vele.
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Apple DUPLA C töltőkábel eredeti , 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest