Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linacska
újonc
Simán elégetek 1500 kalóriát 24 óra alatt, csak eszem mellé 2000-et uh az elfogyás veszélye nem fenyeget. engem nem csak az a kalória érdekelt volna, amit konkrétan sporttal égetek, hanem az egész napos "égetés". (Bár ez 200-250 csak az 1 óra sporttal töltött idöre is nagyon kevés.) Volt egy masik órám is, az sztem reálisan mérte. Ülö munkát végezve kevesebb mozgással 1500, sok mozgással 2000-2200.
Amikor konkrétan lépek 15 ezret és egy órát edzek (mondjuk box aerobik), akkor sem mutat 250 kalóriánál többet egész napra. Polar órával (és mellkas pánttal) mérve 30 perc séta kb 2500-2800 lépés, kb 200 kalória égetés.
Ezt nem tudom összerakni fejben, hogy ez miért ilyen kevés.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Más is tapasztalta a sima appal, hogy egyes napokon kinullázza vagy irreálisan alacsony értéket jegyez a telefon?
Utólag nézve több napon is nullát jelez, vagy 60 lépést, amikor tízezernáél többet szoktam jóval minden nap.
Az említett magyar fejlesztésű app segíthet ilyen gondon, vagy van erre valami megoldás, vagy rosszué van beállítva valami?
Köszönöm.Everybody lies.
-
DaDa
senior tag
válasz Linacska #8851 üzenetére
Igaz, így lehetséges (picit elszámoltam magam) de ahogy írták is ez csak az aktivitást méri és valószínűleg azt is a lépésekből. Azt már nem tudja, hogy közben aerobikozol vagy csak simán lépkedsz 😀így valószínűleg sima lepkedésnek vesz mindent. Én mondjuk csak jelzésre használom így ezt nem is figyeltem még.
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
sharp4
őstag
válasz Degeczi #8850 üzenetére
Akkor egy kicsit rossz tapasztalataid vannak. Én figyelem futás közben is. A futást 100-200m pontossaggal hozza, a GPS (Garmin) órával összehasonlítva(12km távon) . Sztem ezzel a pontossággal tökéletes!
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
Degeczi
nagyúr
Nem csak nálam pontatlan.
Próbáld ki, h megnézed
- a lépésszámlálót mielőtt beülsz az autóba, fölszállsz a buszra, majd leszállásnál is: simán beregisztrál több száz lépést, noha egyet sem tettél...
- MiFit-ben a napi megtett távolság és lépésszám hányadosát: mindig ugyanaz a fix érték, noha értelmeszerűen nem ugyanabban a tempóban, nem ugyanakkorát lépdelsz munkahelyen kávéval a kezedben, mint a busz után rohanva...Ezek miatt értelmetlen komolyan venni a kijelzett napi értéket, mert az még saccolásnak is csak vicc.
Amikor tevékenységként indítasz futást MiFit-tel, az más, ott jobb a helyzet, uis olyankor segítségül hívja a telefon GPS-ét, így persze, h nagyjából pontos a megtett távolság, illik is neki.
(de alábbiakban nem arról volt szó, hanem egész napos kalóriaértékről) -
faki_
senior tag
Az új iOS Mi Fit-ben (3.2.3) ki lehet kapcsolni a bejövő hívásoknál az értesítések késleltetését, nem kell az eddigi minimum 3 mp-et beállítani a rezgés kezdésére.
-
Degeczi
nagyúr
válasz Dluinet #8857 üzenetére
Nem, csak "szabadtéri" (futás), "futópad", "kerékpározás" és "séta" közül lehet választani.
A "viselkedéscímkézés"-t ne keverd ide, az csak adatgyűjtés a Xiaomi számára egy későbbi pontosítás reményében.
(másrészt persze ki az, aki naponta állítgatná a telefonon, éppen mit csinál?)
-
sharp4
őstag
válasz Degeczi #8864 üzenetére
Gondolom Te pontosabban mérsz, mint egy GPS-es Garmin sportóra. Különbség van, de 12 km -nél 1-200 m nem sok. Ez az én véleményem
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
Degeczi
nagyúr
Akkor nem érted, amit írtam: "futás" tevékenységet beindítva nem a MiBand mér távot, hanem a telefonod. Persze, h pontos.
De alábbiakban, amire reagáltál, nem ilyen tevékenységről volt szó, hanem a teljes napi megtett távról, kalóriáról, hogy annak nincs értelme, mert hasznavehetetlenül pontatlan saccolás, fix lépéshosszal.
-
sharp4
őstag
-
Analytikind
csendes tag
Sziasztok, a napokban fog megjönni a mi band 2-m, nemzetközi verzió.
Előtte szeretnék összegyűjteni minden fontos információt.Honor 8-as készülékkel fogom használni.
A kérdésem az lenne, hogy a Huawei Health nevű programmal lehet használni, vagy csak a Mi Fit -tel ?
Sleep As Androiddal kompatibilis valamilyen módon?
-
oris
aktív tag
válasz Analytikind #8869 üzenetére
A Sleep as Androidhoz a Mi Band Tools kínál teljes körű integrációt (nem próbáltam, csak olvastam).
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
Vitaqo
senior tag
A zuhanyt hogy bírja a cucc?
-
Degeczi
nagyúr
Már csak azért is fönnhagyom fürdéshez, mert nemegyszer előfordult, h ha levettem, már azt az időszakot is alvásnak tekintette.
Általában bírja, azzal viszont tisztában kell legyél, h
- a Xioami nem vízállóként készítette, nem is annak specifikálja
- sokan jártak már úgy itteni fórumokon is, h beázott az ő példányukSzóval csak saját kockázatra vidd vízbe!
(amit enyhít az, ha hazai vásárlás volt, mert az itteni forgalmazó garban cseréli a beázottakat - de a töredék ár miatt a legtöbben Kínából rendeltük, és onnan ez nem játszik) -
Ferike81
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy hónapja körül egy Miband2-t. Nagyon elégedetten használom. Nekem csak értesítések jelzésére kell, azt tökéletesen tudja. A feleségemnek is vennék egyet, de olyasmit olvastam hogy a Huawei telefonokkal előfordult kapcsolódási probléma. Neki P9 Lite van most, de lehet a nyáron lecserélném vagy egy Mate 10-re vagy egy P10-re. Kérdésem az, hogy kell tartanom a kapcsolódási problémáktól és inkább nézzek saját márkás cuccot hozzá? Neki is az értesítések jelzése lenne a legfontosabb funkció.
Köszönöm a válaszokat!Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
Ferike81
senior tag
-
huberpe
aktív tag
az új 2.2.0-ás bandage verzióval nem működik nálam a hívás értesítése. eddig jó volt minden. ha esetleg erre járnál Boresz... 🙂
[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
válasz Ferike81 #8885 üzenetére
Szia
A feleségem P9 lite 2017 telefonja egy hétig volt jóban vele. Aztán rejtélyes módon szétkapcsolt és azóta semmi..
Tegnap végre lemerült a perec (olvastam hogy ha lemerül és kikapcsol akkor újra lehet majd párosítani), de semmi eredmény. Se az ő, se az én telefonommal nem megy...ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz andrisbandi #8891 üzenetére
A Mi fit nála facebook fiókkal volt belépve. Próbáltam az én telómon (Honor 8) belépni a mi fitbe az ő facebookjával, de akkor sem kapcsolódik....
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Ferike81
senior tag
Ha nem fog vele menni akkor max eladom. De nekem az S7-tel elvan, remélem csak egyedi eset a tied. Lehet ott valamit a face kavar, de azt nekem sincs meg a páromnak sincs. Minden telefonomnál csak bajom volt vele ezért kukáztam.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
Boresz
tag
-
huberpe
aktív tag
-
andrisbandi
őstag
-
huberpe
aktív tag
válasz andrisbandi #8898 üzenetére
így csináltam. és utána is csak a következő restartig volt jó.
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest