Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Srácok, tervezek venni egy ilyen kütyüt, de előtte érdekelne, hogy Spotify-jal kompatibilis-e (számváltás pl). A kereső sajna nem vezetett eredményre, ezért a jelenlegi tulajok véleménye lenne fontos számomra. Plusz szinkronizál-e Google Fittel?
Köszönöm -
Keem1
veterán
válasz SztiviVander #2272 üzenetére
Az igaz, de a Sziamiaút legalább már ismerjük, és kb. tudjuk, mit kapunk a pénzünkért. Persze, valahogy meg kell ismerni az újakat is, de nem szeretek kísérleti nyúl lenni.
-
Keem1
veterán
Sziasztok!
Mától tulajdonosa vagyok ennek a kütyünek, eddig hozza amit vártam, de még ismerkedünk. Nem tudom, mennyire érdemes használni fóliát, én rendeltem egy két darabos pakkot, de a gombnál elég levegős lett.
A másik, hogy bekapcsoltam a Google Fit szinkronizációt. Ennek csak simán működnie kéne? Mert ugyan azt írja, hogy szinkronizáció bekapcsolva, de a Google Fit oldalon egyelőre semmit nem látok. Kellene hozzá a G Fit app is? Nem kérte, hogy tegyem fel, ezért nem tettem. Vagy majd csak holnap látom az infókat? Van aki használja ezt a szinkronizációt? -
Keem1
veterán
Szerintetek mitől lehet a mifitben egy órás időeltolódás? Én cseszek el valamit?
-
Keem1
veterán
válasz janosibaja #4657 üzenetére
Kikapcsolhatod, ez annyit jelent, hogy amíg csatlakoztatva van a kütyü, addig a telefonon kijelzi az értesítési területen (roló, felső sáv). Én ezt kikapcsoltam, mert engem zavart. S7-em van, és az Always on Display is állandóan mutatná, és ez zavaró.
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz janosibaja #4659 üzenetére
Ez csak az értesítést kapcsolja ki, nem az óra és a telefon közti kapcsolatot. Ez utóbbit csak a BT kikapcsolásával érheted el, szóval amíg van párosítás és BT, addig van kapcsolat is.
A többi appot sajnos nem ismerem, ill. én is még csak 4. napja használom, de vannak itt tapasztaltabb kollégák, majd beszámolnak a telepíthetőségről. -
Keem1
veterán
válasz janosibaja #4661 üzenetére
megtett távolság méterben, elégetett kalória kcal-ban, és az akkutöltöttség.
-
Keem1
veterán
válasz Ferenczi Áko #4675 üzenetére
Szerintem nem, ha visszaemlékszem a biosz órákra, 2 óránál elvileg nem is lehet több. Nálam 48 perc és 1:15 között változott, de szerda óta használom a ketyerét.
"Élettani körülmények a felnőttek össz alvásának 20-25 százaléka a REM alvás, tartama jellegzetesen életkorfüggő"
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz Criminal017 #4718 üzenetére
Én ilyet találtam
[link] -
Keem1
veterán
A kijelző időtartamát lehet valahogy állítani? Kevésnek érzem azt a 4 másodpercet.
-
Keem1
veterán
válasz Criminal017 #4754 üzenetére
Nekem tetszik.
78 dolcsi lesz? Nem vészes.lappy: dettó
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz spidersoft #4771 üzenetére
Cseréljetek a vevőddel, mert ő meg a te régi perecedet nem tudja párosítani
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
Srácok, ugyebár sokan vásároltuk a bandet GearBestről, Banggoodról, esetleg van, aki Aliról.
Bár a sajátommal meg vagyok eddig elégedve, piszkál a kérdés: eredetit kaptam-e vagy sem.[link]
Ha valaki nem szeretné a linket megnyitni, vagy nem tud angolul: valaki az eredetiség kiderítéséről érdeklődik, míg a válasz egyszerű és kézenfekvő. Ha a Mi Fit tud párosodni, akkor eredeti.
Szerintetek tényleg ennyi elég ahhoz, hogy eredeti-e?Kicsit más okból is keresem az eredetiségi választ: szeretnék egy Xiaomi 10Ah-s power bank-et beszerezni (az újabb, gyorstöltős, type C-s típust), és pont a töltés az, ahol még rémálmaim közepette se jöjjön elő egy fake.
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
Na, mit tippelsz? A legújabb adat felülírja a legrégebbit.
Úgy képzeld el, mint az autó oldalsó ablakát és a tájat. Mindig csak egy kicsit látsz, ami mellett elmentél, az valamikor az ablakban látható volt, ami meg eztán jön, csak később látod, de addigra a most látott táj megy ki a képből.
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
-
Keem1
veterán
válasz Viktor0610 #5188 üzenetére
Persze, én is így csináltam.
-
Keem1
veterán
válasz Kutykurutty7 #5358 üzenetére
Így igaz. Áprilisban sokat túráztam, 18 napot bírt. Ebben a hónapban alig mozogtam, most 45%-on áll, 17 nap után.
-
Keem1
veterán
Nem segít a rizs. Ugyan tényleg nagy nedvszívó képességgel bír, legfeljebb szétszedett telefonnal lenne hatásos, a band száradásában, ahogy a mostani szédszethetetlen telefonok esetén is, hatástalan.
Az iFixit csapatát szerintem senkinek nem kell bemutatni. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
Kis okosság a pulzusmérés hatékonyságához.
Mai teszt:
Digitális vérnyomásmérő (hagyományos, felkaros): 63 bpm
Mi Band 2: 62 bpmNyugalmi állapotban, ülve, egymás után mérve a két eszközzel. Nyilván kell egy ideális körülménynek előállnia, de ez esetben a Miband nem olyan pontatlan. Más a felállás, ha az ember fut (elmozdul a karon, izzadt), vagy eleve szarul van feltéve, de átlagos körülmények között, nem orvosi célokra bőven jó.
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz _Moriarty_ #5544 üzenetére
Éjszakára ki lehet kapcsolni
-
Keem1
veterán
válasz _Moriarty_ #5548 üzenetére
Mi fit -> Értesítések -> Egyéb -> Ne zavarjanak (DND) -> Csukló felemelése a megtekintéshez ne zavarjanak módban -> csúszka kikapcsolva
A DND nekem automatikusra van állítva, így ha alszom, akkor életbe lép (és ha életbe lépett, a csuklóemeléses kijelzés nem lesz érvényes).
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz szabonagyur #5552 üzenetére
Gearbesten 20 dodó most.
-
Keem1
veterán
válasz szabonagyur #5555 üzenetére
Nincs. Itt nálam alapból ennyi.
Flash Sale
$19.99
17%OFF
5092pcs left -
Keem1
veterán
-
Keem1
veterán
válasz TripleB #5816 üzenetére
Nem veszi figyelembe, tehát a statisztikában nem jelenik meg, DE ha nincs akcióban a kezed (meg talán pulzus alapján is) látja, ha DND-be kell mennie (pl. nappali szunya). Ilyenkor megérintve a gombot egy hold jel jelenik meg. Ugyanez történik, ha leveszem, ill. ha a csuklómon van, de éjjel alszom.
Amíg a hold jel ott van, addig a saját ébresztőjét kivéve semmire nem fog jelezni a pánt. -
Keem1
veterán
válasz Black_Raven #5825 üzenetére
Nálam nincs egy szekundum eltérés se.
Hoppsz, hülyeséget írtam. Fordítva értelmeztem
Igen, a bandről indítva nálam is +1 óra az eltérés.[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz Black_Raven #5958 üzenetére
Gyakorlatilag is.
Az ébresztés szimpla gombnyomásra csak szundizik 10 percre. Hosszan kell nyomni addig, míg a megjelenő kördiagram mutatja. -
Keem1
veterán
Vízállóként vettem, IP68-as ipari szabványt teljesít. Víz rendes körülmények között nem juthat be. Teljesen sérülésmentes a készülékház, innentől garis ha mégis bejut (ne legyenek illúzióid, leverném rajtuk, ha mégis szorakoznának).
Prémium készülék, prémium árral
Amúgy ebben tényleg jó a Samsung. Sok ismerős használja, senkinél nem volt minőségi hiba. A tömítés beljebb van, így ez nem is hiba.[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz Black_Raven #5995 üzenetére
Az enyém három hónapos, de 18 napnál rövidebb idő alatt még nem merült le. Most épp 29%-on vagyok és 26 napja töltöttem.
Mondjuk ez rengeteg dologtól függ, aki állandóan szinkronizál mindent (értsd: értesítések tömkelege), ill. folyamtos a pulzusmérés, annál nyilván hamarabb lemerül, és tölteni kell.
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
Azt ugye tudod, hogy az NFC chip nagy tételben filléres kiadás?
1-2 dolcsi, ami legfeljebb 5-6 dollárral növelné a bevezetéskori végösszeget a kereskedelmi lánc plusz költségei mellett (és akkor már elég durva, 2-3x-os árréssel számoltam -- egy kiskereskedő árrése 10-20%, nem pedig 200-300%).[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
Biztos rá tudod venni a Xiaomit egyedi igények megvalósítására, de az drágább lesz
Nem kötelező használni az NFC-t, ellenben bármikor jól jöhet.
Én pl. telefonon sokat használom, fizetni is szoktam vele. Lassan épp úgy szériafelszerelés lesz, mint a telefonokban a wifi vagy a GPS. Pláne, mert használaton kívül semmi fogyasztása nincs.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest