Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
floratm
senior tag
Évekkel ezelőtt volt mi band karkötőm, még a legelső eresztésböl. A napközbeni délutáni alvást nem vette figyelembe.
Tegnap óta van band 2. Most délután aludtam 2 órát, és sehol semmi. Lehet hogy ez azota is igy maradt? Mi Fit alkalmazás 3.3.1.
-
judas13
addikt
Sziasztok!
Csatlakoznék a csoporthoz mától magam is.Én nem is foglakoztam vele éppen ezért. Mindenkinek számít a pénz persze nyilvánvalóan így nekem is, de nem akartam egy ilyen helyzetbe kerülni, hetekig stresszelni, várni, gariztatás utána egyebek.
Így belföldröl megrendeltem 9800 pénzért feketében 2 év garival (ebben már benne volt a szállítás is) és 1 azaz egy nap alatt ki is hozták vidékre Mol pontra. Indulok is érte[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Degeczi
nagyúr
válasz judas13 #9558 üzenetére
Gearbesten pont most $14 (de máskor is gyakoriak a hasonló akciók), azaz majdnem hármat vehettél volna ennyiért, ami kellő nyugalom a garanciát tekintve...
-
judas13
addikt
válasz Degeczi #9559 üzenetére
Ez tényleg jó ár nem kérdés, valahogy most úgy alakult,úgy határoztunk,hogy "simán" csak megrendeljük bentről és nem keresgélünk máshol. Mondjuk egy Huawei color band 2 is befigyelt párhuzamosan ïgy maradtunk a biztosabb gyorsabb megoldásnál.
(Majd egy hónapja várok egy tokot Alitól, hó elején már repülőn is volt azóta kallódik nagy bizonyossággal vhol a Magyar Posta vagy esetleg vmilyen EU-s vámraktár útvesztőiben, nem is rendelek most már nagyon semmit ha nem EU direktes a cucc. Már nincs igazán türelmem kivárni a heteket stb mint az ezt megelőző èvekben oly gyakran tettem) Ez van
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
új szíjat kellene vennem. Tudnátok ajánlani valami minőségit? Megnyúlt a mostani, és ki akar esni mindig készülék.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
vendingo
veterán
válasz Speeedfire #9561 üzenetére
Én csak gyárit vennék. Most jött meg egy kínai szilikon, de alig tartja a band-et, gagyi az anyaga, színei, kidolgozottsága, pedig nem a pár centes vackot rendeltem.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Szivacs85
tag
válasz Speeedfire #9561 üzenetére
Szia.
Ugyanígy jártam hogy kitágult és utána nem fogta már biztonságosan, ezért lecseréltem. Csak én egy töltés után tettem vissza figyelmetlenül. 9hónapos volt már. Volt egy tartalék szíjam, úgyhogy gyorsan nyugdíjaztam az eredetit. És berendeltem még egyet tartalékba, hogy nehogy szíj nélkül maradjak, ha legközelebb előfordul. Már meg is jött. Nem eredeti, de nagyon jó minőségű, azóta(7hónapja) is az ezt megelőző rendelt szíjban van a band. Innen rendeltem, arra figyelj, hogy a színek meghatározása rossz. A feliratot nézd, ne a képet. 1.25$/db
Fekete-piros kerettel és fekete-fehér kerettel amit eddig rendeltem.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: MSI 1050TI 4GB OC és egy hibátlan Ati HD 4670 videokártya
-
Victoryus94
őstag
válasz Degeczi #9559 üzenetére
Ez hogy lesz 14$?
Nálam 19USD
Mit kell csinálni, hogy ákciós legyen?Én itthon vettem egy szijjat, de az nagyon gagyi volt. El is szakadt!
Majd rendeltem EZT és EZT
Hát a második nem olcsó, viszont a minősége sokkal jobb a gyárinál. Az elsőt nem is használtam (egyszerre jöttek meg)
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
Köszi mindenkinek!
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Victoryus94
őstag
válasz Victoryus94 #9565 üzenetére
-
judas13
addikt
válasz Victoryus94 #9565 üzenetére
Az itthoni gagyi mennyi volt és honnan, hogy nehogy belefussak azért k|rdezem.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Az nem gond ha az A5 2017 telefon gyors töltőjével töltöm a perecet?
-
Degeczi
nagyúr
válasz gyuri2008 #9572 üzenetére
Tökmindegy, Obyboy leírta a lényeget: mindig az eszközön múlik, mekkora áramot vesz föl, mert abban van a töltésvezérlés.
A "töltő" csak egy áramforrás, aminek az eszköz által elvárt minimumot kell tudnia - de az lényegtelen, h mennyivel többre lenne képes. A gyorstöltés (ami 5V helyett nagyobb feszültséget ad le) természetesen szintén csak akkor aktiválódik, ha a töltött eszköz jelzi, h képest azt fogadni. -
veterán
Köszönöm a választ..
-
judas13
addikt
Fura,hogy a Messenger video és normál hívását + a sikertelen hívást sem jelzi ki, a szöveges üzenetet,emoit akár képet mindegy mit küldenek azt igen.😮😲 Többnyire ebből az appból kommunikálok ezért zavaró.
Minden hozzáférés engedély megadva..Mi Bandage ezen tudna segíteni ha felraknám vagy ott is cssk a pro ha egyáltalán? Vagy bármi más?
SMS értesítés OK
GSM hívás szintén OKAmúgy szinte észrevétlen hordani a nap folyamán könnyű,kényelmes mintha ott sem lenne
[ Szerkesztve ]
-
Criminal017
őstag
Mi Band 3, már poszteren is? 🤔
link -
kinder93
aktív tag
válasz Criminal017 #9579 üzenetére
"Answer: It is our beautiful Mi Band 2! Would you like one to help with your fitness goals?"
😁[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
-
Bass
addikt
Sziasztok olyan gondom lenne hogy a miband 2-m nem jelez ha bejövő hívásom van. Sms,email,face megy de a hívás nem. Eddig hibátlan volt,kaptam aegy frissítést a honor 8-ra(sima biztonsági) és kb azóta vacakol. Próbáltam restartolni,ki be kapcsolni az opciot de semmi.
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
fornettisuti
veterán
-
Bass
addikt
válasz fornettisuti #9584 üzenetére
Az meg van,mi a frász lehet hogy csak az nem működik.🤔
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
DaDa
senior tag
Valaki elérte már a napi 100ezer lépést? Azt vajon, hogy jelezné a Band? görgetve? Bocsi de ez eszembe jutott és nem hagy nyugodni
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
DaDa
senior tag
válasz Silentfrog #9587 üzenetére
KB. igen de én a lépés számra vagyok kíváncsi mert láthatólag csak 5 számjegyű a kijelzés. 😀
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
veterán
Lehet párosítani a perecet két telefonnal?
Vagy venni kell egy másik perecet?
Felváltva használok 2 telefont. -
Criminal017
őstag
Még a Mi Band 2 előtti időkben, a Mi Band egyessel mentem 34,2 kilómétert, az 46200 lépésnek felelt meg. Szóval, itt a jó idő, próbáljàtok ki, hogy írja. 🤔
-
harry3
őstag
Szíjjal kapcsolatban lenne egy kérdésem. Az eredeti még egy éves sincs, de ahová behelyezzük a modult ott a pánthoz van ragasztva egy keményebb keret szerű rész, az elvált és mindig kijön a modul, ezért vennem kell egy új szíjat. A kérdésem az lenne, hogy amiket kb. mindenki használ pl. fekete piros széllel tartósak? Milyen érzésre? A gyárit nagyon kényelmesnek tartom, de ha tartósabbak, akkor inkább olyat vennék.
-
fornettisuti
veterán
-
Silentfrog
veterán
válasz fornettisuti #9595 üzenetére
Pedig van a szilikonba egy keményebb műanyag abba megy a band. Nekem is ment már szét , kijött a szilikonból a műanyag.
-
harry3
őstag
válasz fornettisuti #9595 üzenetére
Itt van a kezemben, félig még tartja a pánt, de ki lehetne tépni. Ahová behelyezed a modult ott nem a pánttal érintkezik, hanem a keményebb keret van hozzáhegesztve a pánthoz. Rugalmas anyag, de mégis kemény.
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
-
Silentfrog
veterán
válasz fornettisuti #9599 üzenetére
Amíg szét nem hullott addig én sem tudtam. Jól egybe van gyógyítva.
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest