Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OnePlus 2 tudnivalók röviden!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
leslien #1227 üzenetére
Szerintem Te meg azt próbáld felfogni, hogy ha bejössz embereket lebeszélni egy olyan topikba, ahol alapvetően a jelenlevők 90%-a rendelkezik is a telefonnal (és jórészt nagy megelégedettséggel használja), miközben egyértelműen a Nekszusokat dicsőíted, nem túl hiteles.
Mint mondottam, én sem vagyok OPT rajongó, de azért nem csak azért jövök ide, hogy minden hozzászólásommal EZT írjam le.
Hm? -
-
válasz
leslien #1022 üzenetére
De, próbálhatták, csak nem tudnak minden feltételt úgy belőni, mint ahogy majd az ügyfeleknél lesz (telepített appok, felhasználói szokások, akármi), ezért sokkal óvatosabban jártak el.
Lehet, hogy csak magamnak magyarázom, hogy jobb legyen, bár nincs panaszom, nálam még nem fogyott el, nem melegszik ok nélkül és úgy, hogy azt mondanám ez kibírhatatlanul forró, elrontották.
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
az necces lesz mint ahogyan emlitettem mar...
de biztos meg lehet oldani.mas.
ma megjott a rendelt xiaomi powerbankom. 10400mah. kiprobaltam a gyari toltessel amivel erkezett. kerek 1 ora alatt 25%-rol 75%-ra toltotte a OPT-t. akcios volt bangoodon. szoval jo vetel volt.
akit erdekel azOPT-vel keszult kepek, ma lottem egy parat a varosban, az szoljon es akkor ide is linkelek majd parat. de a szerkesztett kepek topikba rakok fel parat amugy is.
ujjlenyomatolvasom azota nem xarozik hogy nem millio ujj van neki megadva csak 2-3. -
MartOOn
addikt
igen itt sajnos bejott a papirforma... viszont az ilyen tszteknel mindig osszahasonlitanam a MEGJELENES pillanataban az arakat. mert hogy most mar egesz jo arban lehet kapni a masik kettot is HASZNALTAN... az egy dolog de indulaskor pl az s6 majdnem 3x-a volt ha mondjuk a 64gigas verziot nezzuk es termeszetesen hivatalos arakat. plusz a oneplus 2 joval exkluzivabb... ezzel a meghivosdi marhasaggal.
-
MartOOn
addikt
probalgattam de nem. persze a jetekok ugya pausba teszik magukat de chrome meg camera meg mindenfele beallitas meg play onnan megy tovabb ahol hagytam. azonnal. szoval nekem bejon. ha za akksijaval es a kamerajaval is jol kijovok akkor lehet megtartom jo idore. (csak a nexusok ne jonnenek, semmi mas nem cseszi a csoromet
)
-
MartOOn
addikt
nexusokig tuti. aztan meglatjuk. nem nagyon fotozutam meg vele. majd dobok fel par kepet kesobb
jatekok: modern comat, rr3, marvel egyszerre jatszva sot inkabb szimultan. nem okoz neki gondot. picit melegszik a kamera korul de nem vezses volt mar melegedobb telom is. tolom meg
real racing kicsit kifagyott... de ujra megy...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A csúcsmodell gyilkos készülék 5,5 hüvelykes Full HD kijelzőt, Snapdragon 810 SoC-t, USB Type-C csatlakozót, ujjlenyomat-olvasót és rendkívül kedvező árazást kapott, emellett számos más extrával is rendelkezik.
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest