Hirdetés
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 6
- Age of Mythology: Retold teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
Köszönöm, valóban a fiókhoz volt rendelve, Bt bekapcsolás után egyből csatlakozott.
-
Árpi001
senior tag
Sziasztok.
A feleségem mi bandja pár napja azt csinálja hogy teljesen tévesen írja ki a napi lépésszámot..
Többszörösét számolja
Huszon kilométereket panelban...
Erre valakinek ötlete esetleg?A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Degeczi
nagyúr
válasz karl_fischer #10358 üzenetére
Persze, én is az utolsó áprilisit raktam föl, és a Mifitet letiltottam az automatikus befrissülésről.
-
karl_fischer
aktív tag
válasz Degeczi #10359 üzenetére
Ha alá van írva a ZipSigner-rel, akkor soha nem fog frissülni.
-
alratar
addikt
Sziasztok.
Elromlott az karkötúő töltőbölcsője.
Bárhonnan vehetek hozzá újat vagy csak a hivatalos xiaomi boltból?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Mortein
tag
Nekem úgy néz ki 3 év szolgálat után kezdi megadni magát. 1 hét alatt lemerült a kijelzője elszíneződött kicsit és olyan, mintha párás lenne (nem voltam szaunában vele és nem is használom aktívabban, mint előtte, amikor 20 napot vagy többet simán kibírt).
Mire érdemes váltani ebben az árkategóriában? A 3-as nekem nem tűnik nagy előrelépésnek.
-
Árpi001
senior tag
Srácok ,azt jól tudom hogy ha nincsen a mi fitben leválasztva pl gyári beállítások visszaállítása előtt ,akkor kuka ?
[ Szerkesztve ]
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Flashy
veterán
válasz Árpi001 #10370 üzenetére
más gond lesz. még akkor is működik, ha egy tök másik telefonon új Mi Fit-et telepítesz, belépsz ugyanazzal az userrel és ott lesz a karkötő. sőt, felváltva is lehet használni a kettő telefont. szóval nem ez lesz a gond. a nem csatlakozás nem ritka probléma. nekem a legutóbbi Mi Fit frissítés óta naponta közli hogy szar a bluetooth a telefonon, indítsam újra.
-
Bizsu1st
aktív tag
Sziasztok! Most raktam újra párom telóját, friss mi fit és mi bandage van fenn! Minden ok, kivéve, hogy a hívó fél nevét sehogy sem tudom megjelenítteti a band-en! Ha kikapcsolom a mi fitben(ahogy eddig kellett, ugye akkor a bandage jelenítené meg), akkor se kép, se hang híváskor! Mit rontok/rontottak el?
-
grizlisandor
veterán
Sziasztok!
Lemerült egy rég szinkronizált MiBand2, nem akar újra csatlakozni, hogy szét tudjam csatlakoztatni. Összefoglalós bt eszköz törlés nem sikerült, mert nincs semmilyen eszköz. Az alkalmazásból ki jelentkeztem és vissza, de az se segített. A telefon a bt kapcsolatoknál látja a MiBand2-őt. Mit lehet csinálni ebbe a szituációban? Eldobós az MB2(alig látszik a kijelzője), mert a MB2 helyett a MB3 csatlakoztatnám a profilhoz.
-
spike70
tag
Sziasztok!
Lehet volt már róla szó csak nem találom. Ha teljesen tönkre ment, vagy elveszik. Hogy lehet a MiFit - ről leválasztani, hogy egy újat csatlakoztassak?[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
MiBand2-nek kialudt a kijelzője, ezzel kapcsolatban kérnék tanácsokat.
1. Javítható ez valahogyan?
2. Szíjak mivel kompatibilisek még?
3. Milyen karpántot rendeljek a gyereknek helyette, olcsón?
Vagy egy másik MiBand2-t? Van ajánlott eladója?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
LilProphet90
senior tag
válasz w.miki #10384 üzenetére
Nekem van egy Band 2-m, amit egy ideje nem használok. Néha feltöltöm, működik, és a kijelzője sem túl halvány, bár enyhén karcos (fóliával nem látszódott). Ha érdekel pkg. fejében, írj rám.
Egyébiránt javítani szerintem nem lehet, a szíj pedig nem kompatibilis mással tudtommal.
[ Szerkesztve ]
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
konzi
aktív tag
válasz LilProphet90 #10385 üzenetére
Szia. Engem érdekel ha a forumtarsnak nem kellene. Előre is köszönöm.
,egy valaszt megerdemlek ??,
-
johnsmithnex
tag
Sziasztok!
Van valami jól bevált módszer a kijelző fényerejének visszaállítására vagy dobós az óra?
Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
DaDa
senior tag
válasz johnsmithnex #10387 üzenetére
Tudtommal nincs. A legtöbb "idős" példány erre a sorra jut. Ha már nagyon halvány akkor sajna kuka. Vagy pótnak még jól jöhet.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
hzsolee
őstag
...Vagy pótnak még jól jöhet... jó ez a tegyük el még jó lehet valamire duma ami sz@r, az sz@r...
Ja, a másik meg a megy a kukába. Ugye nem a kukába?[ Szerkesztve ]
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
johnsmithnex
tag
Pulzust mérni még jó edzéshez.
Másik problémám...
Mi fit appban elindítom a bicózást, pulzus jelet az óráról veszi. Az app tudja hogy bicózok, de az óra a rezgések miatt gyaloglásokat is benaplózza, így az appban úgy néz ki hogy bicózok 2 órát, közbe meg léptem 8000et...
Ezzel lehet valamit kezdeni?
Mondjuk jövő hónapba veszek egy miband4et.
Lurdyn kívül érdemes megvenni vagy a 2 év gari miatt csak ott érdemes?[ Szerkesztve ]
-
LilProphet90
senior tag
válasz johnsmithnex #10391 üzenetére
Az ára miatt érdemes ott megvárni. 2 év gari nem csak a telefonokra van?
-
johnsmithnex
tag
válasz LilProphet90 #10392 üzenetére
Nem tudom sajna, csak valahonnan rémlik a 2 év, de akkor lehet csak a telókra van...
-
w.miki
veterán
válasz LilProphet90 #10385 üzenetére
Köszönöm, megjött.
Feltettem egy régebbi MiFit alkalmazást 4.0.3..
Azt írták, hogy az újabb csak reklámmal van tele, semmi mást nem ad, ezért ezt választottam.
Viszont egy hibát elkövettem.
A gyerek google fiókjával készítettem a MI regisztrációt, és a valós életkort adtam meg, 2007.
Most szülő felügyelet fiókot akar hozzá adatni, azt se tudom, azt hogyan kell.
Hogyan lehetne az életkorát átírni? A MiFit alkalmazásban nem engedi.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
LilProphet90
senior tag
válasz w.miki #10394 üzenetére
Szívesen. Profil fül alatt ha rámész a profilképre, úgy sem tudod megváltoztatni? Esetleg új fiók készítése?
Elvileg te címed kéne megadnod vhol, mint szülői email, és ott kéne jóváhagynod a Band használatát.
-
szabochris
aktív tag
Sziasztok! Egy gyors kérdés!
Volt egy Samsung S6 Edge telefonom, rajta a Mi fit és a Mi Bandage program is. A Mi band 2 tokeletesen működött.Eladtam a telefont, vettem egy Samsung A50et.
Letöltöttem rá a Mi fitet, majd próbáltam a programban kapcsolódni a Band 2 höz, de azt írja nincs a közelben eszköz.
Ha a bluetooth-öt bekapcsolom, ott meg latja a telefon. ( nem kapcsolódtam hozzá. )
Mi lehet a gond? -
Degeczi
nagyúr
válasz szabochris #10396 üzenetére
Ugyanazzal az azonosítóval kell belépned a MiFit alkalmazásba, ez szándékos védelem, hogy ha elhagyod a karpántot, más ne tudja használni.
-
draco31
veterán
Eredeti szíj külföldről, mit kell figyelni? Konkrét link is jó.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
hzsolee
őstag
-
hzsolee
őstag
Ja, valszeg lesz 2 db ilyen használt karperec sörért/csokiért+pkg....
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Ukrajnai háború
- Óra topik
- Vicces képek
- Mobil flották
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- DJI Osmo Mobile 2 kézi stabilizátor mobilokhoz
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest