Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
vittorio7
őstag
válasz Charlie Gordon #8900 üzenetére
Nekem is pontosan ez van:
Redmi note 3, global stable 8.5.7.0,
Mi Fit 3.2.6,
Bandage 2.2.0. -
Boresz
tag
válasz Charlie Gordon #8900 üzenetére
Sajnos egyelőre tanácstalan vagyok, mert nálam jó, de páran jelezték a play-en is, ezért próbáljátok ki így légyszíves hátha kiderül hol van a hiba.
Nézzük sorban:
Mi fit:
- bejövő hívás bekapcsolása, majd minden alpöcök kikapcsolása (a biztonság kedvéért)
- bejövő hívás kikapcsolásaMi Bandage:
- fő képernyő: kötések bekapcsolva, dnd mód kikapcsolva- beállítások/hívás: hívófél megjelenítés kikapcsolása, bejövő hívás kikapcsolása, majd ezek újra bekapcsolás
(erre azért lehet szükség, mert ha újratelepítés van, akkor lehet hogy az Android jogosultságokat elveszítem, de a kapcsoló bekapcsolva marad, a jogosultságok a beállítások/diagnosztika alatt ellenőrizhetők)-érintés hívás vezérlés: bekapcsolva
- hívás fogadás, elutasítás, némítás tetszés szerint beállítvaEzek után még mindig nem jó a hívás (az ikon sem jelenik meg se semmi)?
-
vittorio7
őstag
Szia!
Köszi a gyors segitéget.
Nekem újra kijelzi a hívószámot, és hívást. Remélem holnapra is így marad.Nekem csak egy visszatérő problémám szokott lenni, még pedig az, hogy nem mindig csatlakozik a Mi Bandage a telefonhoz automatikusan. Pedig minden be van állítva, a háttérben is futhat az alkalmazás, a telefon értesítési sávján is engedélyezve van.
-
SolymossyBal
tag
Sziasztok,
kb pár hónapja áll a polcon a MiBand2-m. Most a feleségem elkezdett futni és oda akartam adni neki, de nem reagál az eszköz kb semmire. Töltöttem USB-n PC-ről, most közvetlen hálózatról próbálom, de semmi.
Itt nem találtam megoldást, de lehet, hgoy csak rossz keresőszavakkal próbálkozom.
Valakinek van ötlete esetleg, mit lehet vele kezdeni, hogy lehet "feléleszteni"? -
DaDa
senior tag
válasz SolymossyBal #8907 üzenetére
Csak tanácsot tudok adni. 15 perc a mélyhűtőben és utána tölteni. Ha ez nem válik be akkor az akku teljesen tönkre ment valószínűleg. Csak saját felelősségre.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Boresz
tag
válasz spiderpig820 #8910 üzenetére
Köszi srácok!
Akkor a fő gond megtalálva: érintés/érintés hívás vezérlés
Ezeknek a kapcsolóknak az lenne az értelme, hogy nem csak a felületen rejti el kártyát, hanem tényleg ki is kapcsolja őket, például hogy a zenevezérlés, stb. figyelése ne menjen állandóan(ne induljon ha felismeri a mintát), hanem csak ha az adott funkciókra tényleg szükség van.
És a mostani verzióban javítottam, hogy a hívás vezérlés kapcsoló állapotát is figyeljem, mert az eddig nem néztem (eddig ez bug volt).
-
DaDa
senior tag
válasz spiderpig820 #8910 üzenetére
Nekem több esetben is csak a mélyhűtő segített. Ezért írtam. Sima hűtőre nem reagált.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Boresz
tag
válasz huberpe #8913 üzenetére
Igen, de szerintem a köv. verzióban javítom, mert végiggondoltam és lehet elhamarkodtam, hogy kell-e figyelni.
Végül is, ha valaki a hívást nem akarja némítani, elutasítani, fogadni és kikapcsolja az érintés vezérlést, attól lehet hogy még meg kellene jelenítenem a karkötőn a hívást (ha a beállításokban bekapcsolta), csak vezérelni nem tudja majd, korábban valamiért úgy gondoltam, hogy aki hívás megjelenítés használ az vezérelni is akar, de felvilágosítottak, hogy nem feltétlenül
Elnézést akinek kellemetlenséget okoztam
-
erikke17
őstag
Huu ez az új mifit rettenetesen zabálja akkut háttérben. Asszem vissza lépek 2 verziót.
Valaki írta itt, hogy valami időjárással kapcsolatos dolog végett van ez.
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
bach66
tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni.
Mi Band 2 -met lecseréltem Amazfit Bip-re, és a Mi Band-et odaadtam a lányomnak. Előtte természetesen leválasztottam a Mi Fitben.Lányom telóján (Redmi 4A) Mi Fit telepítve, Mi fiók létrehozva, Band kapcsolódik is - szuper.
DE nem jelzi ki a hívó fél nevét. ezért telepítettem neki a Mi Bandage-t. Az viszont nem akarta meglátni a Band-et. Ezért a Mi Fitben láthatóvá tettem a Band-et, de ekkor sem látta a Bandage.
Alighanem ezután követtem el a hibát: letöröltem a Mi Fit-et. MOst sem sikerült a Bandage-zsal a párosítás.
Utána hiába telepítettem újra Mi Fit-et, már nem sikerül párosítani.A teló Bluetooth menüjében látható a Band.
A fórumban többször említett BT Tool a PLay-en már nem elérhető.
Hogyan tudom megszüntetni a párosítást a telefonnal?Mit tegyek, hogy újra működjön a Mi Fit a Band-del, ill. hogy kijelezze a hívó fél nevét?
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
-
Boresz
tag
Szia!
Ha a Mi Fit-et telepíted, és ugyanazzal az accountal lépsz be, mint amivel korábban párosítottad, akkor működnie kellene.
Szerintem töröld a Bandage-t, Mi Fit-et, indítsd újra a telefont, telepíts a play-es Mi Ft-et csak először (ne valami bétát), és lehetőleg csak a párosítandó Band legyen a telefon közelében Mi Fit-es párosításkor.
Néha többször is kell kerestetni a Mi Fit-el, hogy végre megtalálja nem mindig jön össze elsőre (esetleg egy bluetooth kikapcsolás, és amikor indítód a MI Fit-et bekapcsolása).
Ha van más Mi Fit-es és bekapcsolt bluetoot-os telefon a közelben a többi telefon érdemes lehet kikapcsolni a bluetoot-okat (de ez már csak ha nagyon nem jön össze).
-
Vitaqo
senior tag
Másnál sem stimmel a dátum a tevékenységeknél? Ma elmentem futni futópadra és keddet mutat.
-
Putyin90
senior tag
Hello! Szerintetek ez tényleg eredeti? Ennyiért megérné egy pár pótszíjat betárazni.
-
Flashy
veterán
válasz Putyin90 #8919 üzenetére
biztos hogy nem eredeti. vagyis eredeti, de nem Xiaomi lejjebb már nem is írja, csak a címben. eredetiből biztos nincs ennyiféle színű. a kétszínűek Mijobs-ra emlékeztetnek, ha tényleg az, akkor megér ennyit, az nekünk nagyon bevált. más, névtelen márkájúak kikapcsolódnak, vagy kopik róluk a minta.
-
Atomgeszi
veterán
Hali!
Reggel 4kor majdnem kikurtam a telefont meg a band-et is, hogy lejelzett nekem erre az értesítésre, ráadásul egymás után kétszer is, automatikus DND módban. Pedig aludtam, nem is mocorogtam.
Az a vicc, ilyet sose írt ki, pedig éjjelre sosincs wifi. Meg miért nem volt dnd-ben a karkötő?
Ha meg kiveszem a whatsappot, végképp semmire nem fog jelezni akkor.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
internetezoo
senior tag
Másnak se jelez a band smsre, hívásra? Mi Bandage van. Mi Fit legfrissebb app.
[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
válasz internetezoo #8931 üzenetére
Nekem pár napja elkezdett NEM jelezni ébresztésre...
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
GZoli7
senior tag
válasz internetezoo #8931 üzenetére
Kapcsold be újra Mi Fitben, nekem is kikapcsolta valamelyik frissítés.
-
internetezoo
senior tag
Újratelepítettem Mi Bandaget, most már működik.
-
Sir Riccio
addikt
Sziasztok! A héten egy fórumtárstól vettem egy Mi Band 2-t a feleségemnek (belső piacos verzió). Az lenne a kérdésem, hogy az mitől lehet, hogy napi 4-5 alkalommal megjelenik a kijelzőn, hogy érintse meg a bandet és kettőt rezzen is az eszköz ilyenkor? Köszi!
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
szpali
addikt
válasz Sir Riccio #8936 üzenetére
Melyik alkalmazás dobja ezt az értesítést?
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
vargalex
félisten
-
D28
tag
Halli!
Olyan jellegű problémám van h az állandó bluetooth kapcsolat rendetlenkedik, ezért nem tudom a banddel feloldani a telóm illetve a hívásokat, smst, emailt is 10ből 9szer nem jelzi.
9 hónapja használoml redmi note 4el, mifittel és eddig semmi gond nem volt. Mifitbe belépve egyből szinkronizálja lát mindent, kiír mindent.
Eddig az újrapárosítást próbáltam, egy kis időre javult csak meg utána megint nem folyamatos a kapcsolat.
Ebben szeretnék segítséget kérni, h h lehetne orvosolni ezt?I don't know whether to laugh or vomit.
-
andrisbandi
őstag
(#7788) Boresz
Redmi 4x alatt nálam tökéletesen megy minden.
MIUI alatt ezeket a beállításokat érdemes kipróbálni:
- Futó alkalmazások képernyő: Mi Fit zárolása
- Biztonság applikáció/akkumulátor/alkalmazás akkumulátorkímélő/Mi Fit: nincs korlátozásHa a hiba továbbra is fennáll, akkor még a következőket átnézni:
- Fejlesztői beállítások: törölje a tevékenységeket - kikapcsolva
- Háttérfolyamat-korlátozás: normál
- Memória optimalizálás: közepes
- MIUI optimalizáció: ki░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
huberpe
aktív tag
arra van tippetek, hogy miért csinálhatja kikapcsolt telefon bluetooth mellet, az asztalon fekve nyugalmi állapotban, hogy néha felrezeg és megjelenik a szétkapcsolódás ikon?
-
bul07
nagyúr
Lenne pár méretbeli kérdésem
Ha utolsó lyukba van a gyári szíj akkor mennyi a kerülete? (benne eszközzel)
Esetleg akinek van Huawei Band A1(telekom coop akció) megírná hogy A1 szíja nagyobb vagy kisebb Band 2 képest? (A1-est ép az utolsó lyukban tudom feltenni)Meg még ennyit hogy az eszköznél a szíj milyen magas?
(A1-es 7mm ép tökéletes, a vastagabb már olyan bumbszli lenne)Előre is köszi
Nem venném meg ha nem is tudom felvenni( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
lappy
őstag
-
D28
tag
válasz andrisbandi #8941 üzenetére
Kivettem a korlátozást az akkuhasználat kezeléses cuccban és azóta jó, szóval ez volt a baj forrása.
Köszi!I don't know whether to laugh or vomit.
-
bul07
nagyúr
Hát meglátjuk
Csuklóm olyan 20-21cm
Megrendeltem $14.09 fizetem érte, remélem nem kell még plusz szíjat is venni hozzá( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
gearbest
Email Only Price ár(Ezen a linken próbáld meg ha jogosult vagy rá akkor lentebb említett ár lesz)
19.99$
Erre toltam még 299pontott
0.08$ a szállítás
Így jött ki a 14.09$[link][ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest