Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Hali rég jártam erre . Nos kiderült hogy sikerült életre kelteni mi bandet úgy hogy nincs le csatlakoztatva a másikról hanem alaphelyzetbe rakta magát amikor a telefonnal próbáltam össze kapcsolni. A másik dolog hogy állandóan olvasom hogy a mi band 2 korlátozottan vízálló én tengerbe ebben úsztam fürdők benne strandolók benne semmi baja .
Kérdeznék is valamit akinek van mi band 3 mi a véleménye róla nagyon nézegettem tervezek venni egyet ."Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
MaddeNNNN
őstag
Sziasztok! Nektek nem kezdett el a MiBandage alkalmazás ok nélkül furcsán viselkedni? Tegnap még semmi baja nem volt, ma pedig akármit állítok rajta egyfolytában kiírja a telefon a figyelmeztetést a magas akkumulátor használatra. Még kikapcsolt értesítéseknél is, ha kilövöm az alkalmazást akkor az első képernyő lezárásig nem írja ki aztán viszont újra. Telefon egy Huawei P20.
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
Obyboy
addikt
válasz MaddeNNNN #9952 üzenetére
Nekem hétvégén rakoncátlankodott. Írtam a fejlesztőnek és 4-5 e-mail váltást követően megoldódott a probléma.
Nagyon segítőkész srác.
Hétvégi tapasztalataim alapján nyomj egy biztonsági mentést (ha nincs automatikusan bekapcsolva) majd az app gyorsítótár törlése, ha ez nem megy akkor adatok törlése, ha ez sem megy akkor uninstall és újra telepítés.[ Szerkesztve ]
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Degeczi
nagyúr
válasz DamianB #9951 üzenetére
Ha alaposan olvasol, azt is megtalálod, h többeknek beázott már... Az úszás a saját rizikód, könnyen lehet, h nem bírja. A Mi Band 3 már korrekt szigetelést kapott, azzal nyugodtan lehet vízbe menni. Pusztán az és a vmivel nagyobb fölbontású kijelző miatt mondjuk én nem cserélném le, mert a lényeg változatlan: ugyanúgy pici, és napsütésben olvashatatlan az OLED.
Akkor már inkább Amazfit Bip, ami ezeket kiküszöböli (viszont szintén nem vízálló) -
Milka 78
nagyúr
válasz MaddeNNNN #9952 üzenetére
Jelen! 1 hét problémamentes használat utàn meghülyült. A nemfogadott hivásokat 15-20 percel a megtörténte után jelezte . A hívásokat sehogy sem és az email jelzés is meghülyült. Hiába töröltem őket folyamatosan rázta a csuklómat.
Miután újraraktam az appot úgy fest okés. -
őstag
válasz Degeczi #9954 üzenetére
Ok köszi az infót lehet óvatossabb leszek mostantól. Igazából én lehet váltok mindig van vevő egy mi band re és akciósan lehet venni 3 mat.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
dioka7
senior tag
válasz Degeczi #9954 üzenetére
Annyi helyesbítés a Bip-hez, (2 hete vettem, MiBand2-t váltott), hogy elvileg másfél méterig vízálló, és többen használják/használták strandon/tengerben/stb. Persze rizikós, mert vannak beázott darabok is, de csak néhány. Én ebben zuhanyzok mindennap, mióta megvan és semmi baja, a kijelző nagyon tuti, szerintem nem annyival ér többet a MiBand3-nál, amennyivel többe kerül. Ha most állnék döntés előtt, akkor is ezt venném.
-
Degeczi
nagyúr
Ez gyakori és veszélyes félreértés!
A "másfél méterig vízálló" kizárólag a statikus nyomásra vonatkozik (mozdulatlanul pihen az óra egy medence alján) - aminek a sokszorosa jelentkezik úszás, fürdés közben! (uis amikor mozogsz a vízben, nagyon gyorsan változik a nyomás, amire nincsen fölkészítve)
Ez a "másfél méter" a gyakorlatban annak felel meg, h kezet mosni még szabad vele, eső sem árt neki, de akár már zuhanyozástól is beázhat...Amiben már szabad úszni, az min. 50 m minősítésű kell legyen, ilyen a MiBand 3 is.
-
veterán
Mikor lesz már mi band 3 fórum itt a ph-n?
-
Nwis86
aktív tag
Sziasztok!
Mi Bandage problémába tudna segíteni valaki?
Olyan problémám lenne hogy több mint 1 éve használom, nagyon szeretem számomra sokkal jobb mint a gyári, mifittet kb fél éve be se kapcsoltam... tökéletesen működött a mi bandage. Csakhogy kb 1 hónapja új telefont vettem, Huawei Mate 9 azóta nem megy rendesen, már 100x újratelepítettem átnéztem mindent de nem jó. Az a probléma hogy nem szinkronizál a mibanddal csak ha elindítom előtte a mifitett, kilépek és bekapcsolom a mi bandaget, csak így működik, és így is csak félig meddig, mert az adatokat ilyenkor átszinkronizálja de van hogy hiányosan pl hiányzik fél nap pl a pulzusból, stb de van olyan napom ahol konkrétan egész nap alvás adat hiányzik, aztán az értesítéseket is csak ilyenkor jelzi visszamenőleg vagy 5 percig rezeg és a miband kijelzőn egymás után mutatja az ikonokat, mármint mikor belépek a mifitbe és ki, aztán be a mibandagéba... eltelik fél óra és már nem is működik, egész nap nem kapok értesítéseket semmilyen beállított appra, (messenger, gmali viber) A korábban beállított ébresztőket se tudom kikapcsolni, hiába van letiltva akkor is ébreszt, ami jelenleg elég idegesítő mert szabadságon vagyok, erre folyton rezeg hajnalban.Kipróbáltam hogy bekapcsoltam a régi telefonom ami el lett téve tartaléknak a fiókba, azonnal szinkronizált vele, és minden adat ott van azok is amik a mate9-en hiányosak, visszamenőleg ami volt 1 nap hiányzó alvásadat az is ott van a régi telon kapásból, mate 9 en mai napig nincs ott... az értesítések is szépen jönnek azonnal ahogy rám írnak valahol... de pl a régi ébresztőt ott se tudom kikapcsolni, vagyis kitudom de továbbra is rezeg... Olyan mintha ragaszkodna a régi telohoz, mintha azzal lenne összekötve, de sehol nem találok a mi bandagéba olyan funkciót hogy kijelentkezés, a mifitbe igen, ott ki is jelentkezem a régi telon az újba meg be de semmit se ért, valakinek valami ötlete hogy tudnám normális működésre bírni az új telon?
[ Szerkesztve ]
-
Nwis86
aktív tag
válasz spiderpig820 #9963 üzenetére
Kösz, megkeresem majd!
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok rendeltem egy ilyen kütyüt egy kérdésem lenne a szíj pánt mennyire bírja a strapát ? Gondolok itt a felvételre nem tágul ki hamar a gumi ? Előre is köszi.
Az élet olyan, mint a motor be kell rúgni másként nem megy !!!
-
usergefi
kezdő
-
Flashy
veterán
válasz csucsu21 #9966 üzenetére
ritkán, de előfordul hogy különösebb előjel nélkül szakad, vagy szétjön. hamarnak nem mondanám, de nem árt ha van otthon tartalék. ha nem akarsz eredetit drágán, aliexpressen a Mijobs márkájúra keress, majdnem olyan mint az eredeti, néhány színvariáció is van, és van eladó, aki ugyanannyiért dob hozzá kijelzővédő fóliát is (ha szeretnél).
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok hol tudom mi fiten belül be állítani hogy miket mutasson az óra? 1szer meg találtam de most vala hogy az istennek nem adja be ezt a lehetőséget vagy lehet ezt csak szinkronizálás után lehet ? Utána meg nem. Vagy simán bamba vagyok 😁 közben megtaláltam bocsi az off-ért
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan, mint a motor be kell rúgni másként nem megy !!!
-
Underhun
csendes tag
Sziasztok , fateromnak van egy Mi 2 , és az utóbbi időben nagyon leesett a fényereje. Valakinek esetleg valami tapasztalat vagy megoldás?
-
őstag
Én is a hely + várok meg hogy persze jó ára legyen majd
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
punky10
addikt
válasz csucsu21 #9973 üzenetére
Lassan 2 éves lesz,nappal nemhogy nehezen,de egyáltalán nem látszik,sötétben még le lehet olvasni.
Igaz nincs megkímélve,ezt már nem karcosnak hívják,hanem felszántottnak...
Amúgy csak arra van használva,hogy rezegjen,ha esemény van.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
-
SH4D0W2011
őstag
válasz punky10 #9978 üzenetére
Az én Mi Band 2-m is elég leharcolt már olyan 1.5 évesen. Rendeltem egy 3-ast, de közben megtetszett a Mijia Quartz Watch, szóval miután megérkezett, el is adtam, de így elnézegetve a Band 2-met... attól félek, egy idő után az is így nézne ki, akkor meg semmi értelme megvenni. Szóval egyelőre maradok a jelenleginél, aztán majd kitalálom, hogy mit is akarok.
-
*Ropi*
félisten
Sziasztok!
Van a Notify & Fitness appnak saját topikja? Egy ideje nem rezgeti a MiBand 2-t hívásoknál (semmilyennél: se normál telefon, se Viber hívás, se Messenger hívás, viszont az üzenetek és más egyebek rendesen rezegnek, ahogy kell). Beállítottam a "Phone" alkalmazást (3 példánya is van) az alkalmazás listában, hogy jelezzen, de semmi. Töröltem a cache-t, az alkalmazás adatait, uninstalláltam, újratelepítettem, de csak annyit értem el, hogy a telefon első vagy második újraindítása után ha belépek az alkalmazásba, pár másodperc után FC, akármit csinálok (akkor is, ha az utolsó frissítését nem teszem fel, amit felajánl).
Van valakinek rá ötlete? Ja, 6.0.1-en vagyok, de ugye korábban hibátlanul ment.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
veterán
Ha hívnak akkor a hívó nevét nem mutatja csak az ikont,vajon miért?
2 applikáció van a telefonon a gyári Mi fit+Mi Band Tools
Meg van újra kellett indítani a telefont..........[ Szerkesztve ]
-
usergefi
kezdő
Nekem kicsivel több mint egy éves. Már amikor hozzám került is feltűnt, hogy erős napsütésben halványan látom, árnyékolnom kell, hogy lássam a kijelzőt. Viszont azóta nem tapasztaltam fényerő vesztést, ha nem süt hétágra a nap, akkor simán látható még most is, éjszaka közepén meg már közel van a kellemetlenhez. Szerintem darabja válogatja, hogy kinél hogy fogja bírni.
https://www.youtube.com/channel/UCOUWT6usZkzhcyJKaA3e-QQ
-
jambiyya
őstag
válasz KamuMazsola #9979 üzenetére
Detto, viszont olvastam, hogy lesz a 3-nak egy színes utódja. Addig kibírom hunyorogva.
[ Szerkesztve ]
-
jambiyya
őstag
válasz KamuMazsola #9987 üzenetére
A 3 is itt kezdett, lesz ez is olcsóbb, nekem nem sürgős.
-
jambiyya
őstag
válasz punky10 #9990 üzenetére
Hátööö...
Régió legyen mainland China, nyelv lehet magyar.
Persze így se lesz teljesen magyar (és az automatizálásnál, időzítésnél, ami nagyon hasznos, azért vannak bőven kínai karakterek), ezért miui fórumról magyar APK letölt.
Azonban minden eszköz (porszívó, légtisztító, izzó, stb.) egy újabb APK, azok is letölt (ha volt olyan jó arc, aki magyarította), átnevez, megfelelő helyre bemásol...Rohadt bonyolult, ha egybites user vagy. De ja, egyébként utána űködik szépen.
-
bul07
nagyúr
Én kénytelen voltam nem hordani a Band 2-őt, megéget a bőröm a szíj alatt a melegben
Majd most hogy jön az ősz tél újra elkezdem használni( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
stnorcy
aktív tag
Helló.Nem működik a gomb vagy érintő felület az órán.
Mit tudok csinálni vele hogy jó legyen.
Vagy is csak akkor működik ha erősen nyomom.Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
grafnet
veterán
Sziasztok!
Van valaki, aki profi a Mi Bandage és a Band 2-es értesítés beállításaiban tud segíteni?
Az összefoglalóban csak ennyi van, hogy ha magyar rendszer nyelvet használunk, akkor a Mi Bandage ki tudja írni a hívó felet, üzenetek részleteit, stb.
Ez nekem nem jön össze.
Csak az ikont teszi ki, semmi mást.A telefon: Huawei P8.
Előre is köszönöm a segítséget!
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
trebrona
nagyúr
válasz grafnet #9998 üzenetére
1. telefon nyelvét angolra állítani
2.MiFit-ben bekapcsolni a hívó kijelzést, ezzel letölti a Bandre a szükséges karakterkészletet
3. MiFit-ben kikapcsolni a hívó kijelzést
4. Telefon nyelvét visszaállítani magyarra
5. MiBandage-ben bekapcsolni a hívó kijelzést------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- eBay
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Synology NAS
- CSS topic
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs