Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisbandi
őstag
válasz blessbygod #8800 üzenetére
Erre alkalmatlan a miband, vagy bármelyik optikai elven működő pulzus mérő.
Sportoláshoz egy márkás mellkaspántosat érdemes beszerezni.
Pl a Polárok orvosi pontosságúak.Ha attól eltekintünk, h egy átlagembernek semmi szüksége a pulzusmérős edzésre, akkor utána olvasva annyi derül ki, h nagyon pontos értékek között kell tartani a pulzust.
Pl 130-140 között.
Tehát nem átlag értékre kell kijönnie a 135-nek, hanem pontosan a sávban maradva kell a terhelésnek zajlania.
Ehhez spéci eszköz kell, nem játékszer.Ha nem akar az ember költeni rendes pulzusmérőre, számolni sem akaródzik, de a mibanddal azért mérne kíváncsiságból, akkor pl kocogás közben úgy lehet normális értéket kapni, ha megáll a mérés idejére.
"Minha megnézné az időt" mozdulattal megméri a pulzust. Így egyész pontosan meg tudja tippelni a band az értéket.░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
ztibor
senior tag
válasz blessbygod #8800 üzenetére
Ez az eszköz nem arra van, vegyél sporthoz mellkaspántot, tapasztalatból mondom
-
Cry0
őstag
sziasztok!
mi band 2-höz melyik a legjobb alkalmazás? a mi fitet próbáltuk elsőnek az nem annyira vált be a bluetooth távolság mint ha korlátozva lett volna. mi band master app van most fent egyenlőre még az ingyenes de ez egy idő után fizetős lesz. van esetleg ennél jobb app vagy vegyem meg a mi band mastert ?Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
z123456z
őstag
Ez a Mi Bandage megkeseríti az életem azzal, hogy nem akar csatlakozni, hiába látja párosítottnak és csatlakozottnak. Minden ajánlott lépést végigcsináltam, de nem akarja. Ment is a kukába, még jó, hogy nem vettem meg. Ugyan nincs üzenet meg hívó fél kijelzés, de legalább rezeg, ha kell. Na nem baj, egy próbát megért.
-
tag
válasz z123456z #8806 üzenetére
Próbáld ki te is az összefoglalóban is megtalálható notify & fitness for miband alkalmazást(nem muszáj megvenni a pro verziót ha neked elég az ami az ingyenesben benne van,egy próbát megér aztán majd meglátod).
A bandage nekem is azt mutatta,hogy csatlakozva van,mégsem reagált semmire a kütyüm. -
veterán
Bocs.
Nem ide akartam írni.[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
üdv
mindenképpen kell hozzá a MiFit vagy elég ha a Mi Bandage-t rakom fel ? mert ahogy látom az részletesebb
köszi
-
Balzak83
senior tag
Sziasztok! Feleségem Miband2-je az utóbbi pár napban nem képes pulzust mérni, se az órán, se az appon keresztül. A MiFit iOS verzió legutóbb firmware-t frissített, az app 3.2.2, algoritmus 1.1.09, az óra 1.0.1.69-en áll. Firmware hiba lesz szerintetek, vagy másvalami? Esetleg vissza tudok rakni egy korábbi verziót rá? Androidos telefonomon leszedtem APK mirrorból a legújabb MiFit verziót, de az sajnos nem rakott fel újabb firmware-t az órára, így minden maradt a régi, és ott sem megy a pulzus. A kis zöld fény aktiválódik méréskor, de folyamatosan ég, és persze jön az X. Előre is köszönöm, ha valaki tud hasznos tanácsot adni!
-
andrisbandi
őstag
válasz Balzak83 #8816 üzenetére
Fw update után a teló újraindítása véglegesíti a frissítést.
- Az megvolt?A pulzusmérés bénításával szokta a Mifit kikényszeríteni a frissítést.
Utána jól kellene működnie.░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
Balzak83
senior tag
válasz andrisbandi #8817 üzenetére
Sajnos nem segített. Elkezd mérni, pár másodperc, és kiírja, hogy sikertelen. a ...69-nél létezik jelenleg újabb firmware a karkötőre? Tartok tőle, hogy meg kell várni a következő verziót, hátha megoldja.
-
tlala
addikt
Van új Mi-fit az apkmirroron, 3.2.5.1.
Új (1.1.10) algoritmussal, január 13-i.[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #8797 üzenetére
Nem működő ébresztés funkcióra megoldást nem tud valaki?
-
Pocok256
veterán
válasz grizlisandor #8822 üzenetére
Nálam jól működik minden nap arra kelek
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
internetezoo
senior tag
Mi Fit 3.2.6 apkmirroron
-
DaDa
senior tag
-
tlala
addikt
Ez nem tudna kiderülni 1 nap alatt.
Viszont nála fc-zett (többször leállt) a 3.2.5.1 (Redmi Note 3, NOS Oreo 8.1.), így most feltettem a 3.2.6-ot, ez egyelőre nem állt le.
Cserébe ismét megjelent a napi alvás oldalon a kínai felirat a pontszám alatt (az a szöveg, hogy a felhasználók hány százalékánál aludtam jobban).[ Szerkesztve ]
-
Criminal017
őstag
Úgy néz ki, hogy egyesítették a kínai xiaomi store-os és playes verziót, mert eddig nem volt átjárható.
Most frissítette a Play a "kínai" verziós Mi Fitemet, ilyen eddig sosem volt. -
Szivacs85
tag
Sziasztok!
Gyereknek való szíjról tudtok hogy van-e?
A gyári túl nagy még a legkisebben is.ELADÓ: MSI 1050TI 4GB OC és egy hibátlan Ati HD 4670 videokártya
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #8826 üzenetére
Tegnap kikapcsoltam az ébresztéseknél a szundi funkciót, estére meg be és most csodák csodája ébresztett a karkötő.
-
mdraco
őstag
Beállított ébresztő előtt, rezeg már egyet, hogy jött egy értesítő, hogy mennyit aludtam... Már párszor megcsinálta . Mi ütött ebbe?
[ Szerkesztve ]
-
microvillage
tag
Szia.
A hívásokon kívül semmilyen jelzés nem akar megjönni a telefonra mi bandage alatt. A hívások megjönnek, a hívó felet is kijelzi. De ezen kívül mást nem. A jelzések megérkeznek, ha a mifit-ben be van kapcsolva a funkció. De ha kikapcsolom, nem akaródzik megérkezni mi bandage alatt.
Megpróbáltam már sok mindent, de nem akar működni.
Lenne ötleted, mit lehetne még csinálni?
ui: az érintésre vezérlés sem akar működni valamiért
Köszi.
-Mi Mix 3 tokok beszerzési áron vihetők-
-
fila
senior tag
válasz microvillage #8843 üzenetére
Mi Bandage gondolom.
Nálam is ez van. Honor 8 telóval...
5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
-
Linacska
újonc
Sziasztok,
múlt héten kaptam meg Mi Band 2 órámat. Majdnem tökéletesen elégedett vagyok vele, de az elégetett kalóriát szerintem nem jól méri. Lehet, hogy valamit rosszul tudok vagy rosszul állítottam be valamit, de sztem irreálisan keveset mér. Ha nem sportolok semmit egy nap, akkor is elégetek 1500 kalóriát, ez az óra pedig egy nagyon aktiv nap után se mutat 250-nél többet. Egy ismerösömnek is ilyen órája van, neki is így mér. Godolom nem az óra a hibás, hanem a felhasználó. Van ötletetek, mi nem stimmel?
-
DaDa
senior tag
válasz Linacska #8846 üzenetére
Nem tudom, nálam is hasonlóan mér de én 1 órai futassal szoktam 500 kalóriat elégíteni a futopad szerint. Ahhoz képest egy sportmentes napon ez reális. A kalóriat gondolom a lépés számából valamint a súly /magasságból kalkulálja. Napi 1500 kalóriat égetnél valóban akkor 2 hét alatt elfogynál.
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- 15 Pro 128GB Black Titanium
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest